Правильні акценти – вдалий вибір

Опубліковано о Грудень 12, 2016 .

Все рідше забудовники приватних будинків використовують стаціонарні сходові конструкції для виходу на горище чи мансардну кімнату. Нерухомі горищні драбини втрачають популярність не через проблему моди (хоча цей аспект також відіграє чималу роль в процесі вибору), а швидше із-за актуального питання вільних квадратних метрів. І не тільки.

Чому впродовж останнього десятиріччя мобільні сходові механізми, що здатні гарантувати швидкісний і безпечний вихід на горище, перевтілюються у щоразу більш затребуваний вид будівельної продукції? Які саме фактори спричиняють подібний ажіотаж? Читайте відповіді далі…

Загалом сходи на горище в Україні нового покоління являють собою рухливі та компактні конструкції, які виготовляються переважно з дерева або металу, мають багаторівневий ступінь захисту й безпеки, а також відповідають усім нормам практичності й стилізованості. Враховуючи вищесказане, виділимо найбільш актуальні причини шаленої популярності сучасних механізмів для виходу на складське горище чи оформлену мансардну кімнату.

Причина 1. Заощадження кімнатного простору або мода на мінімалізм

Найчастіше у приватних будинках спостерігаються дві тенденції. По-перше, це мала габаритність приміщень, що призводить до максимального завантаження предметами побуту.

Проте якщо Ваша оселя має у своєму складі горищний простір, куди необхідно часто навідуватися відповідно до різних домашніх потреб, а місця для влаштування громіздкої драбини обмаль, тоді на допомогу можуть прийти, скажімо, складні горищні сходи fakro. Вони та багато інших подібних моделей містять найважливіший позитивний момент, що полягає у рухливому механізмові.

Наприклад, доступ до мансарди чи горища часто реалізовується з допомогою тісного коридору або комірчини. Приставна драбина тільки заважатиме, спричиняючи як мінімум дискомфорт, а максимум – навіть небезпеку для мешканців дому. А ось мобільна та сучасна конструкція сходів на горище – оптимальне вирішення проблеми, пов’язаної з нестачею бажаних квадратних метрів.

По-друге, навіть якщо Ваш особняк виділяється ефектним дизайном та необмеженими (відносно) можливостями вільного простору, все одно краще подбати про зручний та комфортний підхід до мансардного виробу. Тим паче, що сучасний інтер’єр, незважаючи на напрямки стилю, часто тяжіє до мінімалізму та простоти зі смаком.

Причина 2. Надзвичайно зручна, спрощена експлуатація     

Виробники надсучасних горищних драбин (найпопулярніші серед них – польські компанії Факро, Оман та українсько-італійська фірма Буквуд) належним чином піклуються про безпеку та задоволення всіх споживацьких потреб. Відповідно модерні сходи на горище обладнуються ретельно відібраною сировиною, скажімо, високоякісною деревиною сосни чи бука або добірними металами на кшталт сталі, алюмінію.

Спрощене функціонування горищних підйомних виробів забезпечується спеціальними механізмами складання-розкладання. Залежно від кількості секцій драбини можуть складатися, висуватися, стискатися, ховаючись як складена компактна структура у стельовий отвір. Тобто якщо Вам треба піднятися на складське горище чи затишну мансардну кімнату, достатньо відкрити люкову кришку й потягнути за кільце: розсувна драбина на горище легко піддасться впливу, відгортаючись у початковий розгорнутий формат.

Причина 3. Безпечність, практичність, комфортабельність         

Саме через ці основні критерії модерні горищні драбини користуються великою популярністю серед споживачів. Насамперед безпека експлуатації гарантується завдяки якісним і дбайливо перевіреним матеріалам. Наприклад, більшість серій сходів на горище від Факро та Оман виготовляються на основі добірної соснової деревини, яку попередньо обов’язково тестують на якість. Українсько-італійський представник Буквуд застосовує міцну і надзвичайно ефективну букову деревину, що характеризується відмінними показниками безпечної та довготривалої експлуатації.

Металеві горищні драбини виробляться з використанням сталі, алюмінію тощо. Частини сходів з металу оброблять спеціальними захисними речовинами, що не мають серед компонентів важких та шкідливих для людського здоров’я сполук.

Всі моделі надсучасних сходів на горище мають сходинки, які обов’язково обробляються спеціальними накладками, що попереджають ковзання. Комфортабельність функціонування драбин забезпечується поручнями, розташованими вздовж направляючих. Не у всіх моделях є такі поручні, проте виробники комплектують сходи таким чином, щоб під час підйому користувач мав нагоду добре триматися за бокові сегменти виробу.       

Причина 4. Доступна вартість

Ціни на модерні вироби для доступу до мансарди порівняно невисокі. Такий фактор неабияк впливає на велику популярність сучасних горищних конструкцій. Тим паче замовлення сходів на горище онлайн дозволяє Вам суттєво економити як фінанси, так і дорогоцінний час. Достатньо обрати найоптимальнішу модель, заповнити коротку заявку і протягом одного-трьох днів очікувати на якісний та бажаний товар.   

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating