Широкий вибір сходів на горище

Опубліковано о Жовтень 21, 2016 .

Новітні тенденції будівельної сфери приємно вражають видом розмаїттям продукції. Зокрема, коли мова йде про сучасні сходи на горище, особливою популярністю користуються відомі польські бренди Fakro та Oman.

Горищні сходи від цих виробників давно завоювали довіру сотні тисяч споживачів не лише в Україні, а й в усьому світі. Адже їхні товари вирізняються високою якістю, надійністю, багатофункціональністю, безпечною і досить тривалою експлуатацією. Відповідно, кожен забудовник має нагоду задовольнити свої потреби, враховуючи власну платоспроможність та смакові уподобання.

Наприклад, горищні сходи fakro будь-якої моделі гарантують комфортний і надійний підйом на горище чи мансардну кімнату. Якщо їх скласти, можна отримати компактний блок, що зберігається у стелі, даючи таким чином більше вільних квадратних метрів у приміщенні.

Сходи на горище від виробника Fakro наділені такими характеристиками, як міцність, багатофункціональність, щільність, легкий і швидкий монтаж, безпечне і довготривале користування, оригінальні дизайнерські рішення.   

Традиційно сходи цієї фірми мають у своєму складі чотири або три секції. Дерев’яні частини товару виробляються із сосни винятково добірної якості. До речі, серед модельних варіацій трапляються складні горищні сходи з металу. Також виготовляють стаціонарні дерев’яні конструкції, що є досить зручними в експлуатації.

Горищні сходи легко ховаються в люк одним рухом із застосуванням спеціалізованого стрижня. Власне, завдяки цьому стрижневі і замку кришка люка просто закривається. Це гарантуватиме захист від незапланованого виходу на горищний простір.

Підкреслимо головні риси горищних сходів від польського представника Fakro:

  • функціональна непомітність – справа в тому, що кришка люка має вигляд соснової рами, захищеної з усіх сторін деревноволокнистою плитою білого чи бежевого відтінку. Таким чином Ви можете підібрати таку модель, що відповідатиме загальному інтер’єру приміщення та не «кидатиметься» в очі контрастними тонами;
  • присутність утеплювача – гарантія комфорту, затишку і тепла в кімнаті. Загалом кожна модель горищних сходів від Fakro передбачає наявність утеплювача в люковій кришці завтовшки 36 мм та контурний ущільнювач, який попереджає втрати тепла. Однак серед різновидів драбин є також унікальний варіант, а саме – утеплені сходи на горище. Відтак сходи на горище fakro ltk thermo наділені особливим утеплювачем з товщиною аж 66 мм. Приміром, якщо Ви проживаєте у зоні з надміру суворим кліматом, можете бути впевненими у надійній теплоізоляції сходів;
  • грамотне поєднання всіх елементів – частини горищних сходів зручно з’єднуються один з одним у так зване кріплення «ластівчин хвіст». Це забезпечує міцність і надійність усієї конструкції;
  • безпека – кожна сходинка обладнана спеціальним набиттям проти ковзання, тому користуватися горищними сходами комфортно та безпечно.

Поза тим, досить затребуваними є сходи на горище оман. Ще один престижний польський виробник пропонує широкий вибір надсучасних моделей сходів. Горищні сходи Oman наділені такими особливостями:

  • екологічно чиста сировина – сходи виробляють із високоякісної сосни та оброблять речовиною, що не має у складі важких металів;
  • витривалість – сходи можуть витримувати навантаження вагою приблизно 260 кг;  
  • безпечність – спеціальний механізм кріплення пружин дозволяє ховати сходи в стелю таким чином, що буде гарантувати міцність складеної конструкції. Також кожна сходинка оформлена набивками проти ковзання. Зручно, надійно, безпечно;
  • допоміжне ущільнення люка – дозволяє добре зберігати тепло в помешканні.   

Отож, широкий вибір горищних сходів забезпечить Вам можливість обрати найкращий варіант саме для Вашої мансарди.   

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating