Міцність – сестра надійності

Опубліковано о Жовтень 28, 2016 .

Надсучасні металеві сходи на горище – правильне рішення для тих, кому до вподоби практичність, комфорт, затишок і багатофункціональність кожного квадратного метра у помешканні. На сьогодні надміру затребуваними вважаються металеві горищні драбини від таких відомих польських виробників, як Оман та Факро. Продукція, яку створюють кваліфіковані працівники цих компаній, вирізняється показниками міцності, надійності, довготривалого користування.

Щоб конкретніше окреслити переваги купівлі саме металевих горищних сходів, слід розібратися з механізмом дії горищних драбин із металу, їхніми складниками та особливостями функціонування всієї конструкції.

Насамперед, звернемо увагу на те, з яких елементів формуються сучасні металеві сходи. Так, будь-яка одиниця модерних драбин з металу містить люкову кришку, що спеціально оздоблена якісним утеплювачем завтовшки 36 мм. Принагідно зазначимо, що серед продукції брендових компаній типу факро та оман існують також сходи з надміру утепленим кришками люками. Посилений рівень збереження тепла забезпечується теплоізоляційним шаром товщиною аж 66 мм. Тому, зважаючи на фактор географічного та кліматичного розташування Вашого помешкання чи будь-якого іншого будинку, скажімо, промислового типу, подвійний ступінь утеплення люкової кришки відіграє суттєву роль.

Також кришка люка оформляється деревноволокнистими плитами (ДВП) зазвичай білого кольору для естетичного оздоблення верхньої частини всієї конструкції та з метою приховання можливих невеликих швів, що виникнуть під час монтажних операцій.

Люкова кришка завжди монтується разом зі спеціальним контурним комірцем, що гарантує щільне, герметичне прилягання пристрою до стіни, не дозволяючи холодним потокам повітря ззовні проникати всередину приміщення.

Кожна сходинка облаштовується спеціальними насічками проти ковзання. Відповідно Ви отримуєте надійний пристрій для безпечного підйому на горище чи затишну мансардну кімнату.

Важливо наголосити, що всі металеві горищні сходи, які ми пропонуємо на нашому сайті, виробляються з добірного та екологічно чистого металу, який не містить шкідливих для здоров’я речовин. Крім того, вся конструкція покривається добірною і цілком безпечною порошковою фарбою задля збереження красивого естетичного та презентабельного зовнішнього вигляду впродовж довгого терміну експлуатації драбини.

Нижня частини металевих сходів захищена міцними гумовими наконечниками, які попереджають псування паркету, плит тощо.

Варіації моделей горищних металевих сходів, які ми пропонуємо у своєму каталозі інтернет магазину, передбачають два найбільш поширених різновиди драбин.

Перший варіант – звичайні металеві конструкції типу alu profi. Міцна алюмінієва драбина зі сталою конструкцією, яку легко встановлювати. Користуватися нею також просто і зручно. Відмінний варіант для тих, хто любить практичність.

Другий варіант дещо оригінальніший в сенсі зовнішнього вигляду. Якщо Ви є любителем нестандарту в усіх його проявах, Вам однозначно сподобаються горищні металеві сходи, що діють за принципом стискання «гармошки». Сьогодні ножичні сходи на горище з металу набувають все більшої популярності серед споживачів.        

А найголовніший аргумент щодо придбання саме цієї категорії горищних драбин – це їхня надійна міцність.       

Відтак, якщо Вам необхідно отримати високоякісний товар, пропонуємо сходи на горище купити в нашому інтернет магазині. Придбати їх можна в нас. Для того щоб отримати добірні металеві горищні сходи fakro або оman, потрібно заповнити онлайн-заявку або зателефонувати до наших консультантів. Швидкісна доставка (1-3 дні), якісна продукція, довготривала експлуатація. Разом із комплектацією надсучасних сходів на горище Ви отримаєте більше, ніж сподівалися!

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,560 грн
stars rating