Зручний склад на горищі

Опубліковано о Вересень 01, 2018 .

Якщо ви є власником заміського будиночка дачного типу або функціонального приватного житлового будинку з наявним мансардним сегментом, саме час належним чином попіклуватися про його комфортабельне облаштування.

Наприклад, за наявності верхньої ділянки власної оселі з винятковим скошеним покрівельним сегментом дуже вигідно влаштовувати там або складський простір, або ексклюзивну затишну кімнатку під дахом.

У першому випадку актуально зберігати на горищі різноманітний господарський, спортивний, рибальський, мисливський чи будь-який інший інвентар, яким регулярно користуються мешканці заміської оселі.

У другому випадку завдяки сучасним технологіям, унікальним дизайнерським рішенням, різного типу інноваціям у сфері домашнього комфорту, надзвичайно зручно облаштовувати на мансардному просторі виняткові кімнатні варіації на кшталт спалень, гостьових, дитячих, кухонь, їдалень і навіть оригінальних та доволі практичних робочих офісів на дому, а також кімнаток для проведення спортивних тренувань, бібліотек тощо.

Незважаючи на обраний функціональний напрямок – чи то буде оптимальний складський простір для зберігання необхідних речей, чи комфортабельна мансардна кімнатка, – завжди стане в нагоді модернізована, скажімо, складна горищна драбина fakro, яка забезпечить максимально спрощений, зручний вихід до приміщення під дахом.

Сходові вироби цієї моделі виготовляє популярна в усій Європі та поза її територією однойменна польська будівельна компанія. Вона давно встигла завоювати прихильність та довіру десятків тисяч споживачів. А все – завдяки чудовій якості, полегшеним експлуатаційним умовам, легкій вазі, помірній ціні і довготривалому функціонуванні.

У чому секрет престижності надсучасних мансардних сходів від відомих будівельних виробників?

Фішка в тому, що з метою виробництва удосконалених мобільних драбин провідні європейські компаній застосовують ретельно відібраний деревний або металевий матеріал. Скажімо, висококласні сходи металеві, ціна яких представлена у каталозі нашого інтернет магазину, вирізняються надзвичайно міцною та відмінною сировиною на кшталт алюмінію та інших перевірених різновидів металу.

Щодо дерев’яних модельних варіацій, то у даному випадку беруть до подальшого застосування сировину типу сосни, бука. Перед тим, як запустити деревну базу до наступних етапів виготовлення горищної драбини, сосновий або буковий матеріал в обов’язковому порядку також перевіряють на необхідні якісні функціональні запити.

Тому рекомендуємо купити горищну драбину найкращого зразка та якості у нашому онлайн магазині сходових виробів нового покоління. Ми рекомендуємо лише перевірені товари від найкращих європейських будівельних брендів.

Такі модернізовані сходи забезпечуватимуть зручний, спрощений та безпечний підйом до горищного складу чи комфортабельної кімнатки на мансарді протягом тривалого часу проживання в заміській оселі. Крім того, сходові засоби удосконаленого формату гарантують максимум простоти, комфорту, надійності і в будиночках тимчасового дачного користування. Подбайте про безпеку, затишок, легкість у своєму домі разом з оновленими мансардними сходами від найкращих будівельних компаній. 

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating