Альтернативні методи доступу до мансарди

Опубліковано о Листопад 16, 2016 .

Кожен забудовник прагне якнайкраще обладнати власний житловий простір. У випадку кількаповерхового приватного помешкання актуальним стає питання комфортабельного виходу на складське горище чи якісно оформлену мансардну кімнату. Відтак трендом сучасних інтер’єрів вважається надсучасна розсувна драбина: вона забезпечує зручний доступ до горища, її легко ховати-виймати зі стельового отвору, вона не вимагає зайвих клопотів під час експлуатації.

Популярність модерних сходів на складське горище чи мансарду пояснюється наступними факторами.

По-перше, це зручно. Найкращі сучасні горищні драбини виготовляються переважно в Польщі (яскравими представниками польського виробництва є бренди Оман та Факро) або в Україні з застосуванням високоякісних італійських методів і технологій (компанія Буквуд). Ці всесвітньо відомі виробники сходів ретельно дотримуються європейських стандартів, використовують винятково добірну сировину, внаслідок переробки якої на світ з’являються якісні, практичні та багатофункціональні драбини.

Наприклад, зручність дерев’яних конструкцій пояснюється застосуванням детально перевіреної та обробленої деревини сосни та бука. Скажімо, польські компанії Факро та Оман використовують добірну соснову сировину. Натомість італійсько-український представник Буквуд вирізняється створенням виробів на базі трохи дорожчої сировини – бука. Якісно перероблена деревина гарантує практичну й довготривалу експлуатацію товару.

Щодо металевих драбин, то їх виробляють на основі доброякісного металу, що не містить серед складників важких, шкідливих для самопочуття елементів.         

По-друге, це безпечно. Надійність усіх виробів, які ми пропонуємо на сторінках нашого інтернет магазину, базується на майстерно продуманих складових сходів на горище.

Чільне місце в аспекті безпечної експлуатації займає металевий поручень. Більшість моделей факро, оман та буквуд містять у собі цей незамінний атрибут безпеки. Залежно від серії, поручень може бути забарвленим у різні кольори: червоний, світло-сірий, темно-сірий тощо. Приміром, металевим поручнем оздоблені такі моделі драбин, як Fakro LTK Thermo, Fakro LWK Komfort, Fakro LMK Komfort та багато інших варіацій.

Металевий поручень міцно кріпиться збоку верхньої частини механізму, анулюючи будь-які варіанти небезпечного підйому.

Сучасні способи підйому на горище чи мансарду містять також якісно оформлені сходинки, які надійно прикріплюються в загальну конструкцію за столярською технологією «ластівчиного хвоста». Ця технологія полягає у надміру міцній фіксації кожного підйомного елемента. Таким чином рух по сходах можуть без проблем здійснювати всі користувачі, незалежно від віку та вагової категорії. Серед модельного ряду, який представлений на нашому сайті, є вироби з максимальною вантажопідйомністю від 150 до 200 кг.

Важливо зазначити, що кожна сходинка будь-якої моделі сучасних сходів на горище оформлена якісно вмонтованими накладками, які блокують ковзання. Також ніжки у більшості виробів для комфортного виходу на горище захищені спеціальними гумовими наконечниками. Вони попереджають ковзання драбини по підлозі, а ще надійно захищають паркет, лінолеум чи плитку від псування, подряпування.        

По-третє, це оригінально. Каталог нашого інтернет магазину наповнений різноманітною продукцію на будь-який смак та фінансові можливості споживача. Тож Ви можете придбати у нас ексклюзивну модель сходів, що підкреслить унікальність Вашого кімнатного простору.     

Рекомендуємо купити горищні сходи в нашому інтернет магазині. Такий спосіб купівлі є значно простішим та швидшим. Ви економите дорогоцінні час, енергію, фінанси, ми забезпечуємо Вам найкращим варіантом для виходу на горище чи мансардну кімнату.  

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating