Комфортні приміщення на горищі

Опубліковано о Квітень 19, 2019 .
На багатьох горищах достатньо місця, щоб розмістити повноцінну вітальню або кімнату для дітей. Вітальня, спальня, кімната для гостей, гардеробна, кабінет або навіть додаткова ванна кімната - можливості по облаштуванню горища обмежуються лише вашим бажанням, потребами і розміром бюджету на реконструкцію. Спальня господарів або кімната для гостей здатна стати комфортним додатковим простором вашого житла.
Скромна за розмірами приміщення горища кімната може стати затишним місцем для ночівлі. А все що до сих пір зберігалося на горищі в довільному порядку, можна скласти в системи зберігання.
Облаштування спальні в мансардному приміщенні, один найкращий з варіантів. Ліжка, поставлені в зонах з найбільшим скосом стелі, заощадять корисний простір для проходу, по якому можна буде йти на повний зріст без будь-якого дискомфорту.
Крім спального місця в мансардному приміщенні можна облаштувати гардеробну зону і робоче місце. Дуже часто горищне простір має зовсім скромні розміри, та ще й форма представлена ​​в невідомої геометричній варіації. Але навіть таке складне приміщення можна обладнати ефективно, яскраво, сучасно.
Після облаштування горищного приміщення необхідно подумати про горищних сходах. Найвідоміший з європейських виробників горищних сходів - це польське підприємство OMAN. Всі виробничі лінії знаходиться в Польщі, і оснащені сучасним сертифікованим обладнанням. Для виробництва горищних сходів використовується тільки екологічно чиста деревина, і тільки сосна, через відсутність сучків. Але підприємства Оман виготовляють не тільки дерев'яні горищні сходи, а й металеві та комбіновані (з напрямними з металу і дерев'яними сходинками). Продукція, на підприємствах Оман мансардні конструкції з деревини вважаються найбільш безпечними, практичними та функціональними.
Польські виробники горищних драбин передбачили у своїй конструкції утеплену кришку, яка була панель типу "сендвіч". Це дві плити ДВП, а між ними шар утеплювача з пінополістиролу, і чим більше товщина утеплювача тим вище показник теплозбереження і звукоізоляції.