Надійні сходи - запорука безпечного виходу на горище

Опубліковано о Листопад 16, 2018 .

В кожній приватній оселі, як правило є горищні приміщення. Дуже часто, щоб ефективно використати всі житлові площі на горищах облаштовують гардеробні, кухні, а навіть і ванні кімнати і санвузли. В такому випадку горище перетворюють в житлові мансардні приміщення. Перебудовуючи горище на житлові кімнати не менш важливо подбати і про безпечний і надійний доступ до мансардних кімнат.

Відомі європейські фірми Oman, Roto, Fakro, Velux давно зарекомендували себе на будівельному ринку, як виробники надійних та безпечних сходів на горище. На виробництвах розміщених в європейських країнах використовують сучасні новітні технології, сировину використовують тільки сертифіковану і екологічно чисту. При подальшій експлуатації мансардних сходів якість матеріалів і надійність конструкції має першочергове значення.

Якщо ви вирішили придбати власне житло комфорт-класу в Подільському районі столиці компанія "Інтергал-Буд" будує ЖК "Сирецькі сади". На сайті https://syretski-sady.com.ua спеціалісти компанії допоможуть вам обрати квартиру вашої мрії. 

Враховуючи всі вимоги і побажання покупців мансардних сходів виробники передбачили виготовлення різних моделей та з різних матеріалів: розкладні та складні, дерев’яні та металеві, або металеві з дерев’яними елементами. Високою міцністю і тривалим експлуатаційним терміном характеризуються телескопічні варіанти складних сходів. З метою збільшення комфорту спеціалісти передбачили  утеплити кришку виходу на горище пінопластом, що є гарантією збереження тепловтрат житлових приміщень та звукоізоляції.