Польська якість – українські ціни

Опубліковано о Листопад 01, 2016 .

Строге дотримання європейських стандартів, застосування новітніх технологій та унікальних дизайнерських рішень сприяють виникненню надсучасних горищних сходів від всесвітньо відомих брендів Fakro та Oman. Саме ці два польських виробника давно встигли завоювати довіру мільйонів клієнтів з різних країн.

Останнім часом сходи на горище набувають все більшої популярності. Навіть якщо раніше багато забудовників, які мають у власному домі горищні приміщення, використовували ці частини помешкання в якості зручного складу (різний інвентар, непотрібний одяг, решта предметів домашнього побуту), то тепер ситуація дещо видозмінюється. Скажімо, віднедавна господарі приватних осель все частіше зацікавлюються в облаштуванні горища як комфортабельної мансарди.

Зрештою, неважливо, які функції виконує Ваше горищне приміщення. У контексті сказаного суттєвим є фактор зручного доступу до горища чи комфортної мансарди. Адже для того щоб мати надійний та практичний вихід на горище, необхідно забезпечити такий доступ з допомогою новітніх горищних драбин.

І тут Вам на допомогу приходить високоякісна продукція від престижних польських виробників.

Для прикладу, сходи горищні fakro реалізовуються на міжнародному ринку будівельної продукції близько 20 років. Цікаво, що з початку це була мала польська фірма, яка з плином часу перетворилася на потужну корпорацію-лідера з виготовлення добірних та багатофункціональних горищних драбин.

Варто підкреслити, що сходи на горище факро мають широкий спектр модельних різновидностей: дерев’яні, металеві, комбіновані, складні, розсувні, ножичні тощо. Асортимент товару є настільки розмаїтим, що кожен забудовник із всіма наявними комбінаціями смакових уподобань та рівнями платоспроможності вибере свій, найбільш оптимальний варіант сходів.

Ті, хто купує продукцію фірми Факро, автоматично вибирає якість, надійність, комфорт у сенсі експлуатації драбин, суттєву економію коштів (Ви купуєте добірні горищні сходи, які відмінно слугуватимуть в домі протягом довгих років користування). Принагідно зазначимо, що гарантійний термін сходів на горище становить 3 роки – достатньо часу для того, щоб переконатися у надійній експлуатації товару.

Ще одним, не менш престижним і затребуваним виробником по-справжньому якісних сходів на горище вважається польська фірма Oman, що також довгий час функціонує на міжнародному ринку будівельних товарів. Продукція оман вирізняється стилізованістю та надміру високим рівнем якості.

Цікаво, що останнім часом дуже популярними стають так звані горищні ножичні сходи. І Факро, і Оман спеціалізуються на виготовленні добірних металевих драбин, які експлуатуються за принципом ножичного складання-розкладання. Це досить зручно, особливо в умовах малих габаритів кімнат, комірчин, коридорів, що ведуть на мансарду. Крім того, це доволі нетрадиційно та оригінально в естетичному сенсі.

Для прикладу, горищні ножичні сходи факро виготовляються з добірного металу, що не містить у своєму складі шкідливих для здоров’я компонентів. До складу цього різновиду драбин на горище від fakro входять такі елементи: біла кришка, що монтується в стельовий отвір; планки декоративні (виконують маскувальну та естетичну функції); контурний ущільнювач (надає герметичність, запобігає проникненню потоків холодного повітря ззовні); металеві сходинки (кожен елемент оздоблений спеціальними насічками проти ковзання – гарантія беззаперечної надійності й безпеки підйому). До речі, у комплектації передбачені допоміжні сходинки. В разі підгонки під потрібну висоту, сходинку-дві можна знімати чи доставляти.

Ножичні сходи на горище оман мають подібну структуру та функціональність. Ця модель модернових драбин з металу являють собою ножичну конструкцію з унікальним дизайном та максимально зручним користуванням.

Більшість моделей ножичних горищних сходів оман також монтуються в стелю. Проте серед різновидів є неповторна одиниця типу Oman Verticale. Тобто якщо кімната, що веде на затишну мансарду чи горище, має дещо незвичне планування, тоді така варіація ножичних драбин стане Вам у нагоді.

Справа в тому, що на відміну від аналогів, Oman Verticale потрібно вмонтовувати не в стелю, а в стіну. Скажімо, кімнатка зовсім невелика, ніде розвернутися абощо. Відтак нетрадиційні ножичні драбини оман виручають за будь-яких житлових умов. Висота кімнатного простору, де слід встановлювати драбину, не має перевищувати позначку 300 см.    

Насамкінець виокремимо чи не найважливішу перевагу придбання горищних ножичних сходів оман чи факро. Вона стосується вдалого поєднання помірної ціни та високої якості. Жодні інші аналоги сучасних сходів на горище не володіють такими плюсами!

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating