Краща продукція на вітчизняному ринку

Опубліковано о Листопад 03, 2016 .

Впродовж останніх років як в Україні, так і за кордоном все більшої популярності набуває тенденція покидати великі міста, перенасичені темпами й людьми, вибираючи затишніші та більш корисні умови для проживання. Таким чином інтенсивно зростає будівництво заміських котеджів, будиночків та осель дачного типу. Подібний ажіотаж спричиняє популяризацію модернового оформлення приватних житлових споруд. І, власне, в цьому аспекті все більш затребуваними стають сходи для горища.

Нинішній ринок сучасних будівельних товарів пропонує широкий асортимент різноманітних моделей горищних драбин. Скажімо, наш інтернет магазин пропонує надсучасні та якісно оснащені сходи на горище як від польських брендів (компанії Fakro та Oman), так і від популярного українського виробника Bukwood.

Щодо останнього, варто підкреслити високий рівень міцності, компактності та надійності конструкції горищних сходів від буквуд. Цікаво, що українсько-італійська компанія відмінних сходів на горище функціонує на ринку відносно недавно, проте за короткий проміжок часу встигла завоювати довіру сотні тисяч споживачів у нас та за кордоном.

Один із секретів їхньої популярності криється у застосуванні надзвичайно ефективних, прогресивних технологій та обладнання з Італії. Сучасний інструментарій, дбайливо відібрана сировина, майстерність професіоналів, які створюють драбини, люки, аксесуари – все це формує ключ до успішної реалізації та результативного задоволення потреб сотні тисяч клієнтів.

Зазвичай сходи, які ми пропонуємо в нашій інтернет площині, виготовляються з високоякісної сировини типу сосни або різних металів, що не місять важких чи небезпечних для здоров’я складників. Натомість сходи від українсько-італійського бренда виробляються з застосуванням ґрунтовно відібраної та екологічно чистої букової деревини. Так званий відбір матеріалу відбувається шляхом спеціалізованого тестування бука. Сировина, що успішно проходить операцію тесту, вибирається для подальшої обробки та безпосереднього формування надійних драбин на горище. В подальшому  створена дерев’яна конструкція для виходу на горище обробляється цілком безпечними для здоров’я речовинами, щоб забезпечити довготривалу і надійнуексплуатацію. 

Якість горищних сходів гарантується спеціальною термоізоляційною кришкою (товщина утепленого прошарку коливається в межах від 26 до 36 мм), контурним ущільнювачем (забезпечує герметичність, блокує тепловтрати з опалювальних кімнат, захищає приміщення від потоків холодного повітря ззовні), накладками проти ковзання (накладаються на кожну сходину, надаючи безпеку під час підйому на горище), широким діапазоном параметрів (в асортименті продукції, яку ми рекомендуємо, представлена різна палітра розмірів драбин, які підійдуть для звичайних кімнатних площин з традиційною висотою, а також для виняткового простору на кшталт вузьких коридорів, комор тощо).

Купити горищні сходи в Україні можна як у звичайних точках продажу будівельної продукції, так і в режимі «онлайн». Сьогодні традиційні та інтернет площі пропонують широкий асортимент сходів на горище. Якщо Вам потрібно придбати надійну й довговічну драбину для виходу на горище чи мансардну кімнату, рекомендуємо завітати до нашого інтернет магазину. Ми займаємося продажем виключно якісної продукції від всесвітньо відомих брендів Оман, Факро та Буквуд. Крім того, у нас можна замовити всі необхідні аксесуари для сходів, перелік яких Ви знайдете у розділі нашого сайту під назвою «Аксесуари». Не зволікайте, обирайте у нас якість, безпеку та заощадливість.  

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo Long
6,900 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Eco ST
3,000 грн
stars rating