Унікальні пропозиції для Вашої мансарди

Опубліковано о Серпень 09, 2017 .

З допомогою ефективних інноваційних методів, технологій, рішень в будівельній, архітектурній, інженерній, дизайнерській сферах з’являється чудова нагода в різний спосіб експериментувати з інтер’єрами кімнат приватної житлової будівлі. Так, в умовах насиченого сьогодення особливим трендом вважається перекомплектування складських горищних ділянок на комфортабельні, оригінальні, затишні мансардні кімнати, де можна проводити дозвілля, відпочивати, працювати чи реалізовувати будь-які творчі, побутові завдання легко, просто, максимально комфортно й безпечно.

Тому в матеріалі зосередимося на розповсюджених і дещо ексклюзивних рішеннях, які допомагають видозмінювати верхній сегмент заміського будинку зі скошеним дахом на багатофункціональні мансардні простори, оптимізовані під той чи інший різновид житлово-побутових потреб мешканців.

Насамперед, варто виділити найбільш важливі деталі, елементи, пристрої, без яких, фактично, неможливе ефективне, безпечне й довговічне функціонування мансардного простору, незважаючи на його різновид чи напрямок. Зокрема, до таких незамінних компонентів повноцінної мансарди варто віднести наявність безпечного доступу до приміщення у специфічній верхній частині власного помешкання, вибір і монтаж добірних дахових віконних механізмів та відповідної фурнітури, продуктивне й компактне меблювання, підбір гармонійної кольорової палітри стін, стелі, меблів, будь-яких допоміжних аксесуарів.

Якщо йдеться про організацію безпечного підйому до оформленого горища в якості приміщення для прийому гостей, відпочинку, кімнати для маленьких жителів приватного дому, кухні, санвузла тощо, тоді досвідчені фахівці будівельної індустрії рекомендують послуговуватися надсучасними сходовими засобами нового покоління. Так, модерна горищна драбина, купити яку пропонуємо у нашому онлайн магазині з обов’язковим урахуванням оптимальної вартості та спрощених умов купівлі через інтернет мережу, характеризується відмінними експлуатаційними параметрами, які, варто наголосити, відсутні у застарілих масивних моделях приставного типу.

Оскільки переобладнання складського горищного приміщення на функціональну мансардну кімнату передбачає організацію сходів, слід добре продумати, які саме сходові вироби підібрати, аби мати змогу оформити максимально, простий, легкий, безперешкодний та безпечний підйом. В цьому контексті може знадобитися горищна драбина металева, дерев’яна чи комбінована нового покоління від перевірених європейських виробників. Традиційно сходова конструкція новочасної модифікації вирізняється легкою вагою, простим і безпроблемним монтажем, найкращою дерев’яною чи металевою сировиною, демократичною вартістю, компактністю, можливістю приховуватися в отвір у стелі, не займаючи дорогоцінні квадратні метри в будинку, не заважаючи робити необхідні побутові справи.  

На сьогодні найбільш популярною вважається новітня, рухлива та компактна драбина факро, оман або буквуд для спрощеного та швидкого підйому на мансарду. Кожна модель враховує всі рівні безпечної експлуатації, що в обов’язковому порядку враховують можливість простого користування для мешканців чи гостей заміської оселі будь-якого віку та ваги.

Яке функціональне призначення простору на горищі застосовується найчастіше в контексті модерного приватного житлового будівництва? Далі звернемо увагу на найпопулярніші варіанти мансардного оформлення, побіжно згадуючи також про ексклюзивні пропозиції дизайну, інтер’єру кімнати під скошеною покрівлею.

Спальні. Даний різновид кімнатного простору вважається досить вигідним та зручним, особливо коли йдеться про великий котедж, в якому проживає багато людей, коли виникає потреба у повноцінному відпочинку, сні, без зайвого шуму, сторонніх поглядів. Якісно реалізована спальня на горищі – це образ комфортного, затишного райського куточка, куди хочеться повертатися знову і знову, щоб побути наодинці, відновитися від напружених робочих днів.

Не зайвим буде нагадати, що комфортабельна спальня під дахом в обов’язковому порядку вимагає організації грамотного освітлення. Відтак в нагоді стануть інноваційні рішення від популярних будівельних брендів у форматі добірних мансардних вікон та відповідних комплектуючих.

Дитячі. Звісно, для дуже маленьких жителів котеджу не надто вигідно організовувати окремий простір у верхній частині приватного житлового помешкання. Адже тут варто належним чином обміркувати питання безпеки. Однак коли йдеться про облаштування мансарди для більших дітей, підліткової аудиторії, тоді такий варіант стане доволі вдалим. В цьому контексті варто враховувати психофізіологічні особливості розвитку підлітків, коли дітям хочеться мати окремий простір для відпочинку, навчання, дозвілля, більше приватної території.   

Відтак, правильне облаштування підліткової ділянки на мансарді передбачає дотримання наступних норм, правил та рекомендації. Наприклад, слід добре розподілити кімнату на функціональні зони, серед яких обов’язково варто виділяти місце для навчання (стіл, крісло доцільно ставити в найбільш освітленій ділянці мансарди), відпочинку (ліжко влаштовуйте так, щоб піднімаючись після сну корпусом на ньому, дитина не зачіпала головою похилу стелю), дозвілля (турніки, інше спортивне обладнання, місце для творчості).  

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating