Безпечні сходи від польського бренду

Опубліковано о Серпень 25, 2017 .

Якщо кілька десятків років назад більшість мешканців приватного будинку активно послуговувалися масивними приставними драбинами для того, щоб дістатися до верхньої ділянки оселі зі скошеною покрівельною структурою, то нині, в умовах прогресивного сьогодення, ситуація кардинально змінюється, причому на користь споживацьких інтересів.

Так, на сучасному ринку сходової продукції можна купити горищну драбину недорого, яка при цьому вирізнятиметься як помірною вартістю, так і високим рівнем ефективної й довготривалої експлуатації. На щастя, модернізовані сходи на горище представлені в досить-таки широкому асортименті. Тому кожен зацікавлений споживач матиме унікальну можливість замовляти та встановлювати сходові вироби нового покоління, які найкраще підійдуть до того чи іншого кімнатного простору, незважаючи на специфіку його параметрів та інтер’єру.

Обираючи модель надсучасних сходів для зручного виходу на укомплектовану мансарду чи занедбане горище, дуже важливо детально звертати увагу на виробника. Скажімо, сьогодні дуже популярними й висококласними вважаються мансардні драбини від затребуваної польської будівельної компанії Оман, чия сходова продукція користується неабияким успіхом у десятків тисяч реципієнтів на європейській території та поза межами Європи.

Які саме чинники спонукають великий сегмент цільової аудиторії купувати та встановлювати сходи на горище від згаданого польського виробника?

Перш за все, варто наголосити на високому рівні якості виробів для підйому на комфортабельну мансардну кімнату чи складське горище. Більшість серійних видів сходових товарів від oman виготовляються із використанням висококласної дерев’яної або металевої сировини. Дотримуючись високих стандартів якості, що в обов’язковому порядку відповідають всім європейських нормам і зразкам, престижний польський бренд постачає на міжнародний ринок будівельних товарів горищні механізми найвищого ступеня надійної, простої та безпечної експлуатації.     

Для прикладу, соснову та алюмінієву базу в обов’язковому порядку перевіряють на необхідні функціональні запити, тестуючи відповідно до спеціального виробничо-технологічного спрямування. Відтак на ринок сходової продукції потрапляють вироби, що характеризуються спрощеними умовами експлуатації, легкою вагою, відмінною сировиною та ексклюзивним дизайнерським втіленням. Тому купити драбину алюмінієву чи дерев’яну з урахуванням демократичної ціни та спрощених умов користування рекомендуємо, завітавши до каталогу нашого інтернет магазину.

Сходи на горище з алюмінієвого матеріалу передбачають у своєму складі виключно добірну металеву сировину, яка в обов’язковому порядку обробляється спеціальною порошковою фарбою. Захисне порошкове покриття вважається цілком придатним для здоров’я людини. Його головне функціональне призначення полягає у стабільному й довговічному захисті всієї робочої поверхні драбини від будь-яких умов зовнішнього середовища, враховуючи щоденне користування сходами. Тому навіть через декілька років перманентної експлуатації алюмінієвого сходового механізму даний продукт все одно залишатиметься у початковому презентабельному стані.

Крім того, сьогодні чималою популярністю серед забудовників користуються виняткові ножичні горищні драбини серійного виду oman nozycowe. Їхня специфічна ззовні конструкція являє собою доволі практичний, безпечний механізм, з допомогою якого з’являється чудова нагода щоразу без зайвих труднощів діставатися до верхньої частини приватної оселі у вигляді укомплектованої та затишної мансарди або нежитлового горищного складу.     

Беззаперечною перевагою експлуатації мансардних драбин цієї категорії вважається той факт, що своєю унікальною будовою та принципом функціонування сходи можуть легко та майстерно приховуватися в теплоізоляційну блокову структуру. Таким чином, коли немає потреби користуватися драбиною, її можна швидко й без зайвого клопоту сховати в стельовий отвір. Так, сходова конструкція не буде загромаджувати навколишній простір.

При цьому варто наголосити на ще одному суттєвому позитивному моменті. Крім того, що надсучасні ножичні сходи рухливого й компактного формату спроможні легко ховатися в термоізоляційний блок у стелі, вони ще й якісно функціонують в ролі захисника горищного простору від небажаного холоду знадвору. А весь секрет криється в теплоізоляційній люковій кришці. Товщина термічної ізоляції в кришці сягає позначки 2,6 сантиметрів.         

Горищні сходові вироби ножичного різновиду працюють за принципом стиснення, щось на кшталт руху гармошки. Кожна деталь розсувних металевих сходів на горище від популярного польського бренду Оман виробляється на основі висококласної анодованої сталі. Рівень безпеки під час підйому та спуску з мансарди гарантується наявністю спеціальних гумових стрічок, якими оснащені всі сходинки виробу.

Горищні механізми ножичного формату доцільно встановлювати у кімнатах заввишки до 290 сантиметрів. Проте якщо кімнатний простір, в якому треба монтувати ножичні металеві сходи від Оман, характеризується вищими параметрами висоти, тоді рекомендується замовляти додаткові сходинки. Максимальний підйом з допомогою однієї секції допоміжної сходинки сягає показника 25 сантиметрів. Зазначимо, що видовжувати таку драбину можна максимально на дві секції.   

Продукти:
Металеві сходи на горище Oman Nozycowe
6,900 грн
stars rating
Дерев'яні сходи на горище Fakro LWS
3,600 грн
stars rating
Алюмінієві сходи на горище  Oman Alu profi
14,050 грн
stars rating