Секрети компетентної купівлі сходових виробів

Опубліковано о Липень 10, 2017 .

У контексті грамотної організації приватного житлового будинку з наявним мансардним поверхом суттєвим моментом виявляється правильний підбір зручного виходу. Таким чином стають в нагоді рухливі сходові конструкції нового покоління від прогресивних польських компаній типу Факро чи Оман, а також від українсько-італійського бренду Буквуд. Адже відомо, що головним трендом у галузі модерної будівельної індустрії являється практичність, багатофункціональність з не менш впливовою естетикою.  

Підкреслимо, що класична сучасна горищна драбина розміри має різноманітні, які враховують найбільш розповсюджені варіації кімнатних просторів (від нетрадиційних низьких кімнат до приміщень із більшими параметрами висоти). Відтак, кожен покупець матиме нагоду віднайти та замовити таку модель новітніх сходів на горище, що максимально вдало вписуватиметься у те чи інше приватне житлове помешкання, незважаючи на рівень фінансової можливості споживача та особливості інтер’єру власного будинку.

Акцентуючи на аспекті практичності і багатофункціональності, більшість забудовників особливе значення приділяє компактності й оптимальному застосуванню кожного квадратного метра власного житлового будинку. Певно, кращих аналогів, ніж надсучасні ергономічні й рухливі горищні механізми, на сьогодні просто не існує.

Давайте більш детально розберемося в основних позитивних нюансах експлуатації новітніх мобільних горищних драбин від всесвітньо відомих виробників будівельної продукції на кшталт оман, факро, буквуд. Принагідно зазначимо, що купить горищну драбину fakro, oman чи bukwood високого класу можна у нашому інтернет магазині з урахуванням полегшених умов придбання та стовідсоткової якості будівельного сходового продукту.

Щодо переваг, насамперед, варто звернути особливу увагу на спрощену будову самої рухливої драбини. Скажімо, класична модель надсучасних сходів на горище передбачає у своєму складі наявність міцного дерев’яного короба, люкової кришки (зазвичай вона вирізняється допоміжним прошарком відмінної теплоізоляції, однак існують моделі драбин із не утепленою кришкою люка) і самої рухливої драбини.

Залежно від конструкційних особливостей, загальний сходовий механізм може рухатися за принципом складання-розкладання (такі будівельні вироби називають по-іншому розкладними сходами на горище) або за принципом стискання-розтискування (інша назва цієї категорії товарів – розсувні чи ножичні сходи на горище). Більшість розкладних серій передбачають у складі дві, три або чотири функціональних сегменти, які, за потреби, легко й пластично можуть складатися або розкладатися до відповідного повноцінного розміру.

Натомість виняткові сходи ножичного різновиду експлуатуються за специфічним принципом тиснення гармошки. Таке функціонування також являється простим і безперешкодним. Варто підкреслити, що зазвичай розсувні горищні драбини стають актуальними з метою доповнення кімнатних приміщень в ефектних і практичних стилях на кшталт лофт, шале або мінімалізму. Підкреслювати вищезазначені штрихи в інтер’єрі мобільними сходами ножичного формату вигідно через те, що їх виготовляють з високоякісного металу, наприклад, алюмінію та інших поширених різновидів.

Крім добірної сировини, вагоме значення має зовнішній вигляд ексклюзивних розсувних драбин. Відтак, подібні моделі стануть незамінним і надзвичайно практичним елементом для виходу на укомплектовану мансардну кімнату чи складське горище, зокрема у тих випадках, коли власники будинку надають перевагу оригінальним, ефектним та сміливим дизайнерським рішенням.     

Серед базових переваг модерних горищних виробів необхідно виокремити доволі широкий асортимент продукції на будь-який смак та специфіку планування того чи іншого приватного будинку. Для прикладу, якщо Ваше житлове помешкання розміщене у географічних широтах з можливими перепадами температур та нестабільним кліматом, краще подбати про посилений захист від холоду, надмірної вологості, вмонтувавши, скажімо, унікальні сходи oman termo чи fakro ltk thermo. Справа в тому, що вироби для зручного й безпечного виходу на мансарду цієї категорії містять спеціальну люкову кришку з посиленим рівнем теплоізоляції, що сягає орієнтовно 6,6 сантиметрів.

На противагу сходовим засобам із посиленим теплоізоляційним компонентом прогресивні будівельні бренди рекомендують також трохи дешевші моделі якісних сходів без утеплювального прошарку у кришці люка. Відповідно, такі серії вдало підійдуть для організації оптимального доступу до горища у контексті планування заміських будиночків дачного різновиду. Адже зазвичай у таких будівлях проживають тимчасово, зокрема у спекотний літній період, коли власники дачі виїжджають за місто разом із друзями чи родиною на відпочинок. Утеплення кришки люка в такому випадку не дуже потрібне. Проте якісний, безпечний та мобільний вихід на горище стане в нагоді.      

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
4,050 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo
5,690 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Eco mini
3,200 грн
stars rating