Купити торцювальну пилку

Опубліковано о Листопад 05, 2018 .

На будівництві не раз виникає потреба розпиляти або розпустити дерево, обрізати метал або пластик, вкоротити до потрібної довжини або обрізати під потрібним кутом ламінат. Раніше все робилося в ручну ножівкою. Якість і швидкість роботи при цьому залишала бажати кращого. Зараз же на будівництві використовують універсальні торцювальні пили. Можливість розпиляти той чи інший матеріал залежить тільки від виду пилкового диска. Не важливо якими конфігураціями буде володіти саме ваша торцева пила, розпил на ній буде зроблений куди швидше і акуратніше ніж в ручну.
 
Поговоримо саме про конфігураціях. На ринку України зараз електроінструментів в достатку. Починаючи від вироблених у нас в Україні, закінчуючи китайськими моделями низької якості і європейськими, а також американськими, більш високої якості виробництва. Якщо купити торцовку європейського виробництва, наприклад, Ви отримаєте масу функцій спрямованих на безпеку і зручність роботи. Такі функції як направляючий лазер або детектор пальців не буде зайвим і суттєво підвищить якість виконання роботи, без ексцесів. Важливий також термін експлуатації і зручність ремонту інструменту.
 
Якщо говорити про надійність і технічне обслуговування то краще віддати перевагу торцевій пилі з асинхронними двигунами ніж з колекторним двигуном. Торцеві пили з асинхронними двигунами менше потребують обслуговування, виробляють менше шуму але і коштують трошки дорожче. Різниця в ціні відчутна після тривалого терміну експлуатації, коли Вам доведеться чистити і змінювати щітки в колекторному двигуні, торцовка з асинхронним двигуном буде все ще працювати.
Тепер про потужності і принципові можливості. Якщо Ви збираєтеся купити торцовку на господарство то можна вибрати менш потужну торцювальну пилу якої з лишком вистачить для проведення періодичних робіт. Якщо ж ви хочете проводити щоденні роботи і Вам потрібна торцовка в професійних цілях то і модель відповідно Вам потрібна професійна. У ній і більше можливостей по розпилу і потужність більш висока. Це безпосередньо відобразиться на швидкості роботи. Хоча практично всі торцовки дозволяють робити розпил під кутом, не всі підійдуть Вам за габаритами, і при виборі обов'язково це врахуйте. Професійні торцовки мають більший кріпильний стіл, дозволяють пиляти з більшою глибиною під різними кутами. Вибір залишається за Вами, а вибрати є з чого.
 
Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating