Горищна продукція на будь-який смак

Опубліковано о Січень 24, 2017 .

Найсучасніші вироби для виходу на горище спроможні приємно дивувати клієнтів широким асортиментом модельних різновидів. Оскільки у більшості приватних житлових будинків наявна верхня частина у вигляді горищного простору, мешканцям таких осель необхідно дбати про безпечний та комфортабельний доступ до горища.

Відтак виробники сходів на горище нового покоління пропонують забудовникам перевірену продукцію на будь-який смак, фінансові можливості та умови експлуатації. Зокрема у статті більш детально розглянемо варіації сучасних горищних виробів з точки зору способів функціонування.

Насамперед звернемо увагу, що сьогодні досить популярними компаніями, які виготовляють модерні товари для виходу на складське горище чи укомплектовану мансардну кімнату, вважаються польські представники Факро, Оман, а також українсько-італійська фірма Буквуд.

Серед їхнього широкого асортименту найбільш затребуваними є сходи на горище на основі високоякісної сосни, обробленої захисними антисептичними речовинами (факро та оман), та вироби, створені з добірної букової сировини (буквуд). Поза тим, особливою популярністю користуються горищні драбини з металу, а також на основі поєднання перевіреної деревини й металу. Принагідно зазначимо, що купити комбіновані сходи за помірною ціною можна у нашому інтернет магазині. Це набагато вигідніше, аніж купівля продукції у звичайному магазині. Адже завдяки онлайн замовленню споживач має чудову нагоду заощадити кошти, не переплачуючи за оренду магазину. Крім того, це зручно через доставку товару додому.

Якщо говорити про способи експлуатації, то найбільш розповсюдженими є моделі розкладного та розсувного типу. 

Сходи розсувні для доступу до горищного простору чи затишної мансардної кімнати являють собою міцний та надійний металевий механізм, який складається-розкладається за принципом стиснення, щось на кшталт функціонування гармошки. Ззовні розсувні горищні драбини мають вигляд металевих сегментів, які міцно приєднуються один до одного у загальний пристрій.

Цей різновид металевих горищних драбин вирізняється максимальним рівнем комфортабельності, безпеки та компактності. Розсувні сходи на горище виготовляють відомі польські компанії Оман та Факро з метою забезпечення надійного та модерного доступу до горищного простору.  

Їхня популярність пояснюється, насамперед, можливістю швидкісної установки у приміщення з малими габаритами. Власне, саме завдяки розсувному принципу функціонування можна легко та без проблем монтувати горищну драбину у вузьких комірчинах чи коридорі. Ще одна перевага встановлення саме такого різновиду горищних конструкцій полягає у можливості приєднувати до загального механізму допоміжні металеві сходинки. Тобто якщо приміщення, де Вам необхідно вмонтувати розсувні сходи на горище, має висоту більшу за традиційні параметри (скажімо, вище, ніж 280 см), тоді доречно буде замовити ще одну або дві додаткові сходинки залежно від потреб кімнатного простору. 

Більшість модельних варіацій розсувного типу створюються на основі добірного металу (алюміній тощо), який покривають спеціальними захисними речовинами, що є цілком безпечними для здоров’я людини. Захисне покриття гарантує презентабельний зовнішній вигляд виробу впродовж довгих років активного функціонування. Розсувна конструкція легко та швидко може складатися-розкладатися. Після використання сходів механізм так само просто згортається у стельовий отвір, звільняючи місце в кімнаті чи коридорі, не захаращуючи простір зайвими предметами побуту.  

Розкладні сходи на горище вважаються більш традиційним варіантом для доступу до горищного приміщення чи комфортабельної мансардної кімнати. Зазвичай вони мають у своєму складі два, три і навіть чотири сегменти, які зручно складати-розкладати під час експлуатації.

Розкладні горищні механізми виготовляють переважно з добірного металу (горищні драбини Fakro різновиду LMK Komfort та Оман серії Alu profi) або на основі ретельно відібраної соснової (горищні драбини Fakro LTK Thermo, утеплені драбини на горище Oman Polar, Fakro LWK Komfort, Fakro LWS Smart, Oman Termo Long тощо) чи букової (горищні конструкції Bukwood Compact Long та багато інших) деревини.  

Поза тим, розкладні сходи на горище часто бувають комбінованого типу, коли елементи з деревини та металу поєднують в одному механізмі. Серед таких варіантів досить затребуваними є моделі на кшталт Oman різновидів Stallux Mini, Stallux, Bukwood Compact Metal тощо.

Як бачимо, широкий асортимент надсучасних сходових конструкцій дозволяють отримати максимально зручний, комфортний та безпечний вихід на складське горище чи затишну мансарду. Уся сировина ретельно відбирається для подальшої переробки. Відтак користувачі можуть бути впевненими у дотриманні європейських стандартів та застосуванні найкращих новітніх технологій.  

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact mini
3,900 грн
stars rating