Для тих, хто цінує простоту і комфорт

Опубліковано о Січень 16, 2017 .

Виробники сучасних горищних конструкцій знають, як задовільнити потреби кожного споживача. Ось чому сходи на горище нового покоління від популярних компаній вирізняються дуже широким асортиментом продукції на будь-який смак, фінансові можливості забудовника з урахуванням найрізноманітніших особливостей того чи іншого інтер’єру приватного житлового помешкання.

Модельні варіації модерних горищних драбин приємно вражають: від надійних компактних серій на основі високоякісного дерева до сміливих вишуканих конструкцій з нетрадиційним підходом функціонування на основі металу. Поза тим, сходи на горище нового покоління, які ми пропонуємо у каталозі нашого інтернет магазину, характеризуються чи не найважливішою перевагою. Насамперед, вона (перевага) враховує комбінацію таких важливих критеріїв, як легка й безпечна експлуатація, помірні ціни і досить прості умови купівлі.

Якщо полюбляєте стриману невибагливість та високий рівень якості, ймовірно, Вам можуть підійти сходи на горище fakro komfort. Ця модель представлена у нашому онлайн-магазині та являє собою компактний, надзвичайно практичний в експлуатації механізм, виготовлений з соснової деревини добірної якості.

Виробу від престижної польської компанії Факро, як і будь-яким іншим їхнім варіаціям сходів на основі соснової сировини, притаманна проста конструкція, яка може складатися з трьох або чотирьох сегментів. Містить необхідний елемент у вигляді термоізоляційної кришки (товщина утеплювача сягає позначки 36 мм), а також металевий поручень червоного кольору, що гарантує максимальний рівень безпеки під час підйому-спуску сходами. Відтак користувачі будь-якого віку чи вагової категорії матимуть нагоду користуватися горищним виробом, не хвилюючись за надійність механізму.

Принагідно зазначимо, що сходи на горище oman також мають модельний набір на основі якісної сосни та з подібними безпечними принципами функціонування.

Кожен виріб формується з урахуванням спеціального столярського механізму кріплення під назвою «ластівчин хвіст». Його суть полягає у надзвичайно міцному приєднанні кожної дерев’яної сходинки до загальної конструкції. Цей столярський принцип гарантує стовідсоткову безпеку під час користування сходами на горище нового покоління.

Якщо у Вас ще присутні сумніви щодо придбання новітніх драбин на горище, ми виокремимо найважливіші моменти на користь компактних та мобільних сходів для доступу до складського горища чи комфортабельної мансардної кімнати.

Скажімо, у випадках невеликих площ приватного житлового помешкання нові мобільні вироби для виходу на горище чи мансарду неабияк виручають. Потрібно дістатися до горищного простору – виймаємо зі стельового отвору майстерно приховану сходову конструкцію. Кожна модель сучасних драбин на горище формується таким чином (традиційно за принципом складання-розкладання декількох секцій), щоб дорослий користувач будь-якого віку та вагової категорії міг безперешкодно витягнути драбину, скористатися нею та приховати назад в отвір у стелі. Отож, як бачимо, сходи на горище нового покоління вирізняються практичною рухливістю, що допомагає використовувати виріб за будь-якої величини кімнатного простору.          

Широкий асортимент модельних різновидів драбин на горище дозволяє обирати найкращий варіант, спроможний вигідно підкреслити всі переваги та винятковості Вашого житлового помешкання. Наприклад, якщо в інтер’єрі кімнати, де потрібно встановити горищні сходи, переважає деревина, актуальними стануть різновиди сходової продукції на основі дерева. Зазвичай сходи на горище нового покоління пропонуються з використанням соснової (польські компанії оман, факро) або букової (українсько-італійська фірма буквуд) деревини, яку обов’язково тестують на якість перед подачею у виробництво драбин.     

Також виробники пропонують споживачам чималий перелік металевих конструкцій для зручного виходу на складське горище чи укомплектовану мансардну кімнату. Традиційно такі сходи виробляться з використанням добірного металу (алюміній та інші різновиди), що не містить у своєму складі шкідливих для людського здоров’я інгредієнтів. Металеві сходи на горище вирізняються особливими дизайнерськими штрихами, довготривалим терміном експлуатації та високим рівнем міцності загальної конструкції. Всі частини з металу обов’язково покриваються спеціальною порошковою фарбою задля гарантії презентабельного зовнішнього вигляду драбини впродовж довгих років активного функціонування.     

Пропонуємо купити горищну драбину в Україні, завітавши до нашого інтернет магазину. Ми рекомендуємо споживачам товари високої якості від перевірених всесвітньо відомих компаній. Здійснювати онлайн-замовлення зручно через те, що Ви економите в такий спосіб дорогоцінний час та фінанси. Поза тим, працює швидка доставка продукції – від одного до трьох днів.    

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Bukwood Compact Metal
4,100 грн
stars rating