Горищні механізми на кожен день

Опубліковано о Березень 14, 2017 .

Престижні виробники модернових горищних виробів приємно радують своїх споживачів широким асортиментом драбин нового покоління. Відтак для мешканців приватних житлових будинків або заміських осель дачного типу відомі компанії на кшталт Факро, Оман, Буквуд пропонують організувати мансардний простір із набагато кращими умовами комфорту та практичності.

Якщо Вам потрібно оформити безпечний, комфортабельний та швидкісний доступ до мансардного чи горищного простору, найвигідніший варіант – замовити горищні сходи. Інтернет магазин, який наразі представлений перед Вами, рекомендує забудовникам величезний вибір ексклюзивних сходів на горище, що вирізняються високим рівнем якості, простою експлуатацією, помірними цінами, швидкими та зручними умовами продажу.    

Чому варто переходити до новітніх стандартів, надаючи перевагу саме цим, оновленим, моделям горищних драбин?

Насамперед, звернемо увагу на мобільність та рухливість теперішніх механізмів. Приміром, факро, буквуд та оман горищні сходи являють собою вдалу комбінацію легкості, комфортабельності, практичності та мобільності. Відтепер, для того щоб дістатися до верхньої частини приватного житлового помешкання, не потрібно витрачати зайві зусилля та ціннісний час, виймаючи з-за схованки важку стаціонарну драбину, щоразу приставляючи її до потрібного місця, а потім знову приховуючи її до схованки.

Виробники покращених та полегшених сходів на горище подбали про максимальний комфорт і безпеку своїх користувачів. Будь-яка сучасна драбина горищна факро, оман чи буквуд характеризується надзвичайно простим та легким механізмом, який без проблем можна виймати зі стельового отвору, безпечно піднімаючись та опускаючись з мансардної кімнати чи складського горища.

Ще однією суттєвою перевагою придбання оновлених горищних конструкцій для зручного виходу на горищний простір є можливість економити дорогоцінні квадратні метри. Якщо стаціонарні драбини в цьому контексті вважаються не дуже практичними, адже вони займають багато вільного місця в кімнаті, то новітні рухливі сходи суттєво виграють.

Потрібно скористатися драбиною, щоб вийти на укомплектовану мансарду чи складське горище? Тоді достатньо лише легко потягнути за спеціальний кільцевий пристрій на люковій кришці – і мобільні сходи для виходу на верхню частину приватного житлового помешкання миттєво розкладаються до повного функціонального вигляду. Після експлуатації горищні сходи так само легко та без проблем стискаються, приховуючись у кришці люка. Таким чином, сучасні драбини на горище не займають зайвої житлової площі, звільняючи потрібне місце для будь-яких важливих побутових потреб.

Замовляючи в інтернет магазині надсучасні горищні сходи, Ви можете бути впевненими на сто відсотків у якості пропонованої продукції. Справа в тому, що рекомендовані мансардні вироби виготовляються з урахуванням всіх сучасних стандартів та новітніх технологій.

Для прикладу, всесвітньо відомі польські бренди Факро та Оман створюють дерев’яні сходи на горище з використанням високоякісної та ретельно перевіреної сосни. Звернемо увагу, що перед запуском у виробництво соснову сировину перевіряють на ступінь якості. Тільки після спеціального тестового контролю обирається той матеріал, який відповідає усім стандартам безпеки (екологічна чистота, міцність, цілісність тощо).

Якщо Ви надаєте перевагу іншим сировинним матеріалам, рекомендуємо оцінити унікальні, естетично довершені та надзвичайно міцні букові сходи на горище від перевіреної фірми Буквуд українсько-італійського спрямування. Беручи до уваги високоякісні італійські стандарти й технології та найкращу букову сировину українського походження, компанія Bukwood  пропонує споживачам покращені варіації мобільних горищних драбин.

Крім різноманітних модельних варіантів на основі деревини, ринок новітніх горищних виробів пропонує споживачам оригінальні металеві конструкції. Традиційно їх виготовляють з високоякісного металу на кшталт алюмінію, який обов’язково захищають спеціальними порошковими фарбами. Захисне покриття функціонує з метою забезпечення яскравого презентабельного вигляду, незважаючи на тривалість та умови користування горищною драбиною.

Металеві сходи на горище можуть бути розкладного або розсувного типу. Перший спосіб складання-розкладання виробів характеризується класичним принципом. Достатньо легко потягнути за спеціальне кільце біля люкової кришки – і драбина, сегмент за сегментом, витягнеться назовні до повнометражного розміру. Подібні моделі пристроїв стануть в нагоді для прихильників драбин класичного різновиду.

Натомість для любителів нетрадиційних смакових уподобань чудовою альтернативою для доступу до горищного чи мансардного простору стануть ексклюзивні металеві сходи на горище розсувного типу. Вони функціонують за принципом ножичного тиснення та мають оригінальний зовнішній вигляд, що спроможний вдало підкреслити всі переваги Вашого кімнатного простору.           

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact mini
3,900 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Oman Polar
11,140 грн
stars rating