Підніматися вгору – просто!

Опубліковано о Березень 21, 2017 .

Новітні вироби для виходу на верхню частину приватного житлового помешкання давно встигли завоювати прихильність десятків тисяч користувачів в усій Європі та за її межами. Популярність сучасних горищних конструкцій пояснюється простими умовами довготривалого функціонування, якісним рівнем оформлення та найкращою, екологічно чистою сировиною.

Модерна драбина на горище, ціна якої зазначена у каталозі нашого інтернет магазину, виготовляється з добірної та ретельно перевіреної деревини або металу. Також існує чудова колекція комбінованих горищних сходів, які майстерно поєднують в собі найкращі металеві та дерев’яні елементи.

Як правило, престижні польські бренди Оман та Факро рекомендують споживачам унікальні варіації сходів на горище як на основі дерева, металу, так і на основі їхнього вдалого поєднання. Для прикладу, сходи оман характеризуються високим рівнем якості та можливістю довго виконувати своє функціональне призначення, незважаючи на експлуатаційні умови.

Серед широкого асортименту сходових товарів нового покоління варто підкреслити унікальність моделей від українсько-італійського виробника Буквуд. Унікальність цієї серії полягає у влучному поєднанні новітніх та високих технологій, стандартів італійського спрямування, а також найкращої букової сировини українського походження. Таким чином створюються сходи на горище по-справжньому перевіреної якості, спроможні функціонувати впродовж довгих років існування, гарантуючи при цьому комфортний, простий та безпечний вихід на верхню частину приватного житлового помешкання.

З яких основних елементів складаються найсучасніші сходові механізми?

Традиційно кожна драбина на горище fakro, oman чи bukwood має у своєму складі люкову кришку. Вона може бути забарвленою у білий або бежевий відтінок. У цьому контексті перевагою придбання добірних сходів на мансарду є той фактор, що кришку люка можна без проблем переобладнати в будь-який інший відтінок, який Вам до вподоби. Відтак виробники унікальних горищних виробів подбали про максимальний комфорт, затишок і практичність своєї продукції.

Варто також підкреслити, що, залежно від модельного різновиду, люкова кришка може оздоблюватися прошарком якісної термічної ізоляції або бути не утепленою. Термоізоляційний шар у деяких серіях сягає позначки 26 або 36 мм. До речі, польські бренди Факро та Оман попіклувалися про якісну та комфортабельну експлуатацію мансардних виробів, створивши унікальну серію сходів з утепленою кришкою люка. Так, продукція з посиленим термоізоляційним ступенем має утеплювач завтовшки 66 мм.

Подібні механізми досить вигідно монтувати в тих випадках, коли присутні надто різкі перепади температурного коливання між житловим і нежитловим простором всередині власного помешкання. Також горищні сходи з посиленим ступенем захисту від холоду актуально монтувати, якщо Ваш будинок розташовується на території з надміру суворими кліматичними умовами. Натомість якщо Ви замовляєте сходи для заміського будиночка дачного типу, куди приїздите переважно влітку на відпочинок, тоді цілком достатньо придбати новітні горищні драбини без утеплювача в зоні люкової кришки.  

Крім того, будь-який сучасний виріб для доступу до складського горища чи укомплектованої мансардної кімнати оснащений спеціальними насічками, що попереджають ковзання. Тобто на кожній дерев’яній чи металевій сходинці присутні накладки, завдяки яким підніматися або опускатися з мансардної кімнати стає ще легше, простіше, безпечніше. Таким чином усі користувачі, незалежно від віку чи ваги, мають чудову можливість безперешкодно здійснювати підйом або спуск з верхньої частини приватного будинку.

Щодо вагового показника, необхідно підкреслити універсальність модерних сходових товарів. Адже всі моделі продумані з урахуванням ваги будь-якого споживача. Залежно від серії, виробника та сировинних особливостей, новітні сходи для доступу до горища можуть витримувати навантаження від 150 до 200 кг.

Ще однією перевагою замовлення оновлених механізмів для виходу на мансардну кімнату чи складське горище є спеціальна технологія кріплення всіх елементів до основи драбини. Технологія має спеціалізовану столярну назву «ластівчин хвіст», завдяки якій всі бокові частини надійно приєднуються до направляючих, стійко витримуючи будь-які вагові навантаження.

Також більшість дерев’яних моделей, зокрема від представника факро, передбачають встановлення допоміжних сегментів безпеки у форматі металевого поручня. Його можна додатково замовляти до основної конструкції. В разі потреби, конструкція дерев’яних сходів на горище нового покоління передбачає монтаж відразу двох металевих поручнів по різні боки сходової конструкції.

Отож, якщо Ви бажаєте придбати надсучасні горищні сходи від перевірених компаній, рекомендуємо завітати до каталогу нашого інтернет магазину. Ми пропонуємо споживачам винятково добірні вироби за помірними цінами та з простими умовами купівлі. Доставка триває від одного до трьох днів на території всієї України.                

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux
6,895 грн
stars rating