Незвичний формат – вдалий результат

Опубліковано о Червень 09, 2017 .

Якщо Ви належите до категорії мешканців приватних житлових будинків або маєте тимчасові оселі дачного формату з наявним мансардним поверхом, тоді Вам можуть знадобитися поради щодо ефективного облаштування верхньої частини приватної будівлі.

Мріючи про якісно оформлений простір на мансарді, важливо враховувати наступні критерії: грамотно здійснене освітлення у вигляді монтажу надсучасних дахових вікон, реалізація високоякісного та надійного утеплення верхньої частини приватного житлового помешкання, правильний підбір ергономічних меблів, майстерне застосування відповідної кольорової палітри, а також організація безпечного, спрощеного, надійного доступу до мансардної кімнати.

Власне, у контексті останнього пункту важливо зосередити особливу увагу на надсучасних горищних пристроях-драбинах, які рекомендує забудовникам новітня будівельна індустрія. Адже саме з допомогою надсучасних сходових механізмів, що вирізняються мобільністю, рухливістю, компактністю, малою вагою та надзвичайно простими умовами функціонування, кожен мешканець та гість приватного житлового простору має чудову нагоду без проблем підніматися чи опускатися з оформленої і затишної кімнати під дахом.

Скажімо, ринок модерних горищних механізмів для надійного користування мансардним приміщенням пропонує забудовникам високоякісні сходи oman, fakro чи bukwood, які суттєво покращуватимуть експлуатаційні тонкощі верхнього сектору власного будинку.

Наразі новітня будівельна галузь рекомендує доволі широкий асортимент рухливих сходових засобів, що мають найрізноманітніші варіації функціонування, різну сировину (висококласна деревина, метал чи поєднання добірної металевої та дерев’яної складової) та великий діапазон цінового коливання (від більш простих і дешевих пристроїв до креативних, виняткових і дорожчих виробів).

Для прикладу, серед сходових мобільних засобів нетрадиційного формату особливою популярністю користується так звана драбина розсувна, ціна якої вважається цілком демократичною у каталозі нашого інтернет магазину. Розсувні горищні сходи нового покоління характеризуються ножичним принципом складання та розкладання загального механізму. Тобто у процесі функціонування горищні сходи розсувного різновиду працюють за таким самим принципом, як тиснення гармошки. Відтак, зовні сходи на горище такого нетрадиційного формату чимось нагадують гармошку, яка за потреби стягується та розтягується до бажаних повноцінних параметрів.

Для охочих оформити мансардний доступ по-справжньому якісними розсувними сходами на горище важливо акцентувати, що сходові вироби цієї категорії виготовляються з висококласної та ретельно відібраної металевої сировини. Відтак, металевий матеріал обов’язково контролюють на необхідний якісний ступінь. Тому до подальшого процесу виробництва надсучасних ножичних сходів потрапляє лише високоякісний, надійний та екологічно безпечний метал.

Також слід підкреслити, що кожен металевий компонент у драбині традиційно обробляється цілком безпечними для людського здоров’я порошкоподібними засобами. Такі операції необхідні для того, щоб зберегти рекомендований сходовий продукт у максимально якісному, ефектному та презентабельному вигляді, враховуючи ймовірні, не завжди обережні, умови експлуатації сходів на горище.         

Традиційно горищні драбини розсувного формату на основі металевої сировини виготовляють всесвітньо відомі польські представники Оман та Факро. Їхня сходова продукція давно встигла завоювати прихильність і довіру десятків тисяч реципієнтів на європейській території та за її межами. Успішно реалізовуючись на міжнародному будівельному ринку впродовж декількох десятиліть, зазначені фірми-бренди зуміли скомпонувати найкращу дерев’яну та металеву сировину, найперспективніші та найновітніші методики, технології, технологічні «фішки», щоб в результаті пропонувати споживачам найсучасніші, найлегші, найпростіші в експлуатації та найбільш екологічно надійні горищні сходові механізми.      

Крім найважливішого акценту на високий рівень якості та безпечного функціонування, прогресивні будівельні виробники особливу вагу приділяють також естетичному аспекту. Адже зовнішня привабливість, оригінальність, винятковість відіграють чималу роль у формуванні високого попиту на будь-яку продукцію, в тому числі і на рухливі та компактні горищні сходи нового покоління.

Наприклад, високоякісна розсувна горищна драбина факро, ціна якої зафіксована у каталозі нашого онлайн магазину, характеризується по-справжньому винятковим дизайном. Справа в тому, що так званий ножичний формат рухливої конструкції вважається сьогодні дещо нетрадиційним, проте доволі креативним методом організації безпечного доступу до верхньої частини приватного житлового помешкання. Оригінальність пов’язана з зовнішнім виглядом, а саме – з ексклюзивною конструкцією ножичного формату.

Таким чином, сходові горищні вироби цієї категорії доволі вигідно встановлювати у таких кімнатних просторах, що також вирізняються нестандартним інтер’єром. Та навіть класичні кімнатні варіації стануть більш виразними, винятковими, якщо у них вмонтувати металеві сходи на горище розсувного різновиду.

Принагідно зазначимо, що вищеописані розсувні горищні драбини чудово підійдуть для кімнатних просторів у стилі, скажімо, сучасного витриманого мінімалізму. В такому разі ножичні драбини для зручного доступу до мансардної кімнати якнайкраще підкреслюватимуть всю унікальність, довершеність смаку господарів приватного житлового помешкання.

Натомість якщо, приміром, кімнатний простір, що веде до мансарди, в якому необхідно встановити мобільний і практичний вихід наверх, функціонує у стилі кантрі, тоді більш актуальним стане замовлення та монтаж надсучасних дерев’яних або комбінованих сходів на горище. Такі сходові механізми характеризуються класичним зовнішнім виглядом. Тобто драбини можуть мати від двох до чотирьох секцій, які почергово висуваються до повнометражного формату.

Традиційно дерев’яні горищні конструкції виготовляються з високоякісної соснової або букової деревини, яку також обов’язково перевіряють та бажаний якісний рівень. Сходи на горище нового покоління з дерев’яного матеріалу чудово виконують своє функціональне призначення у приватних житлових будинках або будівлях заміського дачного формату протягом довгих років експлуатації постійної чи тимчасової оселі.        

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating