Великий вибір сходів за помірною вартістю

Опубліковано о Серпень 29, 2017 .

Для прихильників регулярного використання верхньої ділянки приватної заміської будівлі в якості практичного складу чи укомплектованої кімнати під скошеною покрівлею вигідним рішенням виявиться замовлення та подальший монтаж осучаснених сходових засобів нового покоління від успішних європейських будівельних компаній.

Модернізованим горищним механізмам для спрощеного та полегшеного виходу на занедбаний горищний простір чи оформлену мансардну кімнату в ролі вітальні, дитячої, робочого кабінету, спальні, кухні, їдальні, ванної чи домашнього тренажерного залу характерні суттєві позитивні моменти використання. Саме цими перевагами не володіють колишні стаціонарні драбини, якими колись активно послуговувалися більшість жителів приватних заміських осель через відсутність конструкційних і вигідних альтернатив.

На щастя, в умовах насиченого сьогодення альтернативи існують, причому досить вигідні. Оман, буквуд, факро сходи від всесвітньо відомих європейських виробників пропонуються великим модельним рядом, перевіреним часом і досвідом, з допомогою якого кожен наступний підйом на занедбаний горищний простір чи умебльовану й затишну мансарду виявлятиметься безперешкодним, легким та безпечним.

При цьому завдяки широкому асортименту сходової продукції мобільного й рухливого формату кожен зацікавлений власник та власниця приватного житлового помешкання матиме унікальну можливість зосередитися на виборі та купівлі горищних драбин такого формату, який найбільше підійде для тієї чи іншої кімнати з урахуванням відповідних розмірів висоти, довжини й ширини стельового отвору.

Поза тим, важливо звернути особливу вагу на цінові категорії рекомендованих мансардних драбин. Справа в тому, що вартість модернізованих горищних сходів варіюється в межах допустимого діапазону. Тому коли виникає необхідність придбати й встановити надсучасні й мобільні вироби цієї категорії, можна зосередитися на найбільш підходящих серійних варіаціях, які вдало компонують в собі демократичну ціну, найкращу та дбайливо відібрану сировину, міцний новітній механізм зі специфічною столярською назвою «ластівчин хвіст».

Якщо є бажання чи потреба оформити кімнатний простір більш креативними та сміливими рішеннями у вигляді модернізованих мансардних сходів, тоді можна, для прикладу, купувати й монтувати виняткові драбини fakro lst на металевій основі розсувної модифікації. Вони вирізняються неперевершеним і неординарним зовнішнім виглядом, надзвичайно міцною металевою сировиною, специфічним та полегшеним методом витягування та затягування у кришку люка, яка в обов’язковому порядку оформляється деревоволокнистими плитами у білих відтінках.

Відзначимо, що ця модель сходів на горище нового покоління, як і більшість надсучасних варіантів драбин рухливого й мобільного різновиду, передбачають наявність важливої термічної ізоляції, розташованої у люковій кришці. Для прикладу, у розсувних ножичних сходових засобах від популярної польської будівельної компанії Факро кришка утеплена відбірним теплоізоляційним матеріалом завтовшки 3,6 сантиметрів.

Крім того, весь периметр короба на висококласній дерев’яній базі майстерно оздоблюється декоративно-оброблювальними планками з якісного металу, а також спеціальними кутовими сегментами. Всі ці допоміжні й незамінні компоненти забезпечують швидкісне, легке, безпроблемне встановлення всього розсувного металевого механізму драбини.     

Традиційно металеві ножичні драбини для комфортного і простого виходу на складський горищний простір чи комфортабельну мансардну кімнату розраховані на монтаж у житлові приміщення з висотою 280 сантиметрів. Проте, залежно від конкретної ситуації, розсувні горищні сходи цієї категорії можна без зайвих труднощів видовжити до максимальної позначки висоти 320 сантиметрів. Для цього знадобляться додаткові сходинки на металевій основі. Принагідно зазначимо, що розміри однієї комплектації сходинок сягають параметрів 20 сантиметрів. Тобто одні металеві горищні драбини ножичного формату можна за потреби видовжити у максимальний показник висоти із використанням двох таких допоміжних сходинок на металевій базі.     

Серед десятків тисяч клієнтів на європейському ринку будівельних матеріалів особливою популярністю користуються горищні сходи від прогресивної компанії Буквуд українсько-італійського походження. Їхня сходова продукція вважається досить-таки затребуваною та вигідною через те, що має в своїй основі висококласну дерев’яну сировину. Так, для виробництва товарів береться до уваги ретельно перевірена букова основа.

У класичних букових сходах для зручного й спрощеного підйому на горище чи мансарду всі елементи, враховуючи сходинки букові, направляючі, короб, мають у своєму складі тільки найкращу сировинну базу. Поза тим, залежно від загального інтер’єру приміщення, в якому виникає потреба встановлювати сходи на горище від популярного українсько-італійського виробника, можна підбирати продукцію на комбінованій основі, що передбачає наявність як букових, так і металевих елементів. Вироби цієї модифікації характеризуються підвищеним ступенем міцності, довготривалого функціонування, незважаючи на умови та частотність користування.

Якщо йдеться про облаштування доступу до горища чи укомплектованої мансарди у будиночках для тимчасового проживання (дачі), тоді доцільно послуговуватися більш простішими та дешевшими моделями надсучасних горищних драбин. Проте коли треба обладнати вихід до мансарди у приватному будинку, де постійно проживають люди, тоді краще надавати перевагу дорожчим сходовим виробам.  

Продукти:
Металеві сходи на горище Fakro LST
11,025 грн
stars rating
Утеплені сходи на горище Fakro LTK
5,700 грн
stars rating
Декоративна планка Fakro LXL-PVC
1,000 грн
stars rating
Букові сходи на горище Bukwood Compact ST
3,500 грн
stars rating