Що ми знаємо про горищні сходи?

Опубліковано о Жовтень 13, 2018 .

Як правило, чуючи вислів "сходи на горище" наша уява малює звичайну дерев'яну драбину, яку ми звикли бачити при виходах на горище. Сучасний будівельний ринок пропонує нам найрізноманітніші варіанти горищних сходів відомих європейських виробників. 

Відома європейська приватна фірма Факро славиться виробництвом надійних та комфортних сходів на горище. При реконструкціях старих будинків, коли максимально потрібно збільшити житлові площі, в мансардних приміщеннях влаштовують спальні, кухні, ванні кімнати, і т.д, і як правило  мансардні сходи там необхідні. Горищні сходи Факро складаються і ховаються в стелі, що дозволяє після їх використання звільнити простір, який вони займали. Термоізоляційна кришка люка при закриванні стає пактично непомітною для стороннього ока, а при її виготовленні використовують тільки високоякісну деревину. Кришка люка надійно захищає приміщення від втрат тепла в холодну пору року. Якщо ви бажаєте і зовсім приховати кришку люка мансардних сходів можна замовити фотодрук або нічного неба, або голубизну сонячного дня. В даному випадку плівка оракал ваш надійний рятівник. На сайті рекламної компанії "АМС Принт" вам завжди допоможуть.

На перший погляд сходи Факро надто масивні, але вони дуже зручні в користуванні, займають мало місця, легко монтуються. Драбина мансардних сходів Факро виготовлена із сертифікованого металу і витримує максимальне навантаження до 200 кілограмів. Сходинки металевих мансардних сходів надійно закріплені в направляючих, а канавки на сходинках проти ковзання забезпечують зручність переміщення і додаткову безпеку. Складаються сходи із трьох сегментів, а для більшої зручності і комфорту обладнані червоним поручнем.

Сходи легко регулювати по висоті, і з метою запобігання пошкодження підлоги на останньому сегменті встановлені пластикові наконечники.