Металеві конструкції – унікально та універсально

Опубліковано о Лютий 06, 2017 .

Новітні механізми для виходу на горище чи мансардну кімнату набувають все більшої популярності серед забудовників. По-перше, вони характеризуються високим рівнем надійності та практичності. По-друге, їхній зовнішній вигляд враховує всі можливі варіації споживацьких уподобань.

Серед усього різноманіття особливістю як в аспекті технічних параметрів, так і в питаннях зовнішніх акцентів, вирізняються металеві сходи для доступу до горищного простору. В чому саме полягає їхня унікальність та затребуваність? Знайомтеся далі…

Насамперед, варто розпочати з безпеки. Надсучасним металевим механізмам на складське горище чи комфортабельну мансарду властиві досить високий рівень надійності та безпечної експлуатації. Справа в тому, що новітню продукцію для виходу на верхню частину приватного житлового помешкання виготовляють знані в усьому світі бренди на кшталт польських компаній Факро та Оман.

У процесі створення горищних виробів фахівці застосовують виключно перевірену та міцну металеву сировину. Перед безпосереднім виробництвом горищних драбин матеріали тестують на якість, відповідність усім стандартам безпеки та довготривалої експлуатації.

Поза тим, металеву поверхню готових конструкцій покривають спеціальними порошковими фарбами, що не мають у своєму складі пагубних та неприйнятних для людського здоров’я компонентів. Добірне порошкове покриття спроможне гарантувати виробам свіжий презентабельний зовнішній вигляд, незважаючи на плин часу та частотність використання товару в якості підйому-спуску на горище чи затишну мансардну кімнату.

Щодо питання сировини, варто підкреслити, що ринок сучасних будівельних продуктів рекомендує забудовникам широкий асортимент високоякісних драбин з комбінованими складниками. Тобто добірні комбіновані сходи для підйому на горище або мансарду можуть майструвати з поєднанням як дерева, так і металу. Це досить вигідний та зручний варіант, оскільки подібна горищна продукція має нагоду задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів. Скажімо, натуральна соснова чи букова деревина гарантуватиме екологічну безпеку, візуальну довершеність товару. Натомість металеві сегменти всієї конструкції будуть забезпечувати міцність, надійність, безпечну експлуатацію впродовж довгих років функціонування.

Традиційно сучасні комбіновані сходи на горище складаються з дерев’яних сходинок та металевих направляючих, які міцно фіксують сходинки завдяки перевіреній столярській технології «ластівчин хвіст». Принагідно зазначимо, що дерев’яні елементи можуть виконуватися на основі соснової сировини (найчастіше її застосовують польські бренди Факро та Оман) або букової (виробництвом добірних букових виробів займається відома українсько-італійська компанія Буквуд).

Рівень безпеки та надійності металевих горищних сходів нового покоління також гарантується з допомогою наявної термічної ізоляції. Наприклад, сучасні рухливі механізми для виходу на складське горище чи затишну мансарду завжди оформляються спеціальною термоізоляційною кришкою завтовшки 26, 36 і навіть 66 мм. Цей сегмент спроможний гарантувати збереження тепла в будинку, ліквідацію небажаних перепадів температур між поверхами житлової і нежитлової зони. Звернемо увагу, що пересувним конструкціям звичайного типу не властива ця суттєва перевага. Крім того, звичайна приставна драбина не є зручною в експлуатації через свою масивність та потребу щоразу доставляти-відставляти виріб після кожного підйому та спуску з горища.

Найчастіше новітні сходи на горище з металу пропонуються у двох модельних різновидах: розсувний і розкладний. Перший досить незвичайний у сенсі зовнішнього вигляду. Так, розсувні металеві конструкції являють собою пристрій, який складається-розкладається за принципом тиснення або гармошки. Подібний варіант експлуатації вважається доволі практичним та невибагливим. Крім зручного функціонування, металеві вироби розсувного типу вирізняються ексклюзивним виглядом, який спроможний підкреслити всі переваги дизайну Вашого помешкання. Цей тип сходових виробів вважається вигідним для монтажу у кімнатні простори, сформовані у стилі мінімалізму або будь-якого іншого стилю.  

Натомість металеві горищні драбини розкладного типу характеризуються більш традиційним зовнішнім виглядом. Подібні вироби функціонують за принципом складання-розкладання всього механізму, який може складатися з декількох сегментів (двох, трьох або чотирьох).

Добірні горищні драбини на основі металу мають у своєму складі запчастини до сходів високої якості. Аксесуари досить зручні, спроможні передбачати всі нюанси Вашого інтер’єру. Скажімо, якщо кімнатний простір, в якому треба встановити металеві сходи на горище, має дещо нетрадиційні параметри (приміром, трохи менша чи більша висота), тоді можна замовити додаткові сходинки або, навпаки, зняти з механізму зайві деталі, що перешкоджають легкому монтажу.  

Як бачимо, металеві сходи на горище нового покоління передбачають всі тонкощі інтер’єру, дизайну Вашого помешкання з метою забезпечення максимально якісної, надійної та довготривалої експлуатації. 

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,560 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating