Сходи на горище - метал чи деревина?

Опубліковано о Червень 30, 2016 .

При купівлі сходів на горище кожен зустрічається, на перший погляд , з нелегким завданням – з якого матеріалу слід обрати сходи: з металу чи дерева. Перед вами постає великий асортимент товарів, сходів на горище, різних за комплектацією та розмірами, матеріалом виготовлення та країною виробника. Ми ставимо за мету допомогти вам у цьому складному питанні, аби ви обрали найбільш економічно вигідний для вас варіант і змогли легко та комфортно підніматися на горище чи мансарду, не сумніваючись у своєму виборі.

Звісно, якщо у будинку є багато вільного простору, то можна обрати стаціонарний тип сходів, який відповідатиме стилю вашому будинку. В такому випадку не порушуватиметься загальний вигляд дому, гармонія в інтер’єрі.

Але найчастіше всі ми хочемо раціонально використовувати площу приміщення. На допомогу можуть прийти розкладні сходи, які будуть не менш надійними та міцними помічниками для підйому на горище чи мансарду. Виготовлені згідно європейських стандартів, розкладні сходи на горище чи мансарду стануть гарантією якості та безпеки у вашому будинку. Вони бувають різними за комплектацією,типом та способами монтажу. Можуть бути виготовленими не тільки з металу чи дерева, також є комбіновані варіанти ( дерев’яні сходинки + металева основа ).

Розглянемо розкладні металеві сходи на горище, їхні переваги та недоліки. Безсумнівною перевагою у порівнянні зі сходами, виготовленими з дерева, є міцність та надійність, що і робить металеві сходи на горище фаворитами при виборі. Не можна не відмітити, що процес встановлення cходів не займає багато часу і є доволі простим. Беззаперечним аргументом на їхню користь є те, що горищні сходи з металу є довговічними в експлуатації, тому,обравши їх, ми можемо бути впевненими в стійкості та надійності доступу на горище багато років. Ось чому стає зрозуміло, що ціни на сходи на горище з металу є вищими ніж на дерев’яні горищні сходи.

Які ж особливості мають дерев’яні сходи на горище? Чи мають переваги над металевими? Дерев’яні сходи виготовляють з екологічно чистої деревини, без застосування шкідливих домішок. Вага, яку витримують дерев’яні сходи – до 150 кг. Ціна на дерев’яні сходи на горище суттєво менша, що звісно і приваблює покупців. Якщо ви шукаєте горищні сходи на дачу або не плануєте надто часте відвідування горища , чи можливо шукаєте найбільш бюджетний варіант, тоді зробіть свій вибір на користь дерев’яних сходів.

Серед широкого вибору горищних сходів зверніть увагу на комбіновані сходи на горище. Такі сходи поєднують в собі стійкість та надійність в вигляді металевих направляючих та екологічність і доступність завдяки дерев’яним сходинкам. Використання деревини зменшує вартість комбінованих сходів на горище, якщо брати в порівняння металеві мансардні сходи, ціни на які доступні не кожному. Якщо ви віддасте перевагу комбінованим сходам на горище, то забезпечите свою домівку комфортним та зручним доступом до мансарди та горища.

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating