Ножичні сходи на горище

Опубліковано о Серпень 19, 2016 .

Ножичні сходи на горищеГорищні ножичні сходи мають вигляд так званої гармошки, яку, в разі потреби, можна легко ховати в кришку люка. Ножичні сходи на горище є рятівним варіантом для любителів вільного простору, які цінують функціональність кожної речі, для яких поняття безладу несумісне з комфортними умовами проживання. 

Не секрет, що звичайні стаціонарні сходи є доволі масивними, громіздкими та об’ємними. Якщо враховувати практичну складову, а також безмежні можливості новітніх технологій, унікальні дизайнерські рішення в питаннях інтер’єру, то ідеальним варіантом вирішення багатьох питань стане монтаж ножичних сходів на горище.    

Секрет полягає в наступному: у складеному варіанті ножичні сходи на горище є зовсім непомітними. Таким чином вони не порушують загальної атмосфери інтер’єру, а утеплений сучасними матеріалами люк і обшитий ущільнювачем контур дозволяють зберігати тепло в оселі навіть під час суворих зим. Для того щоб активізувати такі сходи, достатньо лише смикнути за спеціальне кільце, розташоване у сходовій конструкції.

Варто зазначити, що до складу ножичних горищних сходів входять наступні елементи:

  • термоізоляційна кришка – зазвичай буває білого кольору. Можливість надійної термоізоляції сприяє збереженню тепла у кімнаті. З цим елементом Вашому помешканню не загрожуватимуть холоди навіть під час суворої зими;
  • контурний ущільнювач – з його допомогою холод не проникатиме до оселі;
  • декоративні планки – суттєва перевага горищних ножичних сходів. Декоративна планка дозволяє перевтілити звичайну кімнату в оригінальне приміщення з ексклюзивними прикрасами (адже в конкретній ситуації планка виконує не лише практичну, але й естетичну функцію);
  • сходинки зі вставками проти ковзання – гарантують надійне та безпечне користування сходами. Ця особливість горищних сходів є надзвичайно актуальною, якщо у домі присутні діти.

 

Встановлювати ножичні горищні сходи у своєму помешканні вигідно, тому що:

  • існує можливість монтажу додаткових аксесуарів;
  • ножичні сходи є витривалими, міцними та надійними – витримують максимальне навантаження вагою аж 200 кг;
  • мають зручні параметри – висота коробки 18 см, ширина сходинки 8 см, відстань між сходинками 25 см, довжина сходинки 34 см, товщина термоізоляції 3 см;
  • комплектація передбачає систему пристосування довжини драбини до висоти конкретного приміщення – найкращий діапазон висоти установки сходів коливається від 260 до 280 см. Якщо є потреба збільшити цю відстань, варто придбати додаткові щаблі LSS. В такому разі необхідно зазначати ширину люка або ширину самих східців (приміром, від 26 до 38 см). Загалом система горищних ножичних сходів передбачає встановлення не більше двох додаткових позицій;
  • такі сходи легко та швидко монтуються – горищні ножичні сходи також можна монтувати відразу в перекриття;
  • актуальна комбінація практичності та естетики – підйомна система складання драбини гарантує компактність та мобільність всієї системи. До речі, S-подібні бічні елементи на східцях виконують роль поручнів, надають сходам і всьому приміщенню сучасного презентабельного вигляду, де з подвійною насолодою хочеться відпочивати, гарно проводити дозвілля або працювати у своє задоволення.

 

Цікаво, що горищні люки з висувною драбиною дозволяють уникати безліч незручностей. Їхня присутність суттєво економить простір приміщення, оскільки горищний люк з висувною драбиною можна легко скласти і приховати від сторонніх поглядів.

Також горищні люки з висувною драбиною є популярними, тому що з їхньою допомогою отримується вільний доступ до горищного приміщення. Крім того, такі горищні люки добре утримують тепло всередині помешкання та захищають оселю від шуму.

Висувна драбина на горище, ціна якої цілком прийнятна, продається у нашому інтернет-магазині. Ми з радістю допоможемо підібрати той варіант, який стане найкращим рішенням для практичного й естетичного функціонування Вашої горищної кімнати та всієї оселі.  

Продукти:
Розсувні сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating