Горищні вироби: способи експлуатації

Опубліковано о Грудень 29, 2016 .

Виробники модерних сходів на горище дбають про безпеку, комфорт та задоволення всіх необхідних споживацьких потреб. Адже сучасні моделі горищних конструкцій виготовляється із застосуванням найновітніших технологій, з урахуванням ретельно відібраної сировини (дерева або металу). Сходи на горище нового покоління, які сьогодні пропонує ринок будівельних матеріалів, вирізняються різноманітним оформленням, сміливими дизайнерськими рішеннями, унікальним підходом до створення кожної серії, що, звісно, впливає на подальшу їхню якісну та безпечну експлуатацію.

Відтак різноманітність продукції для комфортного та надійного виходу на горище приємно вражає. Отже, є чудова нагода підібрати той варіант, який максимально вигідно, практично та естетично вписуватиметься в загальний інтер’єр Вашого приватного помешкання.

Принагідно зазначимо, що з урахуванням прогресу сьогодення досить зручно та вигідно замовляти онлайн горищні сходи: інтернет магазин зазвичай рекомендує широкий асортимент сходової продукції за помірними цінами та комфортними умовами продажу. Проте перш, ніж робити замовлення, необхідно як слід обміркувати, яка саме модель найкраще підходитиме для функціонування у власному будинку? Міркуючи над актуальним запитанням, треба враховувати такі критерії, як вартість виробів на горище, сировина (яким матеріалам Ви надаєте більше переваги: металевим чи дерев’яним), співставлення параметрів горищної драбини та розмірів приміщення, естетична довершеність тієї чи іншої моделі сходів тощо.

Поза тим, важливим є момент легкої експлуатації драбини на горище. На цей фактор впливає багато чинників, зокрема добірність матеріалу, з якого створена продукція для виходу на горище чи мансарду, тип конструкції, який, власне, передбачає різні способи відкривання-закривання, витягування-затягування драбини для безпосереднього підйому чи спуску по сходах.

Залежно від методів функціонування сучасні сходи на горище поділяються на декілька різновидів:

  • складні сходи на горище – являють собою компактний пристрій, який традиційно може мати у своєму складі від двох до чотирьох сегментів. Такі варіації горищних механізмів виробляють із використанням добірної деревини (зазвичай це бук або сосна) чи металу. Протяжність сегментів складних горищних конструкцій залежить від параметрів люкової кришки. Перший, верхній елемент складних драбин приєднується до люка, а всі решта частин кріпляться один з одним за принципом так званої гармошки. Якщо горищний механізм цього різновиду вмонтований правильно, тоді під час експлуатації люк має відмикатися донизу, даючи для користування складену горищну конструкцію. А для приховування драбини достатньо скласти її в люковий проріз;
  • горищні висувні сходи – назва говорить сама за себе, оскільки в процесі відкривання люкової кришки складені частини по черзі, одна за одною, висуваються у повний розкладений формат. Зазвичай висувні вироби на складське горище чи укомплектовану мансардну кімнату складаються з двох або трьох частин. Цей принцип функціонування є доволі практичним, тому що з його допомогою можна прилаштовувати довжину драбини відповідно до власних потреб. Адже кожна ланка з 2-3 наявних ланок легко фіксується до попередньої, регулюючи таким чином необхідну відстань;
  • сходи на горище розсувного типу – особливістю цього різновиду горищної конструкції полягає в тому, що її виробляються винятково з металевої сировини. Кожен наступний сегмент розсувних горищних драбин прикріплюється до попереднього за принципом тиснення. Відтак ця категорія сучасних виробів для доступу до горища має другорядну назву – ножичні сходи (oman горищні сходи). Така назва повністю характеризує позицію функціонування розсувних механізмів. Крім ексклюзивного принципу витягування-затягування драбини, сходи на горище цього різновиду вирізняються унікальним дизайнерським рішенням, з допомогою якого можна вдало підкреслити неповторність інтер’єру у Вашій мансарді;
  • сходи на горище відкидного типу – вважаються найпростішим варіантом сучасних моделей, який можна без проблем виготовити своїми руками. Зовні горищні сходи відкидного типу виглядають як звичайна стаціонарна драбина, поділена на дві-три частини, які складаються-розкладаються, ховаючись в отвір люка. 

Тож пропонуємо ознайомитися та замовити сучасні моделі горищних сходів у нашому інтернет магазині. Ми рекомендуємо широкий асортимент якісних драбин за доступними цінами та простими умовами продажу.  

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating