Українська сировина – італійська якість

Опубліковано о Квітень 04, 2017 .

Для тих, хто планує переоформити горищний простір під затишну мансардну кімнату, або удосконалити доступ до складського горища, прогресивні виробники будівельної продукції пропонують споживачам конструктивні рішення у вигляді оновлених рухливих виробів.  

Зокрема, ринок товарів для організації комфорту й затишку в приватній оселі рекомендує забудовникам широкий асортимент ексклюзивних горищних механізмів, з допомогою яких можна набагато легше та безпечніше опускатися чи підніматися на мансарду. Тому якщо Вам необхідно купити драбину на горище, акцентуючи на доступній вартості та високій якості, ласкаво просимо до каталогу нашого інтернет магазину.

Модельний ряд представлений міцними й надійними конструкціями від польських компаній Факро, Оман. Також присутня ексклюзивна серія драбин для виходу на мансарду, які виготовляє відома українсько-італійська фірма Буквуд. Унікальність цієї серії полягає, насамперед, в тому, що за основу для створення драбини береться високоякісна та ретельно відібрана деревина бука українського походження. Натомість все, що стосується етапів, принципів, технологічних прийомів, новітніх технологій, походить з Італії. Так, в результаті ефективної співпраці з’являються мобільні, легкі та надзвичайно практичні дерев’яні або комбіновані сходи, вартість яких є помірною у каталозі нашого інтернет магазину.

Звернемо увагу, що дерев’яну сировину попередньо перевіряють на якість. Використовуючи прогресивні італійські технології та новітні виробничі принципи, українську букову деревину ретельно тестують на потрібний рівень якості. Таким чином до безпосереднього процесу створення майбутнього виробу потрапляє лише той матеріал, який успішно пройшов контрольний тест. Враховуючи відмінний рівень міцності, з’являються горищні механізми відмінної якості.     

Дерев’яна горищна драбина від престижної українсько-італійської компанії Bukwood – це зразок вдалого поєднання добірної сировини, прогресивних технологій та новаторського підходу до формування ефективної горищної продукції.

Асортимент виробів цього бренду представлений зручними й компактними сходами на основі бука, а також на основі майстерної комбінації букової деревини й металу. У комбінованих моделях металеві сегменти обов’язково захищаються цинковим покриттям, яке гарантує довговічність продукції у свіжому та презентабельному вигляді, незважаючи на фактор часу та умови функціонування драбини.

Усі різновиди горищних механізмів від перевіреної українсько-італійської компанії Буквуд мають у своєму складі міцну термоізоляційну кришку люка у білих тонах. Цей елемент містить термічну ізоляцію завтовшки 26 або 36 мм (залежно від моделі), яка експлуатується з метою блокування потоків холодного повітря знадвору, а також в якості попередження різких перепадів температур всередині приватного житлового помешкання, зокрема між нежитловою та житловою зонами.

Крім того, вся довжина короба з відмінного бука оформлена спеціальним ущільнюючим коміром, який гарантує герметичність, попереджає зайві тепловтрати з опалювальних кімнатних просторів.

Також стовідсотковий рівень безпеки та зручного функціонування гарантується з допомогою міцних сходинок, які обов’язкового покриваються спеціальними насічками, що попереджають ковзання. Відтак горищними буковими сходами можна без проблем користуватися людям будь-якої вікової та вагової категорії. До речі, більшість модельних механізмів для зручного виходу на мансарду виготовляються у такій комплектації, щоб надійно витримувати вагові навантаження у діапазоні 200 кг.

Комфортабельний, безпечний та легкий доступ до складського горища або укомплектованої мансардної кімнати у форматі надсучасних букових драбин від українсько-італійського бренду Буквуд – це максимально вигідний та конструктивний варіант для оформлення приватного житлового помешкання. Ця якісно новий рівень, що забезпечується дбайливо відсортованою та відібраною букової сировиною з України, а також застосуванням модерних технологічних прийомів та засобів з Італії досвідченими працівниками будівельної галузі.     

Тому якщо Вам необхідно переоформити горищний простір чи створити більш зручний, спрощений та безпечний вихід на мансарду, пропонуємо завітати до каталогу нашого інтернет магазину. Продукція, яку ми пропонуємо клієнтам, характеризується високим рівнем якості, демократичними цінами та максимально спрощеними умовами продажу. З метою замовлення потрібної моделі горищних сходів потрібно витратити мінімум часу та зусиль, заповнивши коротку анкету онлайн. Доставка продукції для простого виходу на горище реалізовується впродовж одного-трьох днів по всій території України.   

Продукти:
Букові сходи на горище Bukwood Compact mini
3,900 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Eco mini
3,200 грн
stars rating