Горищні сходи з люком від Fakro

Опубліковано о Серпень 18, 2016 .

Горищні сходи з люком від Fakro Сходи на горище польської фірми Fakro вирізняються високою якістю, відмінною функціональністю, довгим терміном експлуатації. Це далеко не весь перелік позитивних моментів у використанні продукції виробника. Суттєвим є той факт, що протягом 25 років існування компанія Fakro давно завоювала довіру найбільш вибагливих замовників. Відтак на сьогодні Fakro вважається одним із кращих виробників горищних сходів, мансардних вікон та аксесуарів на міжнародному будівельному ринку.

Ось чому у питаннях горищних сходів компанія Fakro знає все. У статті пропонуємо детальніше ознайомитися з таким елементом оселі, як горищні сходи з люком fakro: ціна на них демократична, а якість перевершить усі Ваші сподівання.

Загалом сходи на горище від фірми Fakro виготовляють із високоякісної деревини, металу або з деревноволокнистої плити (ДВП). Для виробництва дерев’яних сходів застосовують відбірну сосну зимової заготівлі, яку попередньо просочують антисептиком.

Горищні сходи з люком являють собою три-чотирисекційну конструкцію з наступними чітко продуманими елементами:

  • вмонтований замок – забезпечує відмінний захист;
  • кришка люка з утеплювачем – її оформляють спеціальним ущільнювачем, з допомогою якого не допускається проникнення холоду знадвору. Також зручну кришку створюють у формі рами, яку з двох боків обкладають деревноволокнистими плитами. Цікаво, що товщина кришки люка разом із утеплювачем становить 36 мм;
  • так званий «хвіст ластівки» – спеціальне кріплення, що поєднує бічні частини конструкції зі сходинками для гарантованої міцності всіх сходів;
  • виїмка, що попереджає ефект ковзання – нею оздоблена кожна сходинка з метою гарантування безпеки у процесі підйому чи спуску зі сходів;
  • горищні люки з висувною драбиною – люк відмикається помірно і легко через наявність вдало продуманих конструкцій пружин: самостійне регулювання пружини дозволяє підібрати необхідну силу опускання кришки;
  • наконечники на ніжках – гарантують цілісність та неушкодженість підлоги.

 

Поза тим, до набору горищних сходів з люком входять кутові петлі та унікальний трафарет для регулювання необхідної висоти.

Отже, підсумовуючи вищесказане, виділимо найбільш суттєві позитивні моменти використання горищних сходів з люком від фірми Fakro:

  • екологічно чистий продукт;
  • мобільність та компактність;
  • зручний і швидкий монтаж;
  • відмінна теплоізоляція;
  • багатофункціональні можливості сходів;
  • посилена міцність, надійність, безпечність;
  • вишуканий дизайн, унікальність та естетичність.

 

Горищні сходи з люком не займають багато місця. З їх допомогою легко можна вирішити проблему підйому з одного рівня на інший, навіть якщо відсутні нормальні умови (наприклад, невеликі розміри стельового отвору не дозволяють встановити стаціонарні сходи).  

Також важливо підкреслити, що сходи для горища з люком зручно й легко регулювати відповідно до особливостей кімнати: розміри можна підігнати під індивідуальні потреби та бажання замовника. Ну а неповторний дизайн сходів перевтілить Ваше приміщення в унікальний райський куточок, куди завжди хотітиметься повертатися для відпочинку чи натхненної роботи. 

До речі, зазвичай сходи доставляють у не пофарбованому вигляді. Цей факт має беззаперечний плюс: Ви матимете нагоду оформити їх згідно з власними смаковими уподобаннями та особливостями інтер’єру.       

Горищні сходи з люком купити рекомендуємо у нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо широкий асортимент товару на будь-який смак та потреби. У разі необхідності служба доставки зможе доставити замовлений товар до найбільших міст України та в чітко встановлені терміни.  

Продукти:
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating