Комфорт і простота завжди в тренді

Опубліковано о Травень 22, 2017 .

Сучасні приватні житлові будинки заміського формату чи котеджі мають чималу перевагу над оселями квартирного типу, зокрема в тому контексті, що власні будівлі традиційно мають у своєму складі верхню частину у вигляді мансарди. Якщо ще декілька десятків років цей елемент приватного житлового простору масово застосовувався в ролі складського горищного приміщення, то сьогодні, в умовах насиченого прогресу з його слідуванням модним, неординарним тенденціям, ситуація кардинально змінюється.

Для прикладу, колишні горищні склади все частіше трансформують під оригінальні, затишні, комфортабельні та багатофункціональні мансардні куточки. Завдяки реорганізації верхньої частини приватного житлового помешкання під житлову мансарду є чудова нагода вивільнити чимало квадратних метрів ефективної площі, створивши нагорі виняткову атмосферу затишку.

В цьому контексті дуже важливою є ретельна підготовка горищного простору до реорганізації під цілком укомплектовану та придатну до безпечного і комфортного проживання мансарду. Насамперед, необхідно належним чином попіклуватися про створення проекту, залучивши до цього важливого процесу висококваліфікованих майстрів будівельної, архітектурної, дизайнерської сфери.

Оскільки мансардне приміщення являється нетрадиційним кімнатним простором в сенсі розташування, конструкційних особливостей, тому консультація з досвідченими майстрами відповідних галузей виявиться не зайвою, а навпаки – доволі помічною. Адже, оглянувши на яву верхню частину Вашого житлового помешкання, фахівці порадять, яким чином краще здійснювати теплоізоляцію, як практично та естетично застосувати наявні балки, куди помістити ліжко, стіл, стільці, у який спосіб підніматися до мансардної кімнати тощо.

Власне, щодо останнього важливого моменту, варто акцентувати, що нинішній прогресивний ринок будівельних виробів пропонує реципієнтам величезний вибір надсучасних, оригінальних, а головне – доступних у контексті цінового діапазону сходів на мансарду. Адже саме завдяки цим унікальним та мобільним пристроям Ви та всі мешканці Вашого приватного житлового помешкання матимуть чудову нагоду просто, легко, без перешкод підніматися до комфортабельної мансардної кімнати та опускатися на нижчі поверхи. Принагідно зазначимо, що коли виникає необхідність купити горищну драбину перевіреної часом і досвідом якості від прогресивних брендів типу факро, оман чи буквуд, пропонуємо завітати до каталогу нашого онлайн магазину та швидко оформити замовлення надсучасної сходової продукції за цілком помірною вартістю.  

Пам’ятаймо, що безпечний і практичний вихід до майбутньої укомплектованої мансарди являється чи не найважливішим фактором, на який треба звертати особливу увагу. Чому організовувати доступ до комфортабельного мансардного простору чи складського горища краще з допомогою сходів на горище нового покоління?

Справа в тому, що сучасні варіації сходових механізмів для зручного підйому на мансарду вирізняються широким асортиментом модельних різновидів, що передбачають великий вибір сировинного матеріалу, зовнішньої комплектації, принципів функціонування і навіть дизайнерських родзинок. Скажімо, горищна драбина fakro lst від всесвітньо відомої польської компанії Факро характеризується ексклюзивним зовнішнім виглядом завдяки унікальному методу складання та розкладання.

Сходи на горище так званого ножичного формату експлуатуються подібно до способу тиснення гармошки. Тобто якщо Вам потрібно піднятися на мансарду, достатньо обережно потягнути за спеціальний невеличкий пристрій, що знаходиться біля люкової кришки, і металева драбина поступово розтягнеться, наче гармошка, до необхідного розміру.

Звернемо увагу, що сходові вироби цієї модифікації оснащені кришкою люка з вмонтованим прошарком термічної ізоляції завтовшки 3,6 сантиметри. Цей момент є доволі позитивним, тому що дозволяє встановлювати надсучасні ножичні сходи у приміщеннях з ймовірними різкими температурними перепадами між обжитою та не необжитою ділянками в будинку. Також утеплена люкова кришка грає на користь в тих ситуаціях, коли приватне житлове помешкання розташовується у географічних широтах з можливими суворими кліматичними умовами.

Усі металеві горищні вироби виготовляються на основі винятково перевіреної висококласної металевої сировини, яку попередньо перевіряють на потрібний рівень якості. Металеві частини виробу покривають спеціалізованими порошкоподібними фарбами, які не завдають шкоди здоров’ю споживачів, а натомість надійно захищають поверхню сходової конструкції від зовнішніх чинників.

Серед широкого асортименту горищних сходових механізмів великою популярністю користуються більш класичні дерев’яні вироби. Для прикладу, якщо Вам потрібно відносно недорого оформити безпечний, презентабельний та надійний вихід до верхньої частини приватного житлового помешкання, тоді в нагоді може стати по-справжньому якісна драбина горищна prima від перевіреного польського представника Оман.

Виріб цієї категорії характеризується висококласною соснової деревиною, яку перед безпосереднім запуском у виробництво сходів ретельно тестують на відповідні якісні потреби. Таким чином, до подальшого створення надсучасної мансардної драбини потрапляє виключно та сировина, що успішно пройшла тест-контроль.

Люкова кришка цієї серії сходів оснащена функціональним нашаруванням завтовшки 2,6 сантиметрів. Кришка люка у горищних сходах prima не є утепленою. Відтак, ця модельна варіація стане в нагоді, коли треба оформити зручний доступ до складського горища чи затишної мансардної кімнатки у будиночках дачного, заміського типу. Крім того, виріб стане цілком в нагоді, якщо Вам потрібно реалізувати практичний і доступний вихід на мансарду у звичайному приватному житловому помешканні.

Організовуючи мансардний функціональний та комфортабельний простір, необхідно також пам’ятати про якісну реалізацію термічної ізоляції. Відомо, що мансарда являється дещо нетрадиційним кімнатним простором, розташованим прямо під дахом. Таким чином, виникає потреба відмінно захистити цей житловий куточок від пагубного впливу зовнішнього середовища типу холоду, вітру, які особливо можуть дошкуляти у холодні пори року.

В цьому контексті варто виокремити мінеральні теплоізоляційні засоби нового покоління, якими дуже вигідно, просто і зручно захищати мансардну частину власного будинку. На щастя, нинішній ринок будівельних матеріалів пропонує забудовникам великий вибір ефективних утеплювачів на мінеральній, базальтовій основі у форматі плит або рулонів.

Традиційно висококласний мінеральний утеплювач від прогресивних компаній вирізняється хорошими теплоізоляційними, звукоізоляційними параметрами, спроможністю зберігати тепло в помешканні у холодні пори року та не пропускати потоків спекотного повітря знадвору влітку. Крім того, мінеральну вату добре монтувати в покрівельну структуру, захищаючи мансарду від холоду, вологи, надмірного шуму, тому що виріб цієї категорії чудово справляється з фізико-механічними, біологічними та ймовірними хімічними навантаженнями.

Звісно, утеплюючи мансарду з допомогою мінерального термічного ізолятора, обов’язково слід пам’ятати про гідрофобну здатність теплоізоляційного засобу. Ось чому вважається незамінним монтаж допоміжних засобів безпеки на кшталт пароізоляційної плівки. 

Отож, як бачимо, з метою переобладнання колишнього занедбаного горища на комфортабельну мансарду необхідно дотримуватися чітко встановлених правил, норм, рекомендацій, щоб в подальшому готовий мансардний простір вирізнявся затишком, практичністю, безпечністю та здоровим мікрокліматом.

Продукти:
Металеві сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Декоративна планка Fakro LXL-PVC
650 грн
stars rating