Виходимо з ситуації, економимо метри

Опубліковано о Жовтень 20, 2016 .

Традиційно нові будинки вирізняються оригінальними інтер’єрами, стилями, багатофункціональністю будь-якого компонента. Експерти сучасної будівельної, архітектурної галузі грамотно продумують кожну частину, деталь, щоб проживання в оселі гарантувало максимальний комфорт і затишок.

Зокрема, аспект комфортабельності враховує такий елемент, як горищні розсувні сходи. З їхньою допомогою можна легко перевтілити навіть дуже компактне й маломістке горище у зручний, а, головне, різнофункціональний простір.

Насамперед, розсувні сходи на горище є актуальним та незамінним помічником в інтер’єрі у тих випадках, коли мова йде про малогабаритні площі горищної кімнати. Для прикладу, коли потреби є численними (на горищі необхідно зберігати досить об’ємні речі типу інструментів, туристичного чи іншого обладнання або використовувати мансарду в якості житлового помешкання тощо), а можливості невеликі та бажають кращого. В такому разі вдало виручають сучасні сходи на горище: ціна буває різною, відповідно, кожен забудовник зможе підібрати найбільш вдалий варіант згідно зі своїми можливостями.  

Яким чином горищні сходи спроможні економити простір?

Вся справа у їхній майстерно продуманій розсувній конструкції. Так, сучасні сходи на горище можна легко встановлювати навіть у вузьких комірчинах та коридорах. Якщо раніше статичні громіздкі конструкції займали більшу частину мансарди, то тепер завдяки новітнім технологіям та безмежним можливостям фахівців проблема необхідних квадратних метрів вирішується швидко і просто!

Переваги сучасних складних горищних сходів:

  • легка підйомна конструкція – чи не найважливіший плюс модерних рухливих драбин. Якщо дотримуватися всіх правил встановлення таких сходів, це забезпечить надійне пересування на горищне приміщення чи мансардну кімнату, не займаючи дорогоцінної площі;
  • безпека, надійність, комфорт – сходи на горище обладнані високоякісними елементами, що в сукупності гарантують безпечну експлуатацію. Наприклад, зазвичай кожна сходинка всієї конструкції оформлена спеціальними сегментами проти ковзання. Відтак, Ви можете бути впевненими у високому рівні безпеки під час користування драбиною. Сучасні безпечні конструкції є особливо актуальними у випадках проживання в домі людей похилого віку, дітей;
  • широкий асортимент товару – виробники модерних горищних сходів пропонують розмаїтий набір продукції, що здатна задовольняти найбільш вибагливих покупців. Залежно від смакових уподобань споживача, а також від інтер’єру мансарди (кольорова палітра, фактура, тип матеріалу тощо) існує великий вибір сходів на горище. Наприклад, є доволі поширеними такі варіанти, як сходи на горище з дерев’яною чи металевою драбиною, складні сегментні, ножичні сходи. Зокрема, в умовах модерного сьогодення все більшої популярності набувають саме горищні ножичні сходи. Це своєрідна конструкція, що має ексклюзивний вигляд і дозволяє майстерно підкреслити смакову унікальність покупця. Завдяки вдало продуманій ножичній сегментації драбина складається до мініатюрного розміру, що, в свою чергу, дає нагоду монтувати сходи навіть у невеликих отворах;
  • доступна вартість – ціновий діапазон є широким. Цей момент позитивно впливає на можливість придбання сходів: купити товар не становить проблеми для забудовників з різною платоспроможністю.            

Відтак, сходи на горище, розміри яких легко підганяються під потреби Вашої мансарди, дарують затишок, комфорт, безпеку, естетику та багатофункціональність. А найголовніше – їхня присутність суттєво допоможе збільшити кількість необхідних квадратних метрів!     

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating