Купуємо сходи надійних виробників

Опубліковано о Січень 31, 2019 .

Сучасний будівельний ринок пропонує споживачам якісні мансардні конструкції від провідних постачальників України, Польщі, Хорватії, Угорщини, Франції, Німеччини відомих фірм і брендів з світовим ім'ям, таких як Falko, Oman, Roto. Сучасний дизайн і проста конструкція дозволяють встановити сходи європейських виробників практично на будь-якому об'єкті. Мансардні конструкції можна використовувати  як сходи для мансарди, або сходи на горище, вони надійно прослужать тривалий час. Для того щоб правильно обрати сходову конструкцію, варто пам’ятати, що сходи бувають декількох видів. При виборі сходів на горище можна зустріти дві основні категорії. Це дерев’яні  та металеві горищні конструкції. Також зустрічаються комбіновані варіанти, але їх не так вже й багато. Горищні сходи ще розрізняють за способом розкладання. Найбільш популярними варіантами є розкладні та розсувні сходи. Не менш важливим при виборі сходової конструкції є її розмір. Важливо враховувати не тільки  відстань від підлоги до стелі, а й про діаметр вихідного отвору у стелі.

На сьогоднішній день найбільшою популярністю користуються сходи польського виробника  FAKRO. Під час складання та розкладання драбини Факро не вимагають багато простору. Після складання сходи ховаються в стелю, економлячи тим самим місце в приміщенні, в якому вони встановлені, особливо це важливо в житловому приміщенні.

Утеплені сходи на горище Fakro зберігають тепло в будинку і знижують тепловтрати, що  дуже важливо в час економії теплоносіїв. Конструкторами виробництва мансардних конструкцій розроблена термоізоляційна кришка люка, яка при закриванні стає практично непомітною для стороннього ока, а при її виготовленні використовують тільки високоякісну деревину  всередині утеплену пінопластом. Така властивість утеплених мансардних конструкцій позитивно оцінена власниками будинків з нежитловими горищними приміщеннями. Надійний механізм, яким оснащені сходи Факро розрахований на навантаження  200 кг.

Відповідна конструкція механізму відтягування кришки сходів спрощує їхнє використання. Система монтажу сходової конструкції доволі проста і не вимагає відповідних знань і певної підготовчої роботи.

Виробники сучасних сходових складних конструкцій передбачають варіанти з використанням електроприводу, що дуже зручно при її використанні.