Як зручно діставатися до мансарди

Опубліковано о Серпень 21, 2017 .

Перекомплектовуючи колишній складський простір на горищі в сучасні житлові варіації типу комфортабельного куточка для відпочинку, роботи на дому, дитячої, ванної, невеликого домашнього спортивного залу, в будь-якій подібній ситуації можуть знадобитися модерні й високоефективні сходи на горище. Розміри надсучасної сходової продукції нового покоління можуть бути різними. Тому є чудова можливість без зайвих труднощів замовляти та встановлювати пропоновані горищні драбини від перевірених часом і досвідом європейських виробників, незважаючи на специфічні параметри висоти конкретної кімнати.

Якщо повернутися на декілька років назад, то побачимо, що зовсім недавно найбільш розповсюдженим методом піднімання на складський горищний простір чи умебльовану мансардну кімнату вважався принцип застосування масивних дерев’яних драбин. Для відповідної експлуатації потрібно було кожного разу діставати стаціонарну драбину зі схованки, приставляти до так званого мансардного входу. А після завершення тимчасового користування сходи приховувалися назад у потаємне місце.

Натомість в умовах насиченого технологічного сьогодення ринок модернізованої будівельної продукції видозмінився. Прогресивні будівельні бренди випускають та пропонують на ринку оновлені, покращені та водночас спрощені моделі сходів для максимально полегшеного, безпечного та безперешкодного підйому на верхню частину заміського будинку.

Так, інноваційна драбина горищна, ціна якої представлена на сторінках нашого інтернет магазину, зуміла скомпонувати в своїй структурі всі найнеобхідніші складові надійного й полегшеного функціонування, повністю ліквідовуючи недоліки колишніх масивних приставних драбин.  

Для прикладу, розпочнемо з вагового питання. Якщо застарілі громіздкі сходові конструкції вирізнялися негативним експлуатаційним моментом на кшталт великої ваги, то новочасні моделі горищних драбин характеризуються протилежним ваговим параметром. Завітавши до каталогу нашого онлайн магазину, можна переконатися в цьому. Кожен рекомендований сходовий товар представлений у легкому ваговому форматі. Ця перевага вважається досить-таки суттєвою, особливо коли мова йде про регулярну експлуатацію рухливих та мобільних сходів користувачами різної вікової та вагової категорії.

Крім ваги пропонованої сходової продукції, важливе значення має також параметр висоти. Звернемо увагу, що сучасний ринок сходів для мансарди рекомендує забудовникам широкий асортимент відповідної продукції, яку можна без зайвого клопоту підібрати відповідно до висоти конкретної кімнати.

В цьому контексті великий вибір надсучасних драбин приємно дивує. Зокрема, на сторінках нашого сайту пропонуються сходові засоби, що в розкладеному форматі добре підходитимуть для кімнатних просторів заввишки від 260 й аж до 340 сантиметрів.

До того ж, в разі необхідності, відомі польські бренди на кшталт Оман та Факро пропонують споживачам незамінні комплектуючі у вигляді допоміжних сходинок. Наприклад, якщо Ви придбали високоякісні fakro горищні сходи розсувного різновиду, монтаж яких передбачений для кімнат заввишки до 280 сантиметрів, але Ваша кімната вирізняється висотним параметром 300 сантиметрів, тоді цей момент можна без зайвих труднощів владнати. Для цього достатньо лише додатково замовити один комплект допоміжної сходинки заввишки 20 сантиметрів. Саме з її допомогою цілком реально швидко удосконалити придбану мобільну драбину, підігнавши її під необхідні розміри кімнатної висоти.

В контексті переваг новітніх моделей горищних драбин обов’язково треба акцентувати на добірних та ретельно перевірених застосованих матеріалах. У більшості випадків з метою виробництва модернізованих рухливих сходів для мансардного доступу береться до уваги дбайливо відібрана й протестована соснова, букова або металева база, яку попередньо також добре оброблять спеціальними антисептичними компонентами. Так звана обробка сприятиме довговічному й продуктивному функціонуванню тієї чи іншої моделі мобільного сходового механізму. При цьому якісно захищені перила, сходинки, люкова кришка залишатимуться в початковому презентабельному зовнішньому вигляді, незважаючи на тривалість та умови експлуатації такої драбини.

Принагідно зазначимо, що завдяки актуалізації інноваційних технологій, найкращої та ретельно відібраної сировини на сучасний ринок будівельної продукції постачаються сходи на горище легкої ваги, практичного формату, які також багато в чому вважаються кращими, ніж саморобні сходові механізми.

Наприклад, готові мансардні драбини від популярних польських виробників факро і оман та прогресивної українсько-італійської компанії буквуд виготовляються, а далі пропонуються у готовому презентабельному вигляді. Тобто споживачеві немає потреби самостійно з’єднувати кожну деталь. Натомість в процесі формування саморобної горищної драбини може виникнути багато нюансів, починаючи з охайного зовнішнього вигляду, закінчуючи якісною, а головне – безпечною експлуатацією.         

Продукти:
Розсувні сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Oman Termo Long
6,900 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS Plus
3,600 грн
stars rating