Надійність довіряємо професіоналам

Опубліковано о Жовтень 20, 2016 .

Нинішній ринок будівельної продукції представлений найрізноманітнішими варіаціями таких елементів, як мансардні сходи. Їх виготовляють з відмінних матеріалів (зазвичай з металу, дерева чи комбіновані). Залежно від конструкційних особливостей та виробника горищні сходи можуть по-різному монтуватися. Їхнє встановлення є відносно неважким. Достатньо враховувати поради спеціалістів та дотримуватися чітко встановлених правил монтажу.

Сучасні розсувні та складі горищні сходи здатні суттєво заощаджувати площу помешкання, надавати комфортний і зручний підйом на горище чи мансардну кімнату. Крім того, новітні моделі драбин від справжніх професіоналів враховують цілковиту безпеку для маленьких домочадців. По-перше, такими сходами легко користуватися мешканцям будь-якого віку, від найменших до найстарших. По-друге, в разі потреби та за відсутності нагляду дорослі можуть бути впевненими у надійному перебуванні дітей в будинку, оскільки сходи легко ховаються в стелю. А це, в свою чергу, попереджає небажане проникнення чада на горище.        

Відомі бренди новітніх сходів на кшталт марок Fakro та Оман пропонують широкий вибір товару на будь-який смак та фінансові можливості покупця. До речі, купити сходи на горище можна на нашому сайті. Ми пропонуємо значний асортимент продукції за різною вартістю.  

Традиційно сучасні драбини виготовляють з урахуванням спеціального утепленого люка з кришкою, до якої прикріплюється конструкція самих сходів. Відповідно така будова горищних сходів передбачає спрощений монтаж: достатньо закріпити люк у заздалегідь підготований стельовий отвір.

Звернемо увагу, що досвідчені виробники дбають про максимальний комфорт споживачів, виробляючи сходи з унікальною термоізоляційною кришкою. Її призначення – не пропускати холод знадвору, зберігати горищне приміщення та весь дім у теплі.     

Якщо Ви довіряєте виключно хенд-мейду або з певних причин не можете придбати готовий товар, пропонуємо зробити сходи на горище своїми руками. Сьогодні горищні драбини власного виробництва – доволі поширена тенденція. Тому для власноручних сходів потрібно спочатку виміряти висоту кімнати і бажаний кут нахилу драбини.

Далі слід чітко вирахувати загальний обсяг всієї конструкції. Наприклад, якщо висота стелі сягає 24 м, потрібний кут нахилу сходів – 30 градусів, тоді довжина майбутніх сходів сягатиме позначки 29 м.

Для виробництва горищних сходів беремо два бруска завдовжки 3 м, два бруска, що дорівнюють ширині сходів (щоб прикріпити драбину до стіни). Також знадобляться дверні петлі – 4 шт., бруски для створення сходинок.

Насамперед потрібно прикріпити на стіні брусок під стельовим отвором. З допомогою петель приєднуються один до одного два коротких бруска, що дорівнюють ширині майбутніх сходів. Опісля до одного з брусків встановлюємо верхню частину всієї конструкції. Два сегменти сходів приєднуються поміж собою завдяки тим самим петлям.

Важливий момент: слід вірно вмонтувати петлі таким чином, щоб драбина складалася в бік, який Ви задумали. Драбину у складеному вигляді зручно кріпити з використанням навісного гачка.   

Звісно, можна сконструювати складніші моделі. Проте для цього потрібно більше часу, коштів та бажання.

Однак якщо Ви більше довіряєте професіоналам, рекомендуємо купити горищні сходи в інтернет-магазині. У нас Ви знайдете лише високоякісну продукцію за доступними цінами, що здатна надійно слугувати протягом довгих років експлуатації. Найкращі сходи на горище металеві, дерев’яні, розсувні, комбіновані зі швидкою доставкою, тривалим і відмінним функціонуванням!  

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating