Відбірні сходові засоби польського виробництва

Опубліковано о Серпень 04, 2017 .

Якщо Ви активно займаєтеся переобладнанням колишнього складського простору на горищі, видозмінюючи його на практичну і водночас комфортабельну мансардну кімнату у форматі, приміром, зали, кухні, вітальні, спальні, дитячої чи навіть ванної або оранжереї, тоді настав час належним чином подбати про втілення максимально зручного, практичного та безперешкодного підйому до майбутньої укомплектованої мансарди.

Власне, найбезпечнішим підйомом слугують сходові засоби нового покоління, що вирізняються такими позитивними експлуатаційними моментами, як рухливість, мобільність, легка вага, виключно якісна та дбайливо перевірена сировина, грамотна комбінація оптимальної вартості та високих параметрів ефективної якості, що відповідає нормам європейського зразка.

Тому у статті звернемо увагу на найбільш затребувані та практичні варіації надсучасних сходових горищних продуктів, з допомогою яких Ви, мешканці та гості Вашої заміської оселі матимуть унікальну можливість доволі просто та без остраху підніматися на комфортабельну мансарду у вигляді, приміром, спальні, вітальні, дитячої чи кухні або ванної.

Власне, в умовах насиченого сьогодення досить-таки популярними вважаються по-справжньому якісні та мобільні сходи на горище, які виробляє та постачає на міжнародний ринок будівельної продукції потужна польська компанія Факро. На сьогодні сходами для доступу до мансардного простору від цього представника користуються десятки тисяч споживачів у європейських країнах та за межами Європи.

Шалена популярність сходовою продукцією зазначеного польського бренду пояснюється рядом переваг його продукції. Для прикладу, компанія Факро виготовляє вироби для доступу до горищного приміщення, в обов’язковому порядку враховуючи широкі функціональні можливості того чи іншого різновиду сходових виробів.

Візьмемо, приміром, горищні сходи fakro lws, вироблені на базі висококласної дерев’яної сировини. Так, сосновий матеріал, який відбирають для подальшого створення рухливих горищних механізмів, в обов’язковому порядку тестують. Спеціальний контрольний тест спроможний визначити, добротна перед нами сировина чи ні. Відтак, до формування майбутніх сходів потрапляють виключно такі матеріали, що відповідають всім запитам довговічної, стабільної та безпечної експлуатації.

Сходові засоби цього модельного різновиду мають у своєму складі кришку з люком, що оформлена спеціальним теплоізоляційним нашаруванням завтовшки 3,6 сантиметрів. Власне, наявність утепленої верхньої частини сходової продукції відіграє суттєву роль, особливо у таких ситуаціях, коли заміське помешкання розміщується на території з ймовірним нестабільним кліматом, коли пори року змінюються разом із температурним режимом. Відтак оформлена утеплювачем кришка буде завжди захищати верхні сегменти приватного будинку від небажаного попадання морозних потоків повітря. Поза тим, термічний ізолятор відмінно справляється з такою функцією, коли треба вирівняти температуру повітря поміж ділянками влаштованої та невлаштованої території всередині будівлі.

Доволі своєрідною зовнішністю та конфігурацією вирізняється виняткова драбина горищна fakro lst, яку всесвітньо відомий польський бренд виготовляє на базі виключно добірної та ретельно перевіреної металевої сировини. Унікальність даної моделі горищних сходів прояснюється так званою ножичною конструкцією та відповідним принципом стискання й розтискування всього сходового механізму. Звернемо увагу, що сходи на горище ножичного або розсувного різновиду доволі актуально застосовувати у кімнатних просторах, які укомплектовані у виняткових та розкішних інтер’єрах на кшталт лофта, шале чи мінімалізму. В такому разі горищні сходові механізми ножичного формату спроможні вигідно, тонко й водночас невимушено виділяти всі переваги, ефектні сторони кімнатного простору у Вашому заміському будинку.

Цікаво, що добірні сходові конструкції розсувного різновиду мають суттєву відмінність від решти горищних сходів більш класичного формату. Тому такі вироби стають актуальними у ситуаціях, коли котедж, будиночок дачного типу суттєво вирізняється винятковим, ексклюзивним інтер’єром. Власне, коли виникає потреба чи бажання майстерно й оригінально підкреслити ексклюзивні смакові рішення власників заміського будинку з допомогою надсучасних сходів на горище ножичної модифікації, це стане доволі виправданим кроком.  

Поза тим, акцентуємо також на ексклюзивній моделі сходів висококласного польського виробництва на кшталт fakro lmk. Зовні добірний сходовий механізм цієї категорії має вигляд класичної драбини, що вправно функціонує за принципом розкладання декількох рівноправних сегментів. Драбина на мансарду цієї модифікації виробляється з високоякісного металу, який вирізняється надзвичайно потужними експлуатаційними партерами міцності, довготривалого функціонування впродовж чималого терміну проживання в приватному будинку.

Горищні сходи металевого різновиду передбачають також у своєму складі допоміжні й незамінні компоненти типу металевих поручнів, виконаних у червоному кольорі. Загалом додаткові аксесуари, скажімо, поручень, допоміжні сходинки, пневмомеханізми можна без проблем замовляти у каталозі нашого інтернет магазину з акцентом на комбінації доступної вартості та відмінної експлуатації, що відповідає європейському зразку відмінної якості.  

Продукти:
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWK
3,920 грн
stars rating
Металеві сходи на горище Fakro LST
10,560 грн
stars rating
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,560 грн
stars rating