Для тих, хто цінує комфорт

Опубліковано о Липень 14, 2018 .

Для того щоб гарантувати комфорт і затишок приватному житловому помешканню з наявним мансардним сегментом, рекомендується належним чином організувати максимально простий, легкий та надійний вихід до такого простору.

У цьому контексті чимало забудовників послуговуються саморобними дерев’яними драбинами, які не завжди відповідають техніці безпеки та довершеній естетиці. Ось чому провідні європейські будівельні компанії попіклувалися про те, щоб кожен користувач мансардного поверху був цілком задоволений і спокійний щодо спрощеного і безпечного доступу до горищної ділянки.

Відтак рекомендуємо завітати до каталогу нашого інтернет магазину, де представлено надзвичайно широкий асортимент сходових механізмів сучасного зразка та рухливого формату. Зазначимо, що ціна на сходи на горище різної модифікації вважаються цілком демократичними для кожного зацікавленого покупця.

Позитивним є той факт, що модельний ряд модернізованих драбин є досить-таки великим. Тому всі, хто прагнуть покращити експлуатацію складського горища, унікальної мансардної кімнатки чи технічного приміщення під скошеною покрівельною конструкцією, можуть без зайвих труднощів вибрати і замовити у нас практичну та естетично продуману драбину з обов’язковим урахуванням доступної вартості і полегшеного щоденного функціонування.    

Наприклад, якщо вам необхідно грамотно облаштувати житловий мансардний простір або, скажімо, склад господарського інвентарю на горищі, тоді чудово може виручити удосконалена драбина горищна термо оман. Її виробляє всесвітньо відомий польський бренд Оман, який давно зумів завоювати прихильність і довіру чималого сегменту споживачів по усій території Європи та за її межами.

Мансардні сходи зазначеної моделі створюються на основі висококласної сосни, яку перед фактичним запуском у виробництво в обов’язковому порядку перевіряють на всі необхідні експлуатаційні вимоги. Дана процедура тестування сировини дозволяє гарантувати сто відсотків якості, безпеки під час регулярного користування, а також довговічність такої драбини.

Поза тим, горищні сходи оман цієї категорії мають у своєму складі термоізоляційну люкову кришку товщиною 26 міліметрів. Наявність вмонтованої кришки люка зі спеціальним утеплювальним нашаруванням дозволяє забезпечити відмінне прилягання виробу до стелі, що, своєю чергою, попереджає небажане пропускання повітря, протягів, які часто можуть циркулювати знизу доверху.

Поза тим, в контексті ефективного, ергономічного та заощадливого оформлення виходу до мансардного приміщення рекомендуємо купить драбину горищну fakro від ще одного дуже популярного на сьогодні польського будівельного виробника.

Справа в тому, що сходові засоби від компанії Факро вирізняються надзвичайно широким асортиментом, відмінною дерев’яною або металевою сировиною, великим ціновим спектром, різноманітною варіативністю в сенсі зовнішнього вигляду продукту. Таким чином, кожен заохочений покупець, маючи різний діапазон фінансових можливостей та найрізноманітніші смакові уподобання, матиме чудову нагоду замовити і встановити такі мансардні сходи, які найбільш оптимально впишуться в інтер’єр того чи іншого приміщення.