Покращена експлуатація за доступною ціною

Опубліковано о Квітень 11, 2017 .

Якщо забудовнику необхідно якісно, надійно та безпечно облаштувати мансардний простір, тоді варто особливу увагу приділити зручному, комфортабельному доступу до верхньої частини приватного житлового помешкання. В такому разі в нагоді стануть надсучасні сходові вироби, які пропонує Львів. Сходи на горище від прогресивних львівських компаній та посередників вирізняються високим рівнем якості, довготривалим терміном експлуатації, відмінною сировиною та перевіреними методами практичного функціонування.  

Ринок сходів на горище нового покоління рекомендує споживачам широкий асортимент унікальних та практичних виробів, з допомогою яких є можливість легко та безперешкодно піднятися на складське горище або оформлену мансардну кімнату. Традиційно горищна продукція, яку ми пропонуємо у каталозі нашого інтернет магазину, має польське та українсько-італійське походження.

Для прикладу, ми пропонуємо високоякісні сходові товари від перевірених брендів Факро та Оман з Польщі, вироби яких стали давно популярними серед десятків тисяч забудовників як на території Європи, так і за її межами. Сходи на горище польського походження виготовляються на основі добірної та ретельно відібраної сосни або металу.

З метою створення дерев’яних конструкцій кваліфіковані майстри відбирають ексклюзивний сосновий матеріал, який уважно перевіряють на потрібний ступінь безпечного та якісного функціонування. Відтак горищні драбини на дерев’яній основі завжди відповідають всім європейським нормам і вимогам.

Принагідно зазначимо, що вироби для зручного підйому на горище чи мансардну кімнату від польської компанії Факро пропонуються споживачам у вигляді величезного вибору надзвичайно практичних та легких у монтажі, догляді сходових продуктів як з дерева, так і з металу.

Зокрема, особливою популярністю користується горищна драбина fakro ltk, що має у своєму складі утеплену кришку люка. Сходи на горище цієї модифікації виготовляються із застосуванням соснового матеріалу найвищої якості, який є екологічно чистим та надійним для здоров’я людини. Трьохсекційна конструкція утеплених сходів від факро оснащена теплоізоляційною кришкою із прошарком термічної ізоляції 66 мм. Подвійний захист люкової кришки дозволяє попереджати втрати тепла між житловою та нежитловою територіями всередині приватного житлового помешкання. Поза тим, таку модель горищного механізму дуже зручно встановлювати у будинку, який розташований у географічних широтах з нестабільними чи надміру суворими кліматичними умовами. Відтак мешканці дому матимуть нагоду не турбуватися щодо зайвих тепловтрат.

Кожна сходинка як цієї утепленої серії сходів, так і будь-яких інших надсучасних варіацій, оформлена спеціальними насічками, які попереджають небажане ковзання. Цей ступінь подвійного захисту гарантує потрібний рівень безпечного підйому чи спуску з мансардного простору. Як бачимо, з допомогою ексклюзивних та простих у користуванні горищних механізмів від перевірених польських компаній можна дуже просто та надійно діставатися до верхньої частини приватної оселі мешканцям будь-якого віку та ваги.

Усі вимоги екологічно обґрунтованого та безпечного функціонування дозволяють безперешкодно підніматися чи опускатися з горища. Зазвичай моделі надсучасних горищних механізмів спроможні витримувати вагове навантаження в межах від 150 до 200 кг. Якщо врахувати ще наявність накладок проти ковзання, зручних поручнів та гумових наконечників (здебільшого ними оздоблюються нижні кінці драбини, що також дозволяє попередити небажане ковзання пристрою під час безпосереднього користування), тоді факт зручного та надійного підйому-спуску стає ще більш переконливим.

Окрім виняткових та легких в експлуатації дерев’яних виробів, особливою популярністю користується також металева горищна драбина. Створена на базі міцного металу перевіреної якості, що є стійким до будь-яких фізико-хімічних впливів, металева конструкція спроможна витримувати великі вагові навантаження (від 160 до 200 кг) та стійко виконувати своє функціональне призначення впродовж довгих років користування.

Звернемо увагу, що всі металеві сегменти надсучасних металевих чи комбінованих сходів на горище завжди обробляються спеціальним розчином, який є цілком безпечним для людського здоров’я. Саме завдяки ретельній обробці металевих частин є чудова можливість користуватися горищним виробом протягом тривалого часу. При цьому захищені розчином металеві компоненти завжди зберігатимуть початковий свіжий і презентабельний зовнішній вигляд, наче щойно після покупки та монтажу.      

Великий вибір як дерев’яних, так і металевих горищних механізмів дозволяє замовникам обрати саме такі сходи, які максимально вдало підкреслюватимуть всі вигідні сторони інтер’єру, не забуваючи про легке, безпечне й довготривале користування, помірну вартість, простий монтаж.

Зокрема, серед металевих горищних пристроїв вирізняють традиційні сходи розкладного типу та ексклюзивні серії розсувного формату. Перший варіант являє собою принцип почергового витягування всього пристрою зі стельового отвору, секція за секцією. Таких секцій може бути від двох до чотирьох. Щодо унікальних металевих виробів, то вони функціонують за розсувним ножичним принципом. Зовні мають вигляд гармошки, яка просто стискається або розтискається до потрібного розміру.   

Серед продукції, яку ми пропонуємо нашим клієнтам, є унікальні вироби на буковій сировині від українсько-італійського бренду Буквуд. Ексклюзивна комбінація високоякісної букової сировини з України та найкращих, удосконалених технологій, методик нового покоління з Італії дозволяє отримати сходи на горище по-справжньому добірного складу та ефективного функціонування.

Найбільш затребуваними вважаються дерев’яні та комбіновані букові сходи на горище, які майстерно поєднують в собі високі технологічні параметри, принцип легкого та надійного функціонування, цілком демократичну вартість. Горищні вироби на буковій основі спроможні дуже довго виконувати своє функціональне призначення, зберігаючи при цьому свіжий презентабельний зовнішній вигляд.    

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Bukwood Compact Metal
4,100 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Eco mini
3,200 грн
stars rating