Переходимо до удосконалених стандартів

Опубліковано о Лютий 21, 2017 .

Недаремно сучасне спрямування на максимальний комфорт і безпеку спричиняє видозміну горищного простору на затишне мансардне приміщення. Адже з допомогою сучасних стандартів, новітніх технологій, унікальних стильових рішень можна влаштовувати у верхній частині приватного житлового помешкання оригінальні кімнати з максимально надійним доступом до них.

На щастя, ринок модерних продуктів для виходу на складське горище чи оформлену мансарду пропонує сходи дешево на будь-який смак та фінансові можливості забудовників. Новітні вироби для підйому на мансардний простір мають безліч переваг у порівнянні з колишніми стаціонарними конструкціями. Пропонуємо більш детально розібрати всі позитивні моменти замовлення та монтажу надсучасних горищних механізмів.

Насамперед, варто підкреслити широкий модельний ряд модерних сходів на горище. Справа в тому, що ринок цих будівельних виробів рекомендує ексклюзивні драбини з декількома варіаціями складання-розкладання самого пристрою.

Наприклад, існують складні сходи на горище, які часто складаються з декількох секцій, переважно від двох до чотирьох одиниць. Вони легко та швидко можуть вийматися зі стельового отвору, розкладаючись до потрібного формату.

Також серед розмаїття новітньої сходової продукції вирізняються ексклюзивні розсувні сходи ножичного типу. Тобто вони мають вигляд так званої гармошки, яка за потреби стискається-розтискається, надійно виконуючи своє функціональне призначення. Традиційно розсувні конструкції виготовляються на основі добірної металевої сировини, яку обробляють спеціальними порошковими фарбами для довготривалої та якісної експлуатації драбини.

На ринку сучасних горищних виробів найбільш поширеними є мобільні сходи розсувного типу від всесвітньо відомих польських компаній Факро та Оман. Скажімо, горищні сходи fakro, ціна яких є доступною у каталозі нашого інтернет магазину, а також oman сходи, – це продукти високих стандартів та якісних технологій, що давно встигли завоювати довіру десятків тисяч споживачів на території всієї Європи та за її межами.

Отож, в контексті різновидів функціонування бачимо, що модерні сходи на горище характеризуються різноманітними варіантами складання та розкладання. Це досить зручно, оскільки кожен забудовник має унікальну можливість замовити та вмонтувати саме той рухливий пристрій, який максимально вигідно вписуватиметься в антураж визначеного кімнатного простору.   

Крім широкого спектру функціонування самої конструкції, позитивним є факт наявності безлічі моделей, що виготовляють на основі різної сировини. Прихильники екологічно чистих матеріалів можуть обирати дерев’яні горищні вироби. Зазвичай їх виробляють із застосуванням високоякісної сосни або бука. Соснові сходи на горище рекомендують щойно загадані відомі польські бренди Факро та Оман. Натомість унікальні та надзвичайно міцні букові драбини пропонує престижна компанія українсько-італійського походження Буквуд.

В будь-якому разі кожен наведений вище представник сходової продукції створює дерев’яні механізми, враховуючи попередній тест-контроль сировини. Приміром, для виготовлення надсучасних дерев’яних драбин для зручного доступу на горище чи мансарду творці виробів ретельно перевіряють соснову чи букову деревину на спроможність якісного функціонування. Таким чином, споживачі можуть бути впевненими щодо рівня безпеки під час експлуатації сходів, а також щодо довготривалого терміну реалізації товару.

Якщо Ви надаєте перевагу металевим виробам, виробники горищних сходів запропонують оригінальні та надзвичайно витривалі механізми на основі якісного та екологічно надійного металу. Так, новітні сходові конструкції для виходу на складське горище чи укомплектовану мансардну кімнату пропонуються у більш класичних серіях розкладного типу. А для прихильників сміливих та оригінальних рішень є чудова нагода підкреслити унікальність дизайнерських штрихів у власному помешканні, замовивши, приміром, виняткові ножичні сходи на горище. Їм властивий принцип функціонування нетрадиційного формату (тобто принцип тиснення механізму) та ексклюзивний зовнішній вигляд.

Поза тим, великою популярністю користуються горищні конструкції, що вдало поєднують в собі як металеві, так і дерев’яні сегменти. Відтак комбіновані сходи на горище – це втілення високих стандартів, якісної та міцної сировини, практичності.

Ще однією суттєвою перевагою новітніх механізмів для виходу на горище або мансарду вважається простота під час експлуатації та мобільність. Рухливі конструкції нового покоління, які представлені у каталозі нашого інтернет магазину, характеризуються легкістю та зручними умовами користування. В разі потреби, механізм просто виймається зі стельового отвору, а потім знову приховується, не займаючи кімнату зайвими побутовими предметами. Для порівняння: старі стаціонарні драбини не можуть забезпечити подібних комфортабельних умов використання.

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Bukwood Compact Metal
4,100 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK Plus
4,050 грн
stars rating