Якісні матеріали – надійні сходи

Опубліковано о Квітень 26, 2018 .

Сьогодні сучасний ринок будівельної галузі рекомендує заохоченим реципієнтам чималий асортимент модернізованих сходових виробів, які сприятимуть безпечному, стабільному та ефективному підйому до верхнього сегменту приватного будинку з винятковим скошеним покрівельним форматом.

Таким чином, в умовах прогресивного сьогодення дахові сходи нового покоління стають дедалі більш затребуваними у рамках приватного житлового будівництва. Однак, якщо перед клієнтом постає серйозна задача вибрати найбільш оптимальну модель надсучасних мансардних драбин, він (споживач) в будь-якій подібній ситуації стикатиметься з так званою дилемою великого вибору.

Отож, яким чином діяти у подібних ситуаціях? На які сходові товари варто робити акцент? Яку саме продукцію варто купувати та встановлювати всередині власного заміського будинку?

Зіштовхнувшись із подібними запитаннями, рекомендується, насамперед, зосередитися на наступних критеріях грамотного вибору, який допоможе оптимізувати власні витрати на відповідну будівельну продукцію, а також реалізувати сходи на горище по-справжньому надійної якості.  

По-перше, під час ознайомлення з широким асортиментом товарів зазначеної категорії, в обов’язковому порядку слід належним чином розпитати продавців-консультантів про сировину, яка була застосована у процесі виготовлення мансардних сходів новітнього зразка.

Якщо Ви надаєте перевагу виробам із дерева, тоді найкраще, коли майбутні мансардні сходи виявляться на базі висококласної соснової чи букової сировини. Справа в тому, що вищезазначені матеріали природного походження повсякчас експлуатують з метою створення ефективної і надійної драбини популярні у всій Європі та за її межами будівельні бренди на кшталт Оман, Факро, Буквуд.  

Для прикладу, класична fakro горищна драбина, розміри якої є різними та зазначені на сторінках нашого онлайн магазину, являє собою стійку, компактну і якісну модель на основі сосни, ретельно відібраної та перевіреної на відповідні ефективні й надійні показники. Тому, замовляючи, скажімо, сходову продукцію даної модифікації за цілком оптимальною ціною, споживач, перш за все, обирає стовідсоткову гарантію якості, стабільності, довготривалого користування.

Окрім відмінного соснового чи букового матеріалу, до складу модернізованої горищної драбини може також входити металева сировина (алюміній та інші міцні й безпечні похідні металу). Для готової сходової конструкції металеві частини товару в обов’язковому порядку обробляють спеціалізованими порошковими фарбами. Звернемо увагу, що вони є абсолютно безпечними та надійними для здоров’я користувачів та функціонують з метою ефективного захисту всієї сходової продукції від будь-яких факторів ззовні, враховуючи навіть дуже інтенсивне та регулярне користування драбиною у контексті щоденних побутових потреб.      

По-друге, вибираючи той чи інший різновид сходів для зручного підйому на мансардну кімнату чи горищний склад, варто також особливу увагу приділити модельним варіаціям. Наприклад, коли йдеться про облаштування виходу до горища чи мансарди у дерев’яному будиночку дачного формату, тоді можна цілком обійтися трохи дешевшими, але не менш якісними сходами на міцній дерев’яній основі.

Натомість якщо власник приватного житла бажає оригінально оформити комфортабельний і безпечний підйом до виняткового мансардного приміщення, тоді можна вдатися до певних експериментів. Таким чином, досить ексклюзивним варіантом стане удосконалена ножична драбина нового покоління від престижних європейських компаній Факро або Оман.

Такі сходові вироби суттєво відрізняються від класичних сучасних мансардних драбин зовнішнім виглядом та принципом функціонування. Скажімо, як звичайні сходи з наявними двома-трьома-чотирма секціями працюють за принципом почергового розкладання всього механізму, то ножичні сходові засоби функціонують по методу стискання або розтискування загального пристрою.

Важливий момент! Вибираючи ножичний чи класичний тип модернізованої мансардної драбини, звертайте також увагу на загальний інтер’єр кімнати, в якій планується встановлення даного товару. Адже дуже суттєво, щоб драбина експлуатувалася якісно, надійно, безпечно, не нехтуючи при цьому не менш впливовою естетичною складовою.      

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating