Ефективні рішення від польських брендів

Опубліковано о Березень 28, 2017 .

Останнім часом все більшої актуальності набуває практичність використання горищного простору. У контексті практичності маються на увазі експлуатаційні можливості верхньої частини приватного житлового помешкання або в якості складського приміщення, або в ролі комфортабельної мансардної кімнати.

Незважаючи на спосіб експлуатації простору під дахом, залишається невирішеним питання зручного й безпечного доступу. Відтак ринок новітніх будівельних виробів рекомендує забудовникам широкий асортимент унікальних сходових конструкцій для максимально спрощеного виходу на складське горище чи надсучасну обладнану мансарду кімнату.

Так, оригінальні та мобільні сходи факро та оман від перевірених польських виробників спроможні функціонувати протягом тривалого часу, незважаючи на умови користування чи можливі вікові, вагові обмеження споживацької аудиторії.

Ймовірно, у Вас виникне запитання, чому колишні стаціонарні конструкції стають все менш затребуваними? Адже ще зовсім недавно більшість власників приватних осель масово користувалися цими громіздкими механізмами для доступу до верхньої частини будинку.

Справа в тому, що всі оновлені моделі горищних драбин від престижних польських компаній гарантують покращені та спрощені умови користування. В чому саме це проявляється? Скажімо, для оформлення доступу до верхнього сектору приватного житлового помешкання в будь-якому разі необхідно робити отвір у стелі.

Якщо організовувати горищний механізм самостійно, можна стикнутися з рядом очевидних труднощів на кшталт реалізації добірної термічної ізоляції та ущільнюючих засобів. Про ці тонкощі обов’язково потрібно пам’ятати під час виробництва саморобних сходових засобів. Натомість прогресивні виробники готових драбин на горище подбали про максимальний комфорт і безпеку споживачів, створивши сходи на горище нового покоління.     

У таких оновлених моделях обов’язково присутня спеціальна люкова кришка, яка традиційно утеплюється відмінним теплоізоляційним нашаруванням. Його товщина може коливатися від 26 до 36 і навіть 66 мм. Крім того, кришка люка надійно оздоблюється сегментами ущільнюючого коміра з метою стовідсоткового захисту оселі від можливих містків холоду чи різких температурних коливань між поверхами житлової та нежитлової зони.

Кожна сучасна модель сходів на горище від перевірених польських брендів містить спеціальний допоміжний механізм для горищної драбини, купити який за доступною вартістю рекомендуємо у нашому інтернет магазині.

Замовляти готові модерні горищні конструкції вигідно ще й через те, що вони вирізняються набагато легшою вагою, необхідною мобільністю та простішими умовами функціонування. Крім того, ринок сучасних сходів для виходу на мансарду характеризується широким асортиментом оригінальної продукції за помірними цінами. Відтак кожен покупець, враховуючи рівень своєї платоспроможності та індивідуальні смакові уподобання, матиме чудову нагоду замовити найоптимальнішу серію горищних драбин.

Зокрема, особливою популярністю сьогодні користується оновлена металева драбина на горище розкладного або розсувного типу. Перший варіант експлуатується за традиційним принципом складання-розкладання сегментів до повнометражного формату. Тобто сходи на горище плавно та безперешкодно виймаються зі стельового отвору, формуючи в результаті зручну та легку конструкцію.

Існують більш оригінальні моделі, скажімо, сходи на горище розсувного формату. Їх виробляють виключно з високоякісного металу, який попередньо обов’язково тестують на функціональні можливості. Розсувні горищні конструкції експлуатуються за принципом стискання-розтискування пристрою, щось подібне до принципу роботи гармошки. Крім особливостей самого функціонування, сходи на горище ножичного типу унікальні ще й своїм зовнішнім виглядом. Тому якщо Ви полюбляєте дотримуватися нестандартних підходів до оформлення інтер’єру, така модель сходів цілком вдало підкреслить оригінальність Вашого смаку.

Сходи на горище будь-якого різновиду (металеві, дерев’яні чи комбіновані) вигідно замовляти через те, що вони спроможні економити дорогоцінні квадратні метри у Вашому домі, без проблем та зайвих зусиль приховуючись в стельовому отворі. Погодьтеся: ця перевага суттєво впливає на користь оновлених механізмів. Адже з колишньою стаціонарною конструкцією з’являються додаткові клопоти: куди сховати драбину після чергового використання, щоб не займати зайвого місця та не створювати небажаної небезпеки (особливо якщо в помешканні проживають літні люди чи діти).

Натомість надсучасні легкі та рухливі сходи на горище від перевірених польських брендів спроможні гарантувати високий рівень якості, стовідсоткової безпеки та надійного функціонування впродовж довгих років.  

Щоб замовити горищну драбину будь-якого формату в нашому інтернет магазині, достатньо оформити коротку заявку, вказуючи обрану модель та координати. Доставка реалізовується впродовж одного-трьох днів по всій Україні.  

Продукти:
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating