Правильно обираємо сходову конструкцію

Опубліковано о Жовтень 17, 2018 .

Вибрати і купити сходи на горище правильно, досить складно. Оскільки ринок мансардних сходів відрізняється різноманітністю асортименту, якістю використовуваних матеріалів, надійністю, зручністю, типом конструкції.

А ще виробники сучасних сходових  конструкцій все частіше використовують варіанти електроприводу, а також наявність утепленого люка.  

При купівлі  мансардних сходів необхідно врахувати  частоту експлуатації сходової конструкції. У випадках частого, динамічного використання, професіонали рекомендують встановлювати розкладні або відкидні  горищні сходи.  Якщо ж експлуатація зводиться до мінімуму, то цілком підійдуть надійні і функціональні ножичні горищні сходи.

При подальшій експлуатації якість матеріалів і надійність конструкції має першочергове значення. Тому віддавайте перевагу товару від надійних європейських брендів, таких як Факро, Оман,  і т.д..

Система монтажу сходової конструкції досить проста і для її встановлення необхідно не більше двох людей, які легко можуть відрегулювати довжину драбини до висоти приміщення.

З метою збільшення комфорту користування та прискорення монтажу, для сходів на горище виробники FAKRO пропонують додаткові аксесуари: декоративна планка призначена для естетичного оформлення отвору в стелі, наконечники на останньому сегменті драбини, огорожа, яка робить безпечним отвір сходів на горищі.

Для того щоб вибрати сучасні та економічно вигідні меблі варто звернути увагу на центр меблів та інтер’єру . Завжди доступний та широкий вибір меблів для вашої домівки.