Що ми знаємо при виробників мансардних конструкцій

Опубліковано о Квітень 29, 2019 .

Будівельний ринок пропонує нам найрізноманітніші варіанти горищних сходів  європейських виробників. У  будинках або квартирах, як правило, для виходу з поверха на поверх, або на горище використовують сходи.  Стаціонарні сходи на горище дорогі, та й займають  чимало місця, переносну драбину   встановлювати важко і довго. Відомі європейські будівельні компанії Факро, Оман, і т.д. розробили та виготовляють багато різних конструкцій сходів. У багатоквартирних будинках де є конструктивні можливості використовують монолітні сходи, що не завжди можна зробити в приватних оселях.

Відома європейська приватна фірма Факро славиться виробництвом надійних та комфортних сходів на горище. При реконструкціях старих будинків, коли максимально потрібно збільшити житлові площі, в мансардних приміщеннях влаштовують спальні, кухні, ванні кімнати, і т.д, і як правило  мансардні сходи там необхідні. Горищні сходи Факро, Оман складаються і ховаються в стелі, що дозволяє після їх використання звільнити простір.

Якщо вам необхідно розробити дизайн вашої оселі зверніться до професіоналів архітектурного бюро polyakova.biz/ua/ .

Сучасні  європейські фірми-виробники мансардних сходів оснащені сучасними виробничими потужностями та на своїх виробництвах використовують тільки перевірені надійні матеріали: високоякісну деревину та сертифікований метал.

Термоізоляційна кришка люка надійно захищає приміщення від втрат тепла в холодну пору року, при закриванні стає практично непомітною для стороннього ока, а при її виготовленні використовують тільки високоякісну сертифіковану деревину. Сходи легко регулювати по висоті, і з метою запобігання пошкодження підлоги на останньому сегменті встановлені пластикові наконечники.

На перший погляд мансардна конструкція Факро надто масивна, але дуже зручна в користуванні, займає мало місця, легко монтуються. Драбина мансардних сходів Факро виготовлена із сертифікованого металу. Сходинки металевих мансардних сходів надійно закріплені в направляючих, а канавки на сходинках проти ковзання забезпечують зручність переміщення і додаткову безпеку. Складаються сходи із трьох сегментів, а для більшої зручності і комфорту обладнані червоним поручнем.

З метою економії корисної площі у малих приміщеннях використовують висувні варіанти мансардних сходів Факро, Оман. Високою міцністю і тривалим експлуатаційним терміном характеризуються телескопічні варіанти складних сходів.