Відмінні сходи від европейських виробників

Опубліковано о Листопад 13, 2018 .
Найвідоміший з європейських виробників горищних сходів - це польське підприємство OMAN. Всі виробничі лінії знаходяться в Польщі, і оснащені сучасним сертифікованим обладнанням. Для виробництва горищних сходів використовується тільки екологічно чиста деревина, і тільки сосна, через відсутність сучків. Поверхня продукції OMAN нічим не забарвлюється на виробництві, кожен споживач сам вирішить в який колір пофарбувати горищну конструкцію. Але підприємства Оман виготовляють не тільки дерев'яні горищні сходи, а й металеві та комбіновані (з напрямляючими з металу і дерев'яними сходинками).
 
Польські виробники горищних драбин передбачили у своїй конструкції утеплену кришку,  типу "сендвіч". Це дві плити ДВП, а між ними шар утеплювача з пінополістиролу, і чим більша товщина утеплювача тим вище показник теплозбереження і звукоізоляції.
 
Сходи на горище Оман можна розділити ще по способах розкриття:
  • складаються посекційно;
  • висувні;
  • складаються гармошкою.
На підприємствах Оман мансардні конструкції з деревини, мають спеціальний міжнародний європейський сертифікат FSC і вважаються найбільш безпечними, практичними та функціональними. Продукцію цієї фірми можна застосовувати до будь-якого інтер'єру. Вже більше двадцяти років польський виробник займається розробкою даних сходів, які забирають мінімум житлової площі. Споживачі по достоїнству оцінили якість і хороші показники служби сходів від виробника ОМАН.
Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating