Довіряємо якість професіоналам

Опубліковано о Червень 21, 2018 .

У галузі сучасного приватного житлового будівництва спостерігається певна тенденція, суть якої полягає у масовому перекомплектуванні колишніх горищних просторів під модернізовані мансардні кімнати. У більшості ситуацій відповідні конструкційні видозміни являються досить-таки позитивним явищем, оскільки саме з їхньою допомогою з’являється вдала нагода виокремити допоміжні й такі необхідні квадратні метри житлової площі.

Поза тим, подібні трансформації колишнього занедбаного горища дають унікальну можливість вдаватися до найрізноманітніших експериментів у контексті дизайнерських нововведень, перевтілюючи горищний склад на затишні, комфортабельні, практичні куточки на кшталт спалень, гостьових, дитячих чи навіть невеличких домашніх спортзалів, кінотеатрів, бібліотек, офісних залів тощо. Подібних оригінальних варіацій безліч! Можна обрати саме ту, яка вважається найнеобхіднішою чи найбільш омріяною.

Отож, прийнявши рішення переобладнати колись занедбаний горищний склад на більш вигідний, комфортабельний і практичний житловий варіант, неодмінно слід попіклуватися про зручний і безпечний підйом до майбутнього укомплектованого мансардного куточка.

Відтак, у більшості сучасних ремонтно-будівельних випадків добре виручають мансардні сходи надсучасного зразка. Справа в тому, що модернізована горищна драбина з люком, ціна якої представлена на сторінках нашого інтернет магазину, вирізняється чималим списком позитивних функціональних нюансів. Завдяки їм (цим нюансам) продукція даної категорії стає все більш затребуваною серед великого сегменту споживачів.

Нижче пропонуємо більш детально ознайомитися з плюсами таких сходів, відповідаючи на актуальне запитання – чим саме сходові засоби даного різновиду відрізняються від саморобних конструкцій спрощеного формату?

Насамперед, суттєва відмінність полягає у комплектації. Для прикладу, надсучасна горищна драбина з люком fakro, ціна якої вважається цілком демократичною у каталозі нашого сайту, а також будь-які інші моделі удосконалених драбин від популярних європейських будівельних компаній, які ви можете замовити у нас за доступною ціною, характеризуються наявністю якісного, оновленого та багатофункціонального механізму.

Так званий столярний метод формування кінцевого продукту зі своєрідною назвою «хвіст ластівки» дозволяє отримувати в кінцевому результаті по-справжньому міцну, стабільну, ергономічну та якісну конструкцію, що здатна виконувати своє функціональне навантаження протягом довгих років реалізації в рамках приватного житлового будівництва.

Коли звернути увагу на саморобні горищні механізми, то не у кожному випадку весь механізм відповідатиме всім нормам та принципам безпечного, надійного та спрощеного користування. Погодьтеся, питання безпеки постає в першу чергу в рамках найбільш актуальних, особливо, коли мова йтиметься про облаштування будинку, в якому мешкають літні люди та маленькі діти.

У контексті переваг готових фабричних сходових виробів від найкращих польських, українсько-італійських будівельних компаній необхідно також звернути особливу увагу на широкий асортимент кінцевої продукції. Великий перелік укомплектованих сходових пристроїв дозволяє зупинити власний вибір на моделі, що найбільш вдало підходитиме до відповідного кімнатного простору, оптимально підкреслюючи всі плюси, «фішки», дизайнерські тонкощі тієї чи іншої кімнати.

Позитивним також являється той факт, що удосконалена драбина горищна металева, дерев’яна або комбінована може вирізнятися широким ціновим, модельним та функціональним спектром. Саме завдяки можливості чималого вибору можна без зайвих труднощів підібрати найбільш вдалу сходову варіацію, яка задовольнятиме споживача і в контексті вартості, зовнішнього вигляду, принципу безпосередньої експлуатації, а також в сенсі максимальної практичності й безпечності. 

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating
Декоративна планка Fakro LXL-PVC
1,000 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK Plus
4,050 грн
stars rating