Мансарда зі зручним доступом

Опубліковано о Липень 06, 2016 .

Мансарда – це просто знахідка для тих, хто мріє створити для себе зону затишку та спокою, зону відпочинку, де можна побути наодинці з собою після важкого та насиченого робочого дня. А для активних людей мансарда може стати кімнатою для гри в настільний теніс, більярд, місцем для перегляду фільмів. Мансарда може стати чудовим офісом для тих людей, що працюють вдома або територією натхнення для художників та поетів чи просто творчих людей. Не дивно, що мансарда цінується останніми роками більше ніж інші кімнати в будинку, ця романтична кімнатка під дахом дарує відчуття легкості і свободи.

Завдяки наявності мансарди, ви зможете значно розширити площу, максимально використати простір вашого будинку, не витрачаючи при цьому багато коштів. Горище – це місце, яке, при бажанні, можна легко перетворити в житлове приміщення. Якщо ви плануєте облаштувати в вашій оселі простору та світлу мансарду, то не забувайте про необхідність подбати про зручний доступ до неї. Часто у приватному будинку буває недостатньо місця для громіздких стаціонарних сходів і мрії про мансарду залишаються мріями. Що може допомогти в цій складній ситуації? Вихід є! З цим завданням впораються складні мансардні сходи, які дозволять зекономити простір у вашому домі та стануть надійними помічниками в здійсненні вашої мрії. Компактні розміри складних сходів на мансарду будуть тим незамінним елементом, без якого вам просто не обійтися, якщо ваш будинок невеликих розмірів.

Мансардні сходи від відомих виробників дуже зручні, якісні та надійні. В закритому вигляді вони майже не помітні, а це дозволяє їм гармонійно вписуватися в будь-який інтер’єр приміщення. Провідні європейські фірми, які виготовляють мансардні сходи продумали все до дрібниць: сходи легко розкладати та складати за допомогою простого пристрою (жінки справляться з цим завданням без проблем), а ще величезною перевагою є наявність утеплювача в кришці люка, що покращить загальну теплоізоляцію будинку. Також, для вашого максимального комфорту та безпеки, сходи містять спеціальні виїмки проти ковзання. Кут нахилу сходів для мансарди повинен складати 60-70 градусів. Якщо кут буде меншим, то його недоліком буде те, що він займатиме надто багато місця, а якщо більшим – підніматися та опускатися такими сходами буде загрозливо для вашого здоров’я (тим більше  у випадку, коли в домі проживають люди похилого віку чи маленькі діти).

З якого матеріалу мають бути виконані складні сходи на мансарду? Тут перед нами постає вибір: складні металеві, складні дерев’яні або комбіновані мансардні сходи. Кожні з них мають свої переваги. Міцність та довговічність нам гарантують металеві сходи, а естетичність з доступністю – дерев’яні мансардні сходи. Також ми можемо обрати складні комбіновані сходи, тим самим об’єднавши позитивні якості металу та дерева.

Якщо вам таки вдалося облаштувати мансарду в оселі, максимально раціонально використати простір вашого дому і вам у цьому допомогли складні мансардні сходи, то можна вас привітати, адже тепер у вас з’явився новий улюблений куток у будинку.

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
3,920 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,440 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,440 грн
stars rating