Ідеальна комбінація ціни та якості

Опубліковано о Липень 14, 2017 .

Якщо Ви належите до категорії господарів чи мешканців приватного житлового помешкання або заміської оселі тимчасового формату на кшталт дачі; якщо маєте серед власності специфічну кімнату зі скошеною покрівельною структурою (укомплектована мансарда чи складський горищний простір) або коли доступом до приміщення на горищі давно слугує стара масивна драбина, тоді даний матеріал про унікальні й мобільні сходи на горище точно Вас зацікавить!

Справа в тому, що рухливі та легкі сходи мансардні нового покоління давно перетворилися на вибуховий тренд у галузі сучасного житлового будівництва. І не даремне. Адже простота, легка вага загального механізму, безперешкодне й максимально безпечне користування перевтілили новітні сходові вироби в найкращу альтернативу колишнім, надміру важким та масивним дерев’яним драбинам стаціонарного формату.

Відтепер необхідно з’ясувати, чому саме модерні сходи на горище від прогресивних європейських виробників стали настільки популярними серед десятків тисяч реципієнтів у Польщі, Україні, по всій Європі та за її межами?

Насправді все просто: успішні будівельні бренди на кшталт Оман, Факро та Буквуд вдало зуміли скомпонувати такі варіації сходових горищних механізмів, які вдало комбінують у своїх конструкціях тільки найкращі та найнеобхідніші критерії простого, надійного, зручного й безперешкодного користування. При цьому популярні представники сходової продукції врахували всі мінуси старих стаціонарних сходів, що зазвичай не влаштовують споживачів через надто велику вагу, масивність, нерухливість та неможливість сховати таку драбину десь подалі від сторонніх поглядів.

Натомість наш інтернет магазин сходів для спрощеного підйому на занедбане горище чи комфортабельний мансардний куточок пропонує забудовникам абсолютно унікальні, модернізовані та безкомпромісні рішення у форматі рухливих, легких сходів на горище, які за потреби можуть швидко і без зайвих труднощів приховуватися в стельовий отвір, звільняючи навколо необхідні квадратні метри для будь-якого іншого призначення. Відтак, кімната, що веде до мансарди, набуває іншого забарвлення, не захаращуючись допоміжними предметами побуту.

Варто звернути увагу, що кожний серійний вид надсучасних мобільних драбин для виходу на дах, горище чи укомплектовану й затишну спальню, дитячу, вітальню або робочий кабінет на мансарді в обов’язковому порядку передбачає серед компонентів всі етапи й нюанси спрощеного, а головне – легкого і безпечного користування сходами.

Наприклад, всі моделі новітніх горищних конструкцій містять спеціальну люкову кришку, яка, залежно від серійного виду, може оформлятися додатково спеціальною термічною ізоляцією. Замовляти надсучасні сходи на горище із вмонтованим прошарком теплоізоляційного захисного матеріалу дуже зручно і навіть потрібно в таких будівничих ситуаціях, коли між горищним простором і загальною житловою зоною присутні так би мовити холодні містки.

Саме надійний утеплювальний прошарок, який наявний у конструкції люкової кришки (звернемо увагу, що кришка люка пропонується у білому або бежевому тоні, але наявний відтінок можна без проблем змінювати на будь-який інший, що більше відповідатиме смаковим запитам покупців), спроможний якісно вирівняти небажану температурну різницю. Таким чином є унікальна можливість забезпечити здоровий мікроклімат всередині приватного житлового помешкання без зайвих зусиль.

Поза тим, що більшість моделей сходів мають у своєму складі теплоізоляційну кришку люка, додатковими нашаруваннями термічної ізоляції можуть оформлятися й інші допоміжні сегменти. Це стосується добірних аксесуарів для горищних сходових виробів, які можна додатково замовляти у каталозі нашого онлайн магазину за цілком доступною ціною. Зокрема, популярністю користується спеціальна термоізоляційна планка, якою обробляється весь периметр кришки люка. Захисна термічна планка сприяє стовідсотковій гарантії відсутності містків холоду у відповідній ділянці власного будинку. Крім того, планка вміло виконує естетично-оздоблювальну функцію.

Обираючи той чи інший різновид модерної горищної драбини від всесвітньо відомих брендів, важливо також брати до уваги наступні позитивні моменти.

По-перше, мається на увазі максимально безпечний і простий підйом. Безпроблемний вихід на складське горище чи модернізовану мансардну кімнату забезпечується з допомогою спеціальних гумових накладок, якими «прикрашена» кожна сходинка. Тобто в процесі безпосереднього підйому користувач може бути впевненим і спокійним на всі сто відсотків у тому, що ступні не будуть ковзатися по нестабільній поверхні сходинки (як це часто трапляється із громіздкими стаціонарними сходовими механізмами). Кожен крок вгору буде фіксуватися, не хитаючи чи ковзаючи стопу збоку на бік. А все завдяки унікальним гумовим насічкам.

Спеціальними гумовими наконечниками також оформлені два нижні сегменти модерних сходів на горище перевіреної часом і досвідом якості. Це ще один важливий аргумент на користь стабільного, фіксованого й безпечного підйому наверх.   

Позаяк сучасні сходові вироби наповнені всіма ступенями безпеки, естетичної доскональності та практичності, ці продукти характеризуються ще одним дуже важливим позитивним критерієм, що стосується оптимальної вартості. Відтак, купувати й встановлювати новітні сходи на горище дуже вигідно та необхідно!    

Продукти:
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Декоративна планка Fakro LXL-PVC
1,000 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Eco ST
3,000 грн
stars rating