Дбаємо про легкий підйом на мансарду

Опубліковано о Квітень 06, 2017 .

Сучасні технології і тенденції у галузі будівництва пропонують споживачам покращені та полегшені можливості експлуатації горищного простору. Якщо Ви часто використовуєте горище в якості приміщення для зберігання різноманітних побутових речей (інструменти, рибальський інвентар, старі меблі тощо) або в ролі укомплектованої затишної мансарди, тоді виникає потреба в організації зручного й безперешкодного доступу до верхньої частини приватного житлового помешкання.

У цьому аспекті варто розглянути найбільш конструктивне рішення у форматі надсучасних горищних драбин. Так, у каталозі нашого інтернет магазину Ви маєте чудову можливість замовити дешеві сходи нового покоління для комфортабельного та безпечного виходу на оформлену мансарду чи складське горище.

Продукція, яку ми пропонуємо на нашому сайті, характеризується високими теологічними параметрами, відмінними та спрощеними умовами експлуатації та можливістю якісно функціонувати впродовж довгих років проживання у заміському будинку.

Особливою популярністю серед покупців користуються модерні горищні механізми від популярних у всій Європі та за її межами польських брендів Факро та Оман. Крім того, винятковістю та особливо стійкою, надійною сировиною виділяються букові сходи на мансарду від популярного українсько-італійського виробника Буквуд.

Якщо у Вас виникла потреба реорганізувати горищний простір під комфортабельну мансардну кімнату, тоді варто подбати про зручний і безпечний доступ до верхнього приміщення. Для прикладу, чудовим варіантом може стати мобільна та компактна fakro драбина. Її найбільш розповсюджені та практичні модельні варіації представлені у каталозі нашого інтернет магазину.

Традиційно сходова горищна продукція від польської фірми fakro характеризується високим рівнем якості соснової та металевої сировини, яку обов’язково дбайливо перевіряють на потрібний ступінь якості. Для цього кваліфіковані фахівці застосовують високі технології та методики, що відповідають усім стандартам, вимогам якісного та екологічно надійного виробництва сходів на горище.

Вироби для безпечного та легкого виходу на горищний простір чи мансарду від польської компанії oman також виготовляють із соснової деревини або високоякісного та екологічно надійного металу, наприклад, алюмінію. Всі металеві сегменти обов’язково покривають оцинкованими розчинами, що є безпечними для людського здоров’я. Таке покриття спроможне забезпечувати свіжий, яскравий та ефектний зовнішній вигляд рухливій горищній конструкції, незважаючи на впливові чинники типу часу чи експлуатаційних умов.

Звернемо увагу на вагому деталь, якою оснащується кожна модель надсучасних сходових механізмів для комфортабельного та спрощеного доступу до горища чи укомплектованої мансардної кімнати. Мова йде про люкову кришку, яка, залежно від марки та серійного різновиду, може пропонуватися у білих або бежевих відтінках. Незважаючи на тон кришки люка, його можна без проблем замінити на бажаний колір, фарбуючи цей елемент загальної сходової конструкції у палітру, яка найкраще підходитиме до інтер’єру кімнати.

Поза тим, варто акцентувати на питанні термічної ізоляції. Справа в тому, що більшість надсучасних сходів на горище від польських компаній факро, оман та українсько-італійського представника буквуд оснащені люковою кришкою, що містить відповідний прошарок утеплювача.

Знову ж таки, залежно від моделі горищних виробів, товщина термічної ізоляції може коливатися в діапазоні 36 мм і навіть 66 мм. Останній варіант являє собою продукцію з посиленим теплоізоляційним рівнем. Такі горищні механізми найбільш доречно монтувати у кімнатних просторах тоді, коли приватне житлове помешкання розміщується у географічних широтах із суворими кліматичними умовами або коли існує надто різкий температурний перепад між поверхами житлової та нежитлової території.

Ринок сучасних сходів на горище від перевірених брендів пропонує також товари, що не містять прошарку теплоізоляції в кришці люка. Наприклад, такою характеристикою володіє горищна драбина prima, яку виготовляє відома польська компанія Оман. Сходи на горище без утепленої люкової кришки доцільно встановлювати у будиночках заміського типу, які функціонують в якості сезонного помешкання (дачі, котеджі для відпочинку тощо).

Виробники оновлених та рухливих механізмів для полегшеного доступу до горища чи мансарди подбали про максимальний рівень безпеки й легкості під час користування продукцією. Для прикладу, усі серії сучасних горищних конструкцій оформлені сходинками зі спеціальними насічками проти ковзання. Відповідно підніматися чи опускатися з мансарди виявиться процесом простим та безперешкодним для представників будь-якої вагової та вікової категорії. Цей момент має особливо важливе значення, коли в будинку проживають діти або люди похилого віку. Щодо питання вагової витримки, то всі моделі спроможні надійно витримувати на собі навантаження в діапазоні від 150 до 200 кг.      

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating