Найкращі безпека та комфорт

Опубліковано о Листопад 07, 2016 .

Якщо раніше доступ на горище мав вигляд громіздкої важкої драбини, яку потрібно було щоразу приставляти, а потім, ймовірно, кудись ховати, то зараз сучасні технології, кваліфіковані спеціалісти будівельної галузі, ексклюзивні рішення – все вирішується на користь максимального комфорту споживачів. Таким чином сучасний ринок товарів для дому наповнений величезним розмаїттям новітніх, оригінальних, а головне, практичних сходів на горище.

Зокрема, в нашому інтернет магазині пропонуються сходи на горище від виробника Факро, Оман та Буквуд. Широкий асортимент продукції, висока якість, ексклюзивні дизайнерські рішення, довготривалий термін користування, доступні ціни, вигідні пропозиції, гнучка система знижок. І це далеко не весь перелік позитивів від придбання зручних і комфортабельних драбин на горище.

Якщо розібратися детальніше, то сучасні горищні сходи мають значно більше переваг, ніж традиційні стаціонарні конструкції.

Насамперед, звернемо увагу на сировину. Так, горищні драбини від польських (факро, оман) та українсько-італійських (буквуд) виробників традиційно виготовляються з ретельно перевіреної та відібраної деревини або металу. Дерев’яні конструкції виробляються на базі екологічно чистої сосни (Fakro, Oman) або бука (Bukwood). При цьому матеріал обов’язково проходить ретельну перевірку у вигляді спеціалізованого тестування. Для подальшої обробки беруть ту деревину, що успішно пройшла так званий тест-аналіз. Відповідно Ви можете бути впевненими у добірності таких дерев’яних конструкцій.

Щодо драбин з металу, які також стають все більш популярними серед забудовників, то вони створюються на основі високоякісних металів (алюміній, що є легким, надійним, тощо) без додавання до сировини важких та шкідливих речовин. Також варто зазначити, що металеві конструкції обробляються добірною порошковою фарбою, що є цілком безпечною для здоров’я людини. Таке покриття допомагає зберігати свіжий привабливий вигляд товару протягом довгих років користування.

По-друге, комфортабельність модерних сходів на горище гарантується їхньою економічністю. Що мається на увазі? Майже всі драбини, які пропонують престижні світові бренди, оформляються з урахуванням спеціальної утепленої люкової кришки. Діапазон утеплювача є різним: від товщини 26, 36 мм аж до 66 мм. Тобто серед асортименту виділяються ексклюзивні утеплені сходи на горище з товщиною утеплювача 66 мм. Найкраще такі сходи встановлювати в умовах проживання з надміру суворим кліматом або у випадку різких перепадів температури між житлово територією та нежитловою. Якісно вмонтований утеплювач дозволяє значно заощаджувати кошти на додаткове опалення приміщень.  

По-третє, складальний принцип всього механізму драбини забезпечує економію дорогоцінних квадратних метрів у приміщенні. Тобто в разі потреби, сходи легко й швидко виймаються зі стельового отвору. Коли Ви зробили всі справи, пов’язані з виходом до мансардної кімнати чи складського приміщення, драбина за тим самим принципом складання миттєво приховується в стельовий отвір, не загромаджуючи кімнатний простір зайвими предметами побуту.

Поза тим, безпечність та комфорт усіх сучасних горищних драбин базується на добре вмонтованих сходинках у загальну конструкцію сходів. Механізм кріплення сходинок має своєрідну назву «ластівчин хвіст». Це дозволяє створювати по-справжньому міцні й надійні драбини. Є різні варіації, що спроможні витримувати вагові навантаження в межах від 150 кг аж до 200 кг. Варто підкреслити, що в усіх дерев’яних, металевих, комбінованих, розсувних драбинах кожна сходинка наповнена спеціальною перфорацією проти ковзання. Відтак кожен Ваш підйомний крок є чітко зафіксованим і безпечним.       

Щодо комфорту, необхідно наголосити: сучасні моделі горищних сходів є настільки оригінальними, неповторними, що з легкістю можуть задовольнити потреби навіть найвибагливіших покупців. Якщо Ви надаєте перевагу простоті та зручності, тоді найкращим варіантом стануть звичайні дерев’яні сходи. Якщо Ви полюбляєте вишуканість і креатив, можна сміливо експериментувати з оригінальними ножичними конструкціями.

Пропонуємо сходи дешево придбати в нашому інтернет магазині. Ми рекомендуємо високоякісну продукцію від всесвітньо відомих компаній на кшталт Факро, Оман та Буквуд. Горищні сходи, ціна яких представлена у каталозі нашого магазину, вирізняються довготривалим часом експлуатації, відмінною якістю та сучасним дизайном. Та найголовніше, що такі драбини є максимально прилаштованими до комфортного й безпечного користування. Відтак кожен мешканець Вашого будинку зможе безперешкодно підніматися на горище, не хвилюючись за рівень надійності дерев’яної чи металевої конструкції. Замовити продукцію у нас можна з допомогою онлайн-заявки. Якщо у Вас виникатимуть запитання, телефонуйте до наших менеджерів. Проконсультуємо, виберемо найкраще рішення для Вашого дому за оптимальною ціною та зі швидкою доставкою. 

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Алюмінієві сходи на горище  Oman Alu profi
14,050 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating