Демократична ціна, найкраща якість

Опубліковано о Травень 02, 2017 .

Впродовж останніх десятиліть будівельна індустрія дуже видозмінилася. Відтак, сьогодні відповідна модернізована галузь приємно радує своїх клієнтів різноманітною продукцією на будь-які смакові уподобання, фінансову спроможність, конструкційні особливості приватного житлового будинку чи оселі квартирного типу.

Зокрема, нині спостерігається масова тенденція заміни колишніх стаціонарних громіздких мансардних драбин на оновлені покращені горищні сходи, ціна яких зафіксована у каталозі нашого інтернет магазину. Справа в тому, що надсучасні горищні механізми для максимально спрощеного, безпечного та безперешкодного виходу на складське горище або комфортабельну мансардну кімнату характеризуються чималим спектром позитивних експлуатаційних моментів.

По-перше, пропонуємо акцентувати увагу на сировинному аспекті. Так, новітні сходи на горище від перевірених часом та досвідом польських брендів типу факро, оман та прогресивного українсько-італійського виробника буквуд повсякчас виготовляються із застосуванням виключно добірного сировинного матеріалу, перевіреного на потрібний ступінь якості.

Тобто перед тим, як запускати деревину або метал у виробництво надсучасних горищних конструкцій, вихідні матеріали піддаються спеціалізованому тестовому контролю. Відтак, з урахуванням найновітніших технологій, методики, стандартів для створення по-справжньому якісних, безпечних та стійких до зовнішніх факторів драбин до уваги береться тільки протестована сировинна база.

По-друге, високий рівень якості сформованих горищних механізмів ґрунтується також на добірному захисті дерев’яних та металевих сегментів. Для прикладу, буковий або сосновий матеріал обробляють спеціальними антисептичними складниками, які є повністю прийнятними і безпечними для здоров’я людини. Натомість металеві частини драбини захищають так званими порошкоподібними фарбами, які теж відповідають всім нормам безпечної експлуатації.      

Відповідне захисне покриття спроможне гарантувати свіжий, ефектний, блискучий зовнішній вигляд всьому сходовому виробу, який зберігатиметься у якісному презентабельному вигляді протягом всіх років функціонування горищного механізму в приватному житловому помешканні.   

Спеціальні складники захисних розчинів сприяють стійкості, витривалості рекомендованого будівельного продукту до будь-яких зовнішніх факторів та найрізноманітніших експлуатаційних умов.

По-третє, ринок сучасних будівельних продуктів пропонує своїм клієнтам доволі широкий асортимент надсучасних мобільних сходів на горище, які виготовляються на базі різної сировини. Скажімо, у нашому онлайн магазині Ви маєте унікальну можливість придбати за цілком демократичною вартістю модерні дерев’яні, металеві чи комбіновані сходи з дерева.

Останній модельний різновид вдало компонує в собі найкращу соснову чи букову основу у форматі дерев’яних сходинок, люкової кришки, короба та найміцніші металеві сегменти типу направляючих. Відтак, забудовники можуть оформити замовлення на найбільш підходящу модель горищного виробу з урахуванням власної платоспроможності, смакових уподобань, дизайнерських тонкощів приватного житлового помешкання тощо.

По-четверте, найновітніші сходи на горище від всесвітньо відомих, перевірених виробників факро, оман та буквуд повсякчас беруть до уваги всі ймовірні експлуатаційні комбінації. Що мається на увазі?

Приміром, якщо Ваш власний будинок розташовується у географічних широтах з надміру суровими чи нестабільними кліматичними умовами, тоді найбільш доцільним виявиться замовлення унікальних горищних механізмів з утепленою кришкою люка. Зокрема, рекомендуємо Вашій увазі ефективну модель fakro ltk thermo 70x120, оснащену утеплювальним компонентом в ділянці люкової кришки. Товщина теплоізоляційного нашарування у сходовому виробі цієї серії сягає позначки 66 міліметрів.

Завдяки якісно вмонтованому нашаруванню термічної ізоляції висококласні утеплені драбини на горище, які пропонує споживачам популярний на території всієї Європи та за її межами польський представник Факро, спроможні ліквідувати ймовірні температурні коливання між житловою та нежитловою ділянками всередині приватного помешкання. Це доволі зручно, вигідно, оскільки з допомогою теплоізоляційної кришки у господаря дому автоматично зникатиме необхідність у зайвих витратах на додатковий обігрів оселі, зокрема у холодні пори року.

По-п’яте, кожна модель надсучасних сходів на горище, які Ви можете замовити у каталозі нашого онлайн магазину за демократичною ціною, майстерно оформлена всіма передбаченими рівнями захисту. Таким чином, стовідсоткову безпеку в процесі експлуатації того чи іншого горищного сходового виробу гарантують наступні деталі:

  • сходинки – традиційно кваліфіковані майстри сучасної будівельної індустрії оздоблюють кожну соснову, букову чи металеву сходинку спеціальними накладками, що функціонують з метою попередження можливого ковзання. Погодьтеся, колишні стаціонарні важкі механізми, не маючи такого захисного ступеня, будуть експлуатуватися з набагато меншим рівнем безпеки. На противагу громіздким і нерухливим горищним сходам, модерні драбини для комфортного підйому на мансарду спроможні забезпечувати по-справжньому якісний та надійний вихід до верхньої частини приватного житлового помешкання;
  • гумові наконечники – більшість новітніх сходів для зручного доступу до складського горища чи укомплектованої мансардної кімнати мають у своєму складі спеціальні гумові насадки, якими оформляються нижні частини ніжок виробу. Це ще один дуже важливий момент безпечної експлуатації рухливих сходів на горище. Адже в процесі підйому чи спуску користувачеві буде зручно рухатися вгору або вниз, без того ризику, що драбина може коливатися під дією вагового навантаження;
  • великий діапазон вагової витримки – сучасні горищні механізми, які ми представляємо у каталозі нашого інтернет магазину, виготовляються з урахуванням ймовірних вагових навантажень у проміжках між 150 та 200 кілограмів. Тобто користуватися горищною драбиною може без проблем кожен споживач з будь-якими ваговими показниками;
  • наявність металевого поручня – деякі сходи на горище, скажімо, від прогресивної польської компанії Факро, передбачають монтаж допоміжних пристроїв для безпечного та полегшеного підйому або спуску з мансардного приміщення. Традиційно металевий поручень виробляють з висококласного металевого матеріалу, який фарбують у червоний колір. Металевий поручень кріпиться до правого або лівого боку направляючих. До речі, якщо у будинку проживають люди похилого віку чи діти, які також будуть користуватися драбиною, з метою стовідсоткової безпеки можна додатково замовляти не один, а два металевих поручні, що в подальшому кріпитимуться по обидва боки мобільного сходового виробу.

Отож, якщо Вам потрібно оформити максимально спрощений, безпечний та безпроблемний вихід на верхню частину власного житла, пропонуємо завітати до нашого онлайн магазину та замовити найкращі рухливі сходи на горище від перевірених брендів типу факро, оман чи буквуд. Ми рекомендуємо товари винятково добірної якості за помірною ціною та з простими умовами продажу. Доставка надсучасних сходів для виходу на горище або мансарду реалізовується від одного до трьох днів на території всієї України.     

Продукти:
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Комбіновані сходи на горище Oman Stallux Mini
6,895 грн
stars rating