Що потрібно знати про аксесуари

Опубліковано о Грудень 26, 2016 .

Асортимент сучасних моделей сходів на горище приємно вражає різноманітністю, що дозволяє споживачам обирати найбільш вигідний виріб саме для їхніх потреб та бажань. Крім якісного оформлення, різних дизайнерських варіацій самих горищних драбин, важливу роль у надійному функціонуванні всієї конструкції відіграють комплектуючі до сходів.

Отож, у статті розглянемо актуальні питання: які види фурнітури пропонує сучасний ринок продукції для будівництва, чим характеризується той чи інший аксесуар та що загалом потрібно знати про комплектуючі до сходів на горище нового покоління?  

До основних аксесуарів, призначених для рухливих горищних механізмів, належить декоративна планка, поручень з металу, пневмомеханізм складання-розкладання горищної конструкції, допоміжні сходинки до різних моделей металевих горищних драбин, спеціальні наконечники (накладки) на нижні частини драбини. Кожен із перелічених елементів відіграє суттєву роль у якісній та безпечній експлуатації сучасних сходів на горище.

Загалом значний відсоток моделей новітніх горищних драбин мають у своєму складі більшість вищезазначених аксесуарів. Але не всі. Приміром, деякі серії сходів від престижної польської компанії Факро містять металевий поручень червоного кольору, а деякі – ні. Відповідно додатковий сегмент для опори у вигляді поручня можна замовляти для інших сходових моделей, які на початку пропонуються без цього різновиду аксесуарів.    

Декоративна планка від польського виробника Fakro різновиду LXL-PVC являє собою незамінний елемент на пластиковій основі. Його створюють у білих тонах з метою забезпечення красивого зовнішнього вигляду усій рухливій сходовій конструкції. Декоративна планка виконує головну роль в естетичному оформленні крайніх сегментів кришки люка.      

Також оздоблювальна планка відмінно функціонує в якості приховувача різних дрібних недоліків на кшталт малих тріщинок, які переважно можуть виникати в процесі монтажу сходів на горище. Цей аксесуар характеризується легким та швидким встановленням. До речі, для монтажу планки не потрібно застосовувати цвяхів.      

Оздоблювальна планка більшості різновидів дуже просто прикріплюється до загального механізму сучасних сходів на горище. Також цей варіант фурнітури особливий відмінною міцністю, красивим виглядом ззовні.

Металевий поручень традиційно продається у червоних кольорах. Його виготовляють з добірної металевої сировини, яка не має серед складників важких та небезпечних елементів. Саме цей варіант аксесуарів дозволяє легко, швидко та без проблем підніматися-опускатися по горищній драбині. Поручень з металу враховує всі рівні безпеки та захисту користувача в процесі підйому-спуску.  

Зазвичай металевий поручень пропонується з параметрами 75 см завдовжки. Монтувати цей аксесуар швидко і легко. Його можна замовляти як у кількості однієї одиниці, так і в двох екземплярах, відповідно прилаштовуючи допоміжний сегмент з одного або з двох сторін горищних сходів.  

Пневмомеханізм складання-розкладання являє собою невеликий пристрій, що значно полегшує роботу складання та розкладання всієї горищної конструкції. Він призначений для встановлення у модельні різновиди сучасних дерев’яних сходів, які мають у своєму складі три секції та призначені для монтажу у кімнатах з висотою 260-305 см.    

Наконечники відмінно слугують в ролі захисника підлоги (плитка, паркет, лінолеум тощо) від подряпин. Також цей незамінний аксесуар виконує функцію так званого регулятора безпеки під час експлуатації сходів. Справа в тому, що з наявними наконечниками підніматися та опускатися по сходах значно простіше, тому що механізм у процесі використання не ковзатиметься, а залишатиметься у необхідній статичній позицій.

Допоміжні сходинки дозволяють продовжувати механізм сходів на горище на 20, 25, 40 чи 50 см. Тобто залежно від різновиду сходів можна замовити допоміжні сходинки заввишки 20 або 25 см. А максимальна кількість сходинок, які можна доставити, сягає двох одиниць.

Відтак якщо Вам потрібно купити сходи на горище або відповідні комплектуючі, можете звертатися до послуг нашого інтернет магазину. Ми пропонуємо споживачам якісну продукцію за помірними цінами та довготривалим часом функціонування.

Продукти:
Декоративна планка Fakro LXL-PVC
650 грн
stars rating