Засоби безпеки для Вашої мансарди

Опубліковано о Серпень 07, 2017 .

Плануючи зведення майбутнього власного житла з наявним мансардним поверхом, в обов’язковому порядку рекомендується врахувати всі будівельні норми, правила й поради досвідчених майстрів у сфері будівництва, архітектури, дизайну. Адже саме від правильності облаштування всього заміського будинку, а також його дещо специфічної верхньої частини зі скошеною покрівлею буде залежати рівень безпечного й практичного користування всією оселею та її окремими функціональними сегментами.

Звісно, перед будуванням чи капітальним ремонтуванням окремих елементів власного житла необхідно подбати про планування приватного простору, зважуючи всі «за» і «проти» того чи іншого різновиду сировини, засобів, будівельних продуктів. Відтак, коли йдеться про облаштування простору на горищі, актуальності набуває питання організації безпечного, зручного, комфортабельного та спрощеного виробу, який вестиме до складу на горище або затишної мансардної спальні, дитячої, зали, їдальні, кухні чи санвузла.

Таким чином слід звернути особливу увагу на горищні металеві або дерев’яні сходи: Львів, а саме львівські представники популярних на європейській території будівельних компаній рекомендують своїм клієнтам модерні та рухливі сходові вироби для безперешкодного підйому на горищний простір. Справа в тому, що зазначена сходова продукція нового покоління характеризується чималим переліком позитивних експлуатаційних моментів, серед яких варто наголосити на високому рівні якості сировини (металу або соснової чи букової деревини), широкому асортименті модельних варіацій, оптимальній вартості, дотриманні всіх ступенів та норм безпечного й довговічного функціонування в рамках сучасного приватного житлового будівництва.       

Крім того, досить-таки затребуваними являються інші різновиди сходів, що ведуть до складського горища або укомплектованої мансарди. Тому нижче згадаємо найбільш популярні види сходової продукції, щоб кожен охочий реципієнт мав нагоду зосередитися на оптимальному варіантів горищної драбини.

Отож, серед широкого різноманіття сходових виробів для виходу на горище або мансарду розрізняють так звані марші збірної комплектації на основі залізобетонної сировини; спеціальні драбини, які формуються зі сталевих балок; один марш, зведений з урахуванням однієї каскадної опори типу балки; мансардні драбини, що опираються на спеціальні балки з деревини; горищні марші на специфічних дерев’яних тятивах.      

З точки зору загальної конструкції та рухливості чи нерухомості самого механізму, вироби для підйому на верхню частину власного житлового будинку можна ділити на легкі й мобільні (власне, сюди належать модерні дерев’яні та металеві сходи, ціни на які представлені у каталозі нашого онлайн магазину), драбинні марші на спеціальних кріпленнях, горищні сходи з прикріпленням сходинок на дотичні стіни, драбини на горище гвинтового (лекального) формату, комбіновані мансардні сходи, драбини, сформовані на базі спеціально зігнутих дерев’яних компонентів.       

З погляду застосованих матеріалів модерні сходові засоби для доступу до мансардної кімнати чи занедбаного горищного приміщення можуть бути скляними, а також розкладними чи розсувними на основі металевої або дерев’яної сировини.

Важливий момент. Коли мова йде про облаштування приватного житла з наявним складським горищем чи затишною мансардою або коли в домі проживають люди похилого віку або діти чи коли заміський будиночок експлуатується в сезонній ролі (дача, помешкання для літнього відпочинку тощо), тоді найбільш доцільно встановлювати рухливі горищні механізми нового покоління з передбаченим спеціальним люком, що представлені на сторінках нашого інтернет магазину.     

Для драбин цієї модифікації також знадобиться фурнітура для сходів високого класу, яка в рази полегшуватиме та покращуватиме експлуатацію мобільних сходових конструкцій. Відтак, залежно від ситуації, можна додатково замовляти спеціальний металевий поручень, що кріпиться з одного або двох боків легкої та компактної драбини, допоміжні сходинки (доцільно купувати у випадках наявності кімнати з нетрадиційними розмірами висоти), декоративні планки, пневмомеханізми, гумові наконечники, що встановлюються на обидвох кінцях мобільної драбини з метою не допускання небажаного ковзання пристрою під час піднімання чи опускання з мансарди.         

Традиційно новітні сходові вироби саме цієї категорії виробляються на основі добірних матеріалів. Скажімо, деревину (сосну або бук) та метал (найкращі алюмінієві варіації та інші продуктивні металеві похідні) перевіряють на відповідний рівень стабільної, безпечної й довготривалої експлуатації, враховуючи найновітніші засоби й методики, що відповідають нормам європейського зразка.     

Поза тим, не зайвим буде акцент на рухливих та мобільних конструкціях новітніх горищних драбин. Саме ця перевага суттєво впливає на рівень популярності й вигоди придбання, монтажу сходів такого різновиду. Адже за потреби виріб можна вдало і легко приховати від зайвих поглядів, користуючись добірною люковою кришкою, яка залежно від модельного виду, може містити у своєму складі спеціальне теплоізоляційне нашарування.  

Легкі та мобільні сходи на горище нового покоління – це грамотне поєднання демократичної вартості, найвищого рівня безпеки, добірної сировини та спрощених умов довговічної експлуатації.    

Продукти:
Металеві сходи на горище  Fakro LMK
6,825 грн
stars rating