Прості рішення для складних ситуацій

Опубліковано о Березень 03, 2017 .

Якщо Ви мешкаєте у приватному кількаповерховому будиночку і мрієте удосконалити кожен квадратний метр власної оселі, тоді настав час подбати про верхню частину житла. Зокрема, у більшості випадків саме цей простір відіграє роль складського горища, де зручно зберігати різноманітний будівельний, рибальський, спортивний, господарський інвентар.

Ймовірно, практичність подібного приміщення є вартісною. Однак якщо Ви прагнете змін, зокрема у питаннях житлового простору, можливо, настав час подумати про переоформлення занедбаного горища у комфортабельну мансардну кімнату, що відповідатиме усім вимогам сучасних стандартів та практичності.

Чудовою альтернативою бажаних перевтілень слугують мансардні приміщення з урахуванням всіх сучасних стандартів. У цьому контексті варто наголосити на практичному й безпечному доступі до верхньої частини приватної оселі. Незважаючи на функціональне призначення мансарди, завжди потрібно дбати про зручний вихід вгору.

Скажімо, для укомплектованої мансардної кімнати чудово пасуватимуть надсучасні та компактні сходи на горище. Нині ринок цієї продукції настільки різноманітний, що кожен охочий матиме чудову нагоду вибрати та замовити найбільш вдалий виріб саме для його житлового помешкання. Особливо зручно замовляти подібну продукцію онлайн. Приміром, купить дерев’яні сходи комбіновані для безпечного та швидкого підйому на мансарду чи горище можна у нашому інтернет магазині.

Замовлення через мережу вигідне тим, що покупець має можливість економити власні кошти та дорогоцінний час. Традиційно доставка продукції відбувається швидко – від одного до трьох днів. Сходи на горище доставляють по всій території України.

Принцип покупки доволі простий: Ви обираєте у каталозі інтернет магазину найкращий для Ваших потреб виріб. Наприклад, Вам потрібно розсувні горищні сходи купити. Усе працює за максимально спрощеною та оперативною системою: Ви заповнюєте коротку онлайн-анкету, ми миттєво отримуємо замовлення. Впродовж одного-трьох днів виріб надходить до замовника.

Чим пояснюється шалена популярність новітніх сходових виробів на горище, які представлені у каталозі нашого інтернет магазину? 

Насамперед, варто розпочати з сировини. Вся продукція, яку Ви наразі переглядаєте, виробляється з дотриманням всіх європейських стандартів якості та екологічної безпеки.

Найбільш розповсюджені модельні варіації створюються на основі деревини, металу або їхньої комбінації. Дерев’яні сходи на горище виготовляють кваліфіковані майстри з урахуванням всіх підготовчих етапів. Сосновий або буковий матеріал перед безпосереднім запуском у виробництво ретельно тестують на ступінь якості. Якщо відібрана сировина підтверджує свій рівень добірності, тоді її направляють у подальшу переробку.

Зазвичай соснові горищні драбини представляють всесвітньо відомі польські бренди Факро та Оман, які давно встигли завоювати прихильність десятків тисяч споживачів на території всієї Європи та за її межами. Популярність пояснюється дбайливим підходом до формування кожної моделі сходів. А ще суттєвою перевагою вибору дерев’яних варіацій є вдале поєднання простоти, практичності, безпечності та унікальності кожної серії.

Окрім вищезазначених брендів, доволі затребуваними вважаються дерев’яні горищні товари на основі букової сировини. Яскравим представником таких виробів є українсько-італійська компанія Буквуд. Популярна фірма, що також займає лідерські позиції на ринку горищних сходів, майстерно комбінує переваги новітніх високоякісних італійських технологій та якісної, екологічно чистої сировини українського походження, пропонуючи в результаті споживачам виняткові продукти нового покоління.

Також найпопулярніші виробники сучасних горищних конструкцій рекомендують забудовникам широкий асортимент сходів на основі металу. Так, металева горищна драбина являє собою зручний виріб, що характеризується посиленим рівнем міцності, безпечного функціонування. Кожен такий продукт обробляється спеціальними порошковими фарбами-розчинами, які не містять серед інгредієнтів шкідливих для здоров’я людини сполук. Натомість порошкова фарба виконує захисну функцію, зберігаючи металеві конструкції у яскравому презентабельному форматі, незважаючи на умови використання драбини та фактор часу.

Ще однією «фішкою» новітніх горищних драбин на основі металу є їхня модельна варіативність. Скажімо, для любителів практичності, простоти, класики найкраще підійдуть традиційні серії металевих сходів на горище. Їх виготовляють з добірного та екологічно безпечного металу. Такі механізми мають вигляд класичної компактної драбини, з допомогою якої можна швидко та без проблем підніматися-опускатися на (з) горище.

В свою чергу, прихильники неординарних рішень, особливо якщо питання стосується інтер’єру власного житлового помешкання, мають чудову можливість експериментувати з дизайном та нестандартним оформленням кімнати, яка веде на мансарду. Для цього достатньо лише замовити незвичайні розсувні горищні сходи на базі добірного металу. Ці моделі мають вигляд та функціональний принцип ножиць. Тобто якщо Вам потрібно піднятися на горище чи укомплектовану мансардну кімнату, достатньо обережно потягнути за невеликий пристрій у люковій кришці – і драбина, за принципом гармошки, легко висунеться назовні.         

Поза тим, існують ще комбіновані механізми, які вдало поєднують в собі металеві та дерев’яні сегменти. Як бачимо, завдяки величезному вибору найрізноманітніших сходових конструкцій цілком реально задовольнити бажання, потреби всіх, навіть найвибагливіших, клієнтів. 

Винятковість кожної моделі горищних драбин, які Ви переглядаєте у каталозі нашого інтернет магазину, підкріплюється всіма щаблями якості, надійності, безпечної та довготривалої експлуатації. Що мається на увазі?

По-перше, екологічна обґрунтованість. Як ми зазначали вище, всі сходи на горище, як дерев’яні, металеві, так і комбіновані, виготовляють лише на основі протестованої сировини. Це гарантує стовідсотковий рівень якості, надійної експлуатації. Відтак, кожен користувач сучасної горищної продукції може бути впевненим у безпечному підйомі.

По-друге, врахування всіх особливостей географічного розташування житлового помешкання. Справа в тому, що кожен виріб для виходу на складське горище чи оформлену мансардну кімнату оснащений спеціальною люковою кришкою різної товщини. Якщо Ви проживаєте у приватному домі, який розташований у широтах з дещо суворими кліматичними умовами, або якщо Ваша оселя вирізняється різкими перепадами температур між житловою та нежитловою зонами, тоді найбільш доцільно замовляти сходи на горище з утепленою кришкою люка. Зазвичай товщина кришки в таких виробах сягає позначки 66 мм.

Якщо немає особливої потреби у подвійному захисті від холоду чи різких температурних коливань, можна застосовувати горищні драбини, що містять термоізоляційну кришку завтовшки 26, 36 мм. Є й такі моделі сходів, що зовсім не мають термічної ізоляції. Це найкращий варіант для заміських будиночків дачного типу.               

Отож, якщо Ви давно прагнете змінити власний житловий простір, або його деталі, новітні сходові вироби від перевірених брендів допоможуть Вам у питаннях оформлення затишку, комфорту, безпеки, практичності у Вашій оселі. 

Продукти:
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,560 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating