Перевірений вихід на мансарду

Опубліковано о Квітень 19, 2017 .

Власникам та мешканцям приватної будівлі заміського типу повсякчас необхідно піклуватися про практичність і грамотне використання всієї житлової площі. Зокрема, особливу роль у формуванні затишного житлового простору відіграє вдале оформлення верхньої частини приватного помешкання. Адже традиційно у горищному просторі доволі вигідно тримати різні побутові предмети, які вимагають окремого приміщення для зручного зберігання. Мова йде про різноманітний інвентар та інші об’єкти, що не входять до щоденного використання у господарстві.

Крім того, в умовах модернізованого сьогодення, досить часто верхню частину приватного будинку забудовники використовують в якості укомплектованої мансардної кімнати. Відомо, що такий житловий простір володіє суттєвими перевагами та унікальністю дизайнерських рішень, ніж будь-який інший куточок в оселі заміського типу.  

Зрештою, незважаючи на формат використання та функціональне призначення кімнати на горищі, завжди потрібно дбати про максимально зручний, спрощений та безпечний вихід вгору. В цьому контексті на допомогу може прийти новітня та рухлива драбина горищна, купити яку за помірною вартістю дуже вигідно у нашому інтернет магазині.

На щастя, ринок модернізованих та легких сходів для безпечного доступу до горищного складського простору чи мансардної кімнати пропонує своїм клієнтам дуже великий вибір найрізноманітніших модельних варіацій, які вирізняються зовнішнім форматом, ціновим діапазоном, сировиною, способом експлуатації тощо.

Традиційно надсучасні горищні сходи в Україні, зокрема на нашому сайті, представлені всесвітньо відомими польськими виробниками Факро, Оман, а також ексклюзивним українсько-італійським підприємством Буквуд. Їхня масова затребуваність на міжнародному ринку будівельних товарів пояснюється рядом чималих позитивних моментів.

Приміром, звернемо увагу на різновиди та походження сировини, яку застосовують досвідчені фахівці перевірених брендів факро, оман та буквуд.

Насамперед, всі сходи на горище, які Ви наразі переглядаєте у каталозі нашого інтернет магазину, створюються на основі дбайливо відібраної та перевіреної на відповідний якісний показник деревини чи металу. Скажімо, високоякісні fakro сходи виробляються із застосуванням найкращих соснових матеріалів. Дерев’яні горищні вироби для доступу до верхньої частини приватного житлового помешкання від престижного польського виробника Оман також формуються на базі соснової сировини. Так, драбини на основі дерева завжди покриваються спеціальними антисептичними розчинами, які є безпечними для здоров’я людини. Відповідні захисні покриття спроможні гарантувати стійкість виробів та безпечне й багаторічне функціонування, незважаючи на умови й тривалість експлуатації сходів.    

Окрему увагу необхідно звернути на ексклюзивні та надзвичайно міцні горищні конструкції від всесвітньо відомого бренду Буквуд українсько-італійського походження. Інтернаціональна компанія, що майстерно зуміла скомпонувати найбільш прогресивні, найсучасніші технології та методики з Італії та найкращу, екологічно чисту й надійну букову сировину з українського простору. Таким чином на міжнародний ринок будівельної продукції потрапляють винятково добірні сходові вироби, що давно встигли завоювати прихильність десятків тисяч споживачів з усієї Європи та з усього світу.  

Крім якісних та оригінальних дерев’яних механізмів для зручного доступу до горищного чи мансардного простору, успішні європейські виробники сходових товарів рекомендують забудовникам надсучасні та ефективно оснащені металеві конструкції. Таким продуктам властивий посилений ступінь міцності, стійкості до будь-яких фізико-механічних, біологічних, хімічних факторів. Зручна комплектація сходів на горище з металу дозволяє використовувати їх у кімнатних просторах з найрізноманітнішими варіаціями висоти, інтер’єру тощо.      

Принагідно зазначимо, що всі надсучасні металеві конструкції для безпечного підйому на горище чи укомплектовану мансардну кімнату завжди оздоблюються спеціалізованим порошковим фарбовим розчином, який має у своєму складі винятково безпечні та стійкі інгредієнти, що в жодному разі не шкодять здоров’ю людини. Металеві горищні механізми оформляються порошковими розчинами з метою забезпечення свіжого, блискучого та ефектного зовнішнього вигляду, який буде зберігатися навіть з плином тривалого часу.    

Поза тим, сходи на горище з металу вирізняються унікальними модельними варіаціями. Для прикладу, якщо Ви полюбляєте практичність, простоту, класичні деталі в інтер’єрі та будь-яких предметах і засобах побуту, тоді одним із кращих варіантів стане замовлення звичайних металевих горищних сходових виробів розкладного формату. Вони створюються на базі якісного та ретельно відібраного металу. Вироби цієї категорії виглядають як традиційна компактна драбина, завдяки якій є можливість просто та безпечно піднятися чи опуститися з горища.    

Натомість, для любителів сміливих дизайнерських пропозицій відмінно слугуватимуть ексклюзивні металеві конструкції розсувного типу. Такі сходові вироби виглядають та експлуатуються за принципом ножичного тиснення. Скажімо, коли мешканцю будинку потрібно здійснити підйом на складський горищний простір або комфортабельну мансарду, варто всього лише трохи смикнути спеціальний елемент у кришці люка – і сходи, за принципом ножичного тиснення, безперешкодно витягнуться до повнометражного вигляду.          

Також звернемо увагу, що розрізняють спеціальні комбіновані конструкції, які вдало поєднують в собі металеві та дерев’яні компоненти. Отож, саме завдяки величезному вибору найрізноманітніших сходових конструкцій цілком реально задовольнити бажання, потреби всіх, навіть найвибагливіших, споживачів.   

Тому якщо Вам потрібно оформити зручний, простий, безпечний доступ до верхньої частини приватного житлового помешкання, пропонуємо завітати до каталогу нашого інтернет магазину. У нас Ви знайдете широкий асортимент найсучасніших сходових механізмів, що відповідають усім європейським нормам, стандартам за доступною ціною та з простими умовами продажу. Доставка новітніх сходів на горище реалізовується від одного до трьох днів на території всієї України. 

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux Mini
6,895 грн
stars rating